Jótállás bejelentés

Garancia igény érvényesítéséhez kérnénk az alábbi űrlapot kitölteni.

Felhívnánk figyelmét hogy amennyiben sikeres a bejelentése, akkor ugyanúgy, mint a rendelés leadásakor, azonnal érkezik önnek egy visszaigazoló email, amiben a bejelentésről szóló jegyzőkönyvet találja. Amennyiben ezt nem kapta meg, akkor valószínűleg valamit nem megfelelően töltött ki. Ez esetben keressen minket bizalommal a megadott garanciális elérhetőségek egyikén. A jegyzőkönyvek érkezési sorrendben, nyitvatartási időben kerülnek feldolgozásra. A jegyzőkönyv felvétele nélkül sajnos nem tudjuk megkezdeni bejelentésének feldolgozását. Amint ügyintézőnk feldolgozza a jegyzőkönyvet, tájékoztatja Önt a következő lépésről.

Számla sorszáma

A számlán a Bizonylatszám megnevezés alatt találja pl.: SZ_2016/1234567

Megrendelés azonosító

A rendelés leadását követően kapott visszaigazoló e-mailben találja, valamint a visszaigazoló e-mail tárgyában is szerepel pl.: 201612345

Név

A számlán szereplő nevet kérnénk megadni pl.: Kiss József vagy Kiskutya Kft

Email

Azt az e-mail címet kérnénk megadni amire a rendelést is leadták pl.: kiss.jozsef@email.hu

Telefon

Olyan telefonszámot kérnénk, amin a garancia ügyintézéssel kapcsolatban kereshetjük Önt pl.: 06301234567

Cím (irányítószámmal)

Ide a szállítási címet kérnénk megadni. Azt a címet ahol a termék van, ahol a szervizelés történik, vagy ahová küldhetjük a csereterméket, alkatrészt stb. pl.: 6000 Kecskemét, Hableány utca 12

Termék megnevezése

A számlán szereplő termékmegnevezés pl.: Bianca 55-ös komplett fürdőszobabútor magasfényű fehér, balos nyitásiránnyal

Termék kódja (cikkszáma)

Ezt a számlán a termék megnevezése előtt találja pl.: B55MFFMFFB

Termék vételára

A számlán szereplő összeget kell ide írni pénznem nélkül pl.: 55000

Hiba leírása

Ide a konkrét hibát kérnénk leírni. Lehetőség szerint teljes mértékig részletezve.

Érvényesíteni kívánt igény

Javítást, alkatrész utánpótlást, cserét, visszafizetést igényelhet. Ezeknek megvan a törvényben meghatározott kötelező sorrendje, amik az előbb felsorolt sorrendben érvényesíthetők.

Számla másolat

A feltöltendő képek legfeljebb 3MB méretűek és legfeljebb 1200x1200-as felbontásúak lehetnek. Egy db képet kérnénk a számláról, egy db képet a garanciajegyről, valamit 3 db különböző képet az Önnél lévő termékről, illetve annak hibájáról. Ha esetleg hiányos a csomag akkor a képeken az Önnél fellelhető elemeket kérnénk.

Garanciajegy

Engedélyezett fájl típusok: pdf, doc, gif, jpg, png, jpeg. Max. fájlméret: 10MB.

1. Kép a termékről

Engedélyezett fájl típusok: pdf, doc, gif, jpg, png, jpeg. Max. fájlméret: 10MB.

2. Kép a termékről

Engedélyezett fájl típusok: pdf, doc, gif, jpg, png, jpeg. Max. fájlméret: 10MB.

3. Kép a termékről

Engedélyezett fájl típusok: pdf, doc, gif, jpg, png, jpeg. Max. fájlméret: 10MB.

Hozzájárulok, hogy az általam önként megadott adataim a Leziter Kft. az üzenetem megválaszolása céljából kezelje. Kijelentem, hogy az Adatkezelési tájékoztató tartalmát elolvastam és megértettem, az azokban foglaltakat elfogadom, a hozzájárulásom önként és megfelelő tájékoztatást követően adtam.

Köszöntjük a Geminiduo.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt. Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet. Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de a fürdőszoba jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket. Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a Geminiduo.hu csapata

olcsobbat.hu shopmania.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.