Blog

A tökéletes, élénkzöld gyep, az összefüggő, dús, puha pázsit a kert legszebb éke. Sokan azonban hosszú évek próbálkozásai után sem tudják elérni a tökéletes fűtakarót. Azonban ez most változni fog! Olvassuk el a leghasznosabb tippeket, a kertészek legnagyobb titkait! Mindent a fűtelepítésről!

 

Közeleg a tavasz, és már el is képzeltük, a kerti bútor, a grillező és a hűsítő fák látványának hívogató egyvelegét. Azonban eszünkbe jut, hogy az idillhez még valami kellene: a fű, az a szép zöld fű! Vajon mit tegyünk, hogy végre összejöjjön?

2020.01.10 08:40

Közeledik a tavasz, már nem kell sok idő ahhoz, hogy a megszokott kopár táj életre keljen, és környezetünk ismét egy másik arcát mutassa. És hogy ismét elkezdődjenek a tavaszi munkák a kertben, az udvaron. Milyen munkák várnak ránk? Érdemes ezeket a feladatokat összeszedni, hogy megfelelően be tudjuk ütemezni őket. Íme a tavaszi kerti munkák naptára, mely segít kiigazodni a kerti munkák sokaságában, hogy lássuk, milyen feladatokkal kezdődik el a szezon.

 

Jó kertészkedést!

2019.12.19 11:15

Milyen legyen a nappali, vagy a dolgozóssarok? Klasszikus, indusztriális, esetleg eklektikus stílusú? Milyen könyvespolc illik legjobban az otthonunkba? Valami lélegzetelállító, ötletes és extrém megoldásra vágyunk, vagy tekintélyt parancsoló eleganciára? Íme néhány lakberendezési tipp a könyvespolcok kialakítására. Összegyűjtöttünk 8 könyvespolcot, melyek mind-mind önmagukban is remekművek, de megfelelő közegben már végtelenségig fokozható a hatásuk.

2019.12.12 09:49

Otthonunk berendezésének egyik első lépése a stílus és a színek meghatározása. Ez a két döntés erőteljesen összekapcsolódik ugyan, de ez nem jelenti azt, hogy nem engedhetjük el fantáziánkat a falszínek terén. Csak tartsunk be néhány szabályt, vegyük figyelembe a bútorok színét, komponáljunk össze minden elemet, színt, formát és hangulatot. Ehhez pedig csak az kell, hogy tudjuk, mit akarunk elérni.

Az ünnepek közeledtének látványos jelei vannak. Kivilágított ablakok, betlehemi csillag és karácsonyfa alakú fényfűzérek jelennek meg az otthonok homlokzatain. Nem csak kívülről, de belülről is egyre jobban idézik a karácsony hangulatát ezek az otthonok, szépen, lassan ide is beköltöznek a karácsonyi díszek, reggelente már az adventi naptár nyitogatásával indul a nap, és mindenhol karácsonyi mézeskalácsok díszítik a lakást.

2019.11.14 10:10

Nem is olyan régen még a ruhatárolást egyszerűen egy-egy szekrénysor formájában oldotta meg a magyar ember. A hálószobában a mindennapi, gyakran hordott ruhák kaptak helyet, a nappali szekrénysorában a ritkábban hordott alkalmi ruhák, nyáron a télikabátok álltak. Ismerős a helyzet? Azonban napjainkra az új trendek száműzték a szekrénysorokat az otthonokból, melyek leleményesen őrizték a ruhákat, polcos elemeik pedig a dísztárgyaknak és a házikönyvtárnak adtak otthont. Helyüket a nyitott terek, médiaállványok és lebegőpolcok vették át.

A kreatív elfoglaltság, a kézműves foglalkozások, okosan kitalált játékok segítenek gyermekeinknek levezetni a napi stresszt, és segíthetnek kikapcsolódni az egésznapos tanulás után. Egy kis kreatív alkotás, játék vagy testmozgás nem csak örömet okoz gyermekünknek, de a koncentrációt is segítheti, fejlesztheti. Ráadásul nincs értékesebb az együtt töltött időnél.

2019.10.17 08:57

Ahogy közeleg a karácsony, egyre lelkesebben tervezzük az ünnepet. Az adventi díszítéstől a menüig mindent a lehető legtökéletesebben próbálunk meg kivitelezni. Hiszen a készülődés ugyanúgy hozzátartozik ehhez a kellemes időszakhoz, mint

maga az ünnep. A fények, illatok, hangulat, minden akkor tökéletes, ha sikerül általuk megidézni a karácsony utánozhatatlan hangulatát, elhozni otthonunkba az ünnep örömét.

2019.09.27 10:26

Egy szülő szeme előtt mindig gyermeke biztonsága és egészsége lebeg, mind fizikai, szellemi és lelki értelemben. Így egy prioritási sorrend felállításakor a gyerekbiztos lakás az első helyen szerepel.

Már csak hetek választanak el attól, hogy a gyerekek nagy része beüljön az iskolapadba, és újra a tanulásé legyen a főszerep az életükben. Ahhoz, hogy ez zavartalanul működjön, ideje már az utolsó időszakban elkezdeni visszaszoktatni őket ahhoz a napirendhez, amit majd iskolaidőben kell követniük, hogy ne egyik pillanatról a másikra kelljen ismét megszokni a régi felállást.

A nappali otthonunk központja, mely nem csak a pihenés szigete egy nehéz nap végén, de közösségi tér is. Ehhez igazodik a helyiség bútorzata is, a kényelmes fotelek, szekrények, de még a nappali színvilága is. Sok időt tölt itt együtt a család, de a barátokkal is ezt a teret lakjuk be egy-egy vidám vendégség alkalmával. Így aztán a nappali funkciójában az egyik legreprezentatívabb helyiség, melyet mindenki igyekszik a lehető legstílusosabban kialakítani. Íme néhány tipp a nappali funkcionális, de sikkes berendezéséhez.

A tökéletes, minden igényedet kielégítő gardrób és az ideális gardróbszekrény belső elrendezés megtalálása nem kis kihívás. Természetesen vannak támpontok, amelyek alapján már szűkítheted a kört, ám ez még messzemenően kevés ahhoz, hogy kimondhasd, megtaláltad álmaid tárolóját. Ám segítségünkkel most egyszerűbbé válhat a lakberendezés! Tanácsainkat megfogadva ugyanis gyerekjáték lesz megtalálni a legjobb szekrényt.

Az épített zuhanyok mellett szóló legnagyobb előny, hogy szabad kezet kapsz a méret és a kialakítás tekintetében, vagyis a kialakítása maximálisan igazodik az igényeidhez és a fürdőszobád méreteihez. De milyen szempontokat érdemes figyelembe venned a tervezés során, milyen méretekkel számolj, egyáltalán mikor érdemes ezt az alternatívát választanod?

Van néhány közlekedési eszköz, amivel a dugókat elkerülve, kényelmesen érhetünk célba és a parkolásával sincs különösebb gondunk. Ezek közé tartozik az elektromos bicikli, ami ma már egyáltalán nem hasonlít a néhány évtizede elterjedt, idősebb korosztály körében használt elődjére. De miért jobb ez az alternatíva a klasszikus kerékpárnál és van-e hátránya?

Bár a cicák alapvetően imádnivaló szőrgombócok, a róluk kialakult bájos képet pillanatok alatt tökre tudja tenni, amikor a kis karmaikkal nekiesnek a kedvenc bútorainknak. A kis fegyvereiknek egykor megvolt a funkciójuk – a vadászat, a harc és a mászás során –, de a lakásban tartva jobban örülnénk, ha nem fennék minden útjukba kerülő holmin a körmeiket.

Bár a tusolás egy teljesen hétköznapi tevékenység, a filmesek képesek egy sokkal izgalmasabb perspektívából megközelíteni. Ennek bizonyításként elhoztunk egy meghökkentő reklámot, illetve néhány klasszikusnak számító filmjelenetet –nem csak egy műfajból.

Mielőtt belevetjük magunkat a medence beépítésével kapcsolatos munkálatokba, szembesülünk a kínálatdömpinggel. A formák, méretek és anyagok között kapkodjuk a fejünket, és próbálunk dűlőre jutni – hiszen a legjobb alternatíva mellett akarjuk letenni a voksunkat.

Ezúttal megmutatjuk a leggyakoribb típusokat és az ezekkel kapcsolatos lényeges tudnivalókat. Reméljük, ezzel sikerül egy kicsit könnyebbé tennünk a választást.

Az ókorban nagy népszerűségnek örvendett a fürdőzés, a középkorban viszont nagyot fordult a világ és ez a tevékenység háttérbe szorult – sőt sokan kártékonynak találták. De milyen következményekkel járt mindez és vajon a napjainkban gyakorivá vált napi két alkalom soknak tekinthető?

 

A hidromasszázs nem csupán divatos hóbort, hanem az európai kultúrtörténet fontos alkotóeleme. A hidromasszázst az alternatív, természetes gyógymódok közül az egyik legrégebbiként tartjuk számon: a római nemesek mindennapjaiban és gyógyászati, preventív gyakorlataiban kiemelt szerep jutott a közösségi fürdőhelyek látogatásának, valamint a rabszolgák által végzett reggeli, esti masszázsnak.

A hőmérséklet emelkedsével szívünk szerint egész nap pörögnénk, de gyakran előfordul, hogy reggel úgy érezzük, valami visszahúz a párnák közé, napközben pedig állva is el tudnánk aludni. A tavaszi fáradtság ellen szerencsére tehetünk, és erre van a vitaminok szedésénél élvezetesebb recept. Persze ezek hatékonyságát és fontosságát nem vitatjuk, de tény, hogy ha a lelki feltöltődésre is hangsúlyt helyezünk, lényegesen kiegyensúlyozottabbnak leszünk.

A jó idő beköszöntével örömmel fogunk neki a virágültetésnek, hogy ezzel is színt vigyünk a hétköznapokba. Mielőtt lelkesen felkapnánk a kézi ásót, a locsolót és a gereblyét, jobb ha először végiggondoljuk, milyen fajtát ültessünk.

A tavasz tagadhatatlanul megérkezett, vagyis a hosszú tél után végre kiszabadulhatunk a friss levegőre. Ez pedig azt jelenti, hogy a kertben is teret adhatunk a lakberendezési vénánknak. Most megmutatjuk, hogyan lehet a tiéd az utca legmenőbb udvara.

A takarításra sokan fájdalommal gondolnak. Különösen igaz ez, amikor a tavaszi nagytakarítás kerül szóba. Pedig ha jól osztod be a feladatokat, akkor különösebb megerőltetés nélkül varázsolhatod tisztává otthonodat. És valljuk be, egy ilyen környezetbe te is szívesebben mész haza.

A falba épített wc tartály az utóbbi évtizedekben nagy népszerűségnek örvend, ami nem is csoda, hiszen meglehetősen sok érv szól mellette. Ha éppen a fürdőszoba felújítása előtt állunk, érdemes fontolóra vennünk ezt a lehetőséget, sőt akár ki is alakíthatjuk a helyét a falban.

A különböző színek jótékony hatásait nemcsak a nappaliban, a konyhában vagy a hálóban használhatod ki, hanem a fürdőszobában is. De melyik tónus milyen hangulatot idéz, és hogyan nem fogja „összenyomni” optikailag a kis helyiséget?

Vannak, akik csupán azért vásárolnak kádat, hogy legalább a lehetőséget meghagyják egy időben távoli, télesti, forró fürdőre – hogy aztán végül időhiány miatt csak szökőévente egyszer kerítsenek sort az álom beteljesítésére. Ugyanakkor, ha kisgyerek vagy idősebb ember van a családban, az szintén megnehezíti a választást. Első blogbejegyzésünkben alaposan körüljárjuk a zuhanyzó kontra fürdőkád témakört, hogy a helyes döntéshez minden nézőpont rendelkezésre álljon.

 

A fürdőszoba felújítása komoly tervezést, szervezést és nem utolsó sorban anyagi vonzatot jelent. Ebből kifolyólag ha lehet, ennek tatarozását minél ritkábban igyekszünk beiktatni, olyankor azonban a legtöbbet igyekszünk kihozni a munkálatokból. A lakások eladási árát egy felújított fürdő igencsak megemelheti, ezért kifejezetten gyakran szerepel a tulajdonosok teendőinek listáján.

Az otthonunk felújítása során a csaptelepek is lecserélésre kerülnek. Kidobjuk a régit, ami csöpög, szorul és csillogó, mindentudó darabokat építünk be helyette. Számtalan típus közül választhatunk, ha a konyhánk felszereléséről van szó. De hogy ne vesszünk el a kínálat tengerében, érdemes néhány fontos szempont szerint rangsorolni. (tovább)

A rohanó hétköznapok után néha egyszerűen egy kis magányra és olyan dologra vágyunk, ami teljes ellazulást és feltöltődést biztosít. Az ajtón belépve a vállainkra nehezedő táskáktól megszabadulva a wellness tűnhet a legcsábítóbb alternatívának, ami néhány aprósággal házhoz jöhet.

A lakásunk tisztántartását segítő szerek kínálata hatalmas, az összetételeket bogarászva viszont jogosan merülhet fel bennünk a kérdés, nem árt-e az egészségünknek valamelyik alapanyag. A hatóanyagok között sajnos akadhat olyan, ami növelheti egyes betegségek kialakulásának kockázatát, illetve a csatornába kerülve a természetre ugyancsak káros hatást gyakorolhat.

Hazánkban a mindennapos, alapos tisztálkodás mintegy negyven éve terjedt el, azóta furcsa szemmel nézünk azokra, akiknél hetente csak néhány alkalommal merül fel ez a ’rituálé’. A közismert vélekedés szerint a rendszeres fürdéssel sokat tehetünk az egészségünk fenntartásáért, a statisztikák alapján azonban nem minden európai országban osztják ezt a nézőpontot.

A szauna szeánszokról először a téli időszak jut eszünkbe, amikor ez a fajta kikapcsolódás igazi testet-lelket melengető érzést nyújt. ’Nyáron úgyis izzadunk eleget!’ – felkiáltás mellett felmerülhet a kérdés, van-e értelme a hőségben is beiktatni egy-egy szaunázással töltött délutánt vagy estét.

A takarítás alapvetően egy olyan tevékenység, amire valljuk be őszintén, nehezen vesszük rá magunkat. Ez a fürdőszobák esetén hatványozottan érvényesül, jól megválasztott tisztítószerekkel viszont megkönnyíthetjük a dolgunkat. 

A tusolás mindennapjaink része, de talán Önben is felmerült már a kérdés, hogyan indult hódító útjára. Most utánajártunk a történetének a kezdetektől egészen a mai, modern megjelenési formájáig. 

A penész az a kellemetlen jelenség, ami egy nem szívesen látott vendégként lépten-nyomon megjelenik otthonunkban. Látszólag a pillanatnyi hangulatától függően csúfítja el a szobák falait, a fürdőszoba különböző részeit – kád, csempe, zuhanyzó -, vagy éppen a konyhát. A szemünket zavaró megjelenésen kívül az egészségre is ártalmas lehet, ezért ne hagyjuk figyelmen kívül a problémát!

Napjainkban az egyes termékek bőséges választéka áll rendelkezésünkre, de amikor nem a napi vagy heti szinten bevásárló kosarunkba kerülő dologról van szó, gyakran értetlenül állunk a polcok előtt. Többnyire ez a helyzet áll fenn akkor is, ha a konyhánkba vagy fürdőszobánkba keresünk új csaptelepet. Mivel nem mindenkinek van a kozvetlen környezetében egy profi vízszerelő, megosztjuk az alapvető jellemzőket, melyekre érdemes odafigyelni a döntés meghozatala során.Napjainkban az egyes termékek bőséges választéka áll rendelkezésünkre, de amikor nem a napi vagy heti szinten bevásárló kosarunkba kerülő dologról van szó, gyakran értetlenül állunk a polcok előtt. Többnyire ez a helyzet áll fenn akkor is, ha a konyhánkba vagy fürdőszobánkba keresünk új csaptelepet. Mivel nem mindenkinek van a kőzvetlen környezetében egy profi vízszerelő, megosztjuk az alapvető jellemzőket, melyekre érdemes odafigyelni a döntés meghozatala során.

A baktériumok körbevesznek minket, szó szerint mindenhol ott vannak. Számtalan fajtájuk ismert, melyek nagy része kifejezetten kedveli a nedvességet, így otthonunk fürdőszobája az egyik kedvenc lakóhelyeként szolgálhat.

Mivel itt a forró nyár, szinte mindenhol aktuális a medence-kérdés. Akár megvan már a nyári csobbanás helye, akár még csak idén telepítjük a kertbe, biztosan szükséges néhány olyan kiegészítő, amire elsőre esetleg nem is gondoltunk. Később viszont áldhatjuk az eszünket, hogy ezt is beszereztük: ez a kerti zuhany.

2019.12.07 14:18

Az ókorban az arcképet visszatükröző fényes felületeket, majd, a tükröt is isteni tárgynak tekintették, ami a bele tekintő lelkét mutatja meg. Az évszázadok során legendák és néphiedelmek születtek, sok még ma is tartja magát.

Egyiptom, Görögország, Spanyolország….csodaszép helyek ámulatba ejtő építészeti jegyekkel. Aki valamelyik ország szerelmese, szívesen csempészi annak hangulatát az otthonába is. A fürdőszoba kiváló terep erre.

2019.12.07 14:13

Biztosan észrevette, hogy egyre több kertből szűrődnek ki hétvégenként vidám társalgás hangjai, száll a grill ételek ínycsiklandó illata.  Ugye, jó lenne a barátokkal körbeülni az asztalt a szabadban, jókat nevetni, finomakat enni?

Gyermeket váró szülőknek nem kis dilemma eldönteniük, hogy a leendő kis jövevényt milyen pancsolóhelyiséggel várják. Egyáltalán, hogyan lesz a romantikus fürdő családos aquapark? 

Gyarló emberek vagyunk, feszegetjük a határainkat, és előfordul, hogy egy-egy átmulatott éjszaka alatt több pohár bor (koktél, vodka-narancs, kinek mi) csúszik le a kelleténél.

Másnap természetesen, mikor a fejünk szétrobban a fájdalomtól, a végtagjainkat alig bírjuk megmozdítani, a lágy suttogást is elviselhetetlen zajnak érzékeljük, a legenyhébb illatoktól pedig a hányinger kerülget, megfogadjuk – valószínűleg nem először és utoljára –, hogy soha többet nem iszunk.

Kidobtad az exed? Elköltözött a tesód? Vagy esetleg te költöztél végre külön a szülői házból?

Így vagy úgy, de ha éppen egyedül tengeted napjaid, ne csüggedj, inkább vesd bele magad a lakásod átalakításába, legyen végre minden ott és úgy, ahogyan azt te eltervezted.

Előfordulhat, hogy beköltözéskor az újonnan megvásárolt lakás helyiségei nem pontosan a mi vágyainkat tükrözik, átalakításra van szükség.

Ez természetesen a legelején valamivel könnyebb munka, hiszen a félkész állapotoknál még nem jelent akkora problémát a fúrás-faragás, nem teszünk kárt a már beállított bútorokban, nem karcoljuk, károsítjuk feleslegesen a gyönyörű csempénket, általában még nincs mit tönkre tennünk.

A feng shui filozófiája többezer éves hagyományra tekint vissza, célja, hogy a tereket, legyen az a lakásban egy szoba, vagy akár a kert úgy rendezzük be, tárgyakat, növényeket olyan módon helyezzünk el, hogy a megfelelő energiák hasznosuljanak.

Férfiakat viszonylag ritkán kapunk rajta, amint épp divatmagazinok oldalait böngészik, vagy lakberendezési tippek után kutatnak a neten, esetleg egy sör mellett a legjobb barátjuknak az új tusfürdőjük csodás illatáról tartanának kiselőadást.

A 21. század népbetegsége a pazarlás. Pazaroljuk erőforrásainkat, pazaroljuk az ételt, édesvizet. 1994-ben az ENSZ rávilágított erre a problémára, azóta március 22-e meghatározó dátum; a víz világnapja.

Két ember kapcsolatában mérföldkőnek számít az összeköltözés. Megismerjük milyen, mikor minden egyes nap a másikkal kelünk, mellette alszunk el, eltagadhatatlanul életünk részévé válik. Természetesen ekkor a rózsaszín köd is kissé oszlani kezd, fény derül párunk apró-cseprő idegesítő tulajdonságaira, negatívumaira szintén.

A telefonunk már jobban hasonlít egy magas kvalitásokkal rendelkező számítógéphez, ami kitűnő fényképeket, videókat készít, mint egy átlagos mobilhoz, a házunk képes megvédeni magát a betörőktől, autónk magát vezeti és ez most csak pár szemelvény korunk megdöbbentő technikai vívmányai közül.

A halogatás művészetét valamennyien jól ismerjük, profi szinten űzzük is. Legyen szó határidőkről a munkában, iskolában, számlák befizetésénél, sokan szeretünk mindent az utolsó pillanatra hagyni. Eljön azonban a pillanat, amikor már nem lehet a régi jól bevált „majd holnap”-frázist elsütni. Vannak szituációk, mikor sajnos cselekednünk kell, mert életminőségünk sínyli meg, ha nem lépünk. Tökéletes példa erre a felújítási munkálatok megkezdése. Komoly meló, rengeteg stresszel, takarítással, kellemetlenséggel jár, mindegy, hogy teljes lakásról van szó, vagy épp csak egy szoba renoválásáról. A fürdőszoba/WC- felújítása duplán frusztráló tud lenni, hiszen amíg nem nélkülöztük soha ezeket helyiségeket, természetesnek vesszük, hogy rendelkezésünkre állnak, fel sem tűnik mennyire létszükségletűek. Amennyiben régóta ugyanazzal a problémával találkozunk szembe nap, mint nap, igenis itt az idő, hogy belevágjunk a felújításba! Íme öt pont, amikor kötelező!

 

A felújítások hosszadalmas, bonyolult és kényelmetlen folyamatok, főleg a vizes helyiségek renoválása okozhat komoly problémákat, hiszen a fürdőszoba, a toalett nélkülözése napokra minden ember rémálma.A felújítások hosszadalmas, bonyolult és kényelmetlen folyamatok, főleg a vizes helyiségek renoválása okozhat komoly problémákat, hiszen a fürdőszoba, a toalett nélkülözése napokra minden ember rémálma.

2019.12.07 13:20

Nem elég bolyhos, esetleg túlságosan is puha? Karcol, büdös vagy csak egyszerűen meguntad már? Ha a tuti törölközőt keresed, most elmondjuk, mire kell figyelned akkor is, ha eddig ez nem is tűnt olyan fontosnak.

Amikor szembesülünk a sérült emberek kiszolgáltatottságával, akkor úgy érezzük, hogy mindenre van pénz ebben az országban, csak éppen arra nem, amire igazán szükséges lenne áldozni. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat elindított egy olyan adományozási rendszert, ahol a sok kicsi bizony sokra megy és a befolyt összeg valóban oda kerül, ahová az önzetlen adakozók szánták.

Kint tombolnak a minuszok, de mi már egyre felvillanyozottabb állapotban, izgatottságtól telve várjuk, hogy elérkezzen a szerelmesek legkedveltebb ünnepe a Valentin-nap. Ez az alkalom a tökéletes arra, hogy kimutassuk párunk iránt érzett szeretetünket és egy csipetnyi szenvedéllyel fűszerezzük a lagymatag, borongós hétköznapokat. Ha nem vagyunk hívei a rózsaszín plüssmackók, vagy szív alakú bonbonok ajándékozásának, keressünk más alternatívát, lepjük meg Őt inkább élménnyel tárgyak helyett!

Közeleg a Valentin-nap, biztosan ti is tervezgetitek, hogyan szerezzetek örömet párotoknak, milyen meglepetéssel készüljetek, mivel kedveskedjetek neki. Mi történik akkor, ha a romantikát megzavarja, hogy a gondosan feldíszített fürdőszobában penészfoltok éktelenkednek a falon...

A bőrszárazság, extrém esetekben ekcéma, elsőre apró problémának tűnhet, de alattomos módon megkeseríti a mindennapokat. Kiváltó oka ezernyi lehet, gyakran olyan tényezők, melyekkel a legkevésbé sem számolnánk.

Hol vannak már a forró nyári esték, felszabadult kertipartik, grillezett fűszeres húsok illata, éjszakai fürdőzések a medencében, mikor borospohárral a kezünkben, önfeledten áztattuk magunkat barátainkkal?

A szerencsésebbek otthonukban, mások wellness központokban és fitness termekben élvezhetik a szauna áldásos hatását. A fejüket ilyenkor gyakorta felütő járványok idején a jótékony illóolajoknak különösen nagy hasznát vehetjük.

Mitől nőies/férfias egy fürdő a színhasználaton és berendezésen túl? Meghatározzák-e a különböző tisztálkodási rituálék a helyiség kialakítását, és ha igen, mennyiben? Ezekre a kérdésekre keresünk választ alábbi blogbejegyzésünkben.

Érdekli, miben rejlik az öntöttmárvány szaniterek egyre növekvő népszerűsége? Miben tudnak többet nyújtani, mint a szintén ellenálló és ízléses porcelán mosdók? Jelen bejegyzésünk lerántja a leplet az öntött márvány titkáról és bemutatja Önnek frissen érkezett Tokyo termékcsaládunkat is! Tartson velünk!

Legutóbbi írásunk már az ünnepekre hangolódás jegyében született, s mivel a Karácsony egyre közeledik, így aktuális posztunkban szintén az ajándékötletek állnak a középpontban.

Jóllehet, karácsonyig még több mint 40-et kell aludnunk, az ajándékok beszerzését érdemes időben elkezdeni, pláne, ha idén egy kis kreativitást és egyéniséget is csempésznénk a jelentőségét vesztett dömpingáruk örvényébe. Bejegyzésünkben olyan házilag is elkészíthető ajándékokat mutatunk be, amelyek önmagukban, vagy egy nagyobb ajándék kísérőjeként is örömet okozhatnak az ajándékozott számára.

Korábbi bejelentésünkhöz híven, folytatjuk társadalmi felelősségvállalási programunkat. Nemrégiben a Szent Márton Gyerekmentő Szolgálat működéséhez járultunk hozzá, melyet az évi átlag 2100, életveszélyes állapotban lévő gyermek mentését végző alapítvány működésének fejlesztésére fordíthat.

Egy szép új szaniter vagy bútor mindig öröm a háznál – már ha sikerül a szállítását és a beszerelését problémamentesen megoldani. A Gemidi-Duo gondol azokra is, akik emeletes lakóházban élnek, vagy túl idősek ahhoz, hogy a szállításban és az eltakarításban aktívan részt vegyenek. Bejegyzésünkben összefoglaljuk, milyen lehetőségekből választhat, ha épp óriás zuhanykabin vagy súlyos fürdőszoba bútor rendelését tervezi.

A víz az élet feltétele – a meleg víz pedig az egészséges életé! A pezsgőfürdő, avagy jakuzzi egyesíti mindazt, ami a magas színvonalú wellnesshez szükséges: izomlazító, stresszoldó tulajdonságait aligha tudja bármi felülmúlni. Hiszen mi is lehetne pihentetőbb, mint a bőrünkön élvezni a zubogó, forró víz masszírozó érintését – a szabadban? Blogbejegyzésünkben segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb jakuzzit, de előtte lássuk, milyen előnyökkel is szolgál a napi hidromasszázs.

Ahogy hűlnek az esték, úgy erősödik a vágy bennünk egy forró fürdőre a nap végén. Hiszen hol is tudnánk jobban ellazulni, mint egy kád illatos-habos fürdővízben? Eheti cikkünkben bemutatjuk, milyen kádkülönlegességeket tartogatunk a kádak szerelmesei számára!

Az infraszauna lényegét, hatását tekintve hasonlít a finn szaunára, ám részletesen megvizsgálva rengeteg eltérés mutatkozik mind a működésük, mind az egészségre gyakorolt jótékony hatásuk között.

Első körben érdemes leszögezni: természetesen lehetséges a zuhanykabint sietve, minimális anyagköltséggel is beépíteni, ám ennek levét nem az „elkövető”, hanem minden bizonnyal mi fogjuk majd „elfogyasztani”… 

Ismeri a kőmosdót, mely a rómaiak legkedvesebb alapanyagát ötvözi a modern designtrendekkel? Ha nem, akkor épp itt az ideje közelebbről szemügyre vennie ezt a rendhagyó-hagyományos mosdófajtát.

Bizonyára Ön is rendezett, „kuckós” fürdőszobára vágyik, ahol minden használati tárgy megtalálja a helyét. Stílusos fürdőszobai kiegészítőink –funkciójuk betöltése mellett – a fürdőszoba hangulatát is garantáltan feldobják!

Hamarosan átadásra kerülnek azok az orvosi műszerek, melynek révén a bajai mentőállomás műszerparkja jelentős bővítésen, korszerűsödésen eshet át. Helyi vállalkozás lévén, a Gemini-Duo hosszú távú felelősségének érzi a város és a környék támogatását, melynek első lépése a Mosolyért Egyesület segítségével történt meg.

 

Nincs is annál izgalmasabb feladat, mint amikor az ember beleveti magát a fürdő újjáépítésébe. Azonban a klasszikus bútorok, szappantartók és zuhanypanelek világán kívül a burkolatok és csaptelepek univerzumában is el kell tudni igazodnia.

Az ember néha a hosszadalmas építkezés, vagy egy körülményesebb felújítás közben felteszi magának a kérdést: érdemes-e időt nem sajnálva, még az ideális fürdőszoba bútor kiválasztásába is külön energiát ölni? A válasz: igen! Bejegyzésünkben igyekszünk körüljárni, milyen tényezőket érdemes mérlegelni, hogy a helyiségbe végül szemrevaló bútor kerüljön.

Egy fürdő hangulatát nem csak a csempe színe, vagy a helyiség megvilágítása befolyásolja… a szaniterek minősége, anyaga, designja mind-mind döntő szerephez jut abban, hogy a család, a vendégek a fürdőszobába belépve végül úgy érzik: „Ide kellemes bejönni, itt jól érzem magam”. A funkció tökéletesen megbízható és tartós betöltése mellett így a csaptelepeknek egyéb céloknak is meg kell felelnie.

 

Elcsépeltnek érzed a klasszikus karácsonyi recepteket? A legegyszerűbb ünnepi ételeket is könnyedén feldobhatod néhány apró csavarral. Egy jó ötlet és némi leleményesség könnyedén feldobja majd a vacsoraasztalt és ízletes falatokat tálalhatsz majd családtagjaidnak és barátaidnak.

Van, akinek égnek áll a haja, ha meglátja a Reszkessetek betörők! előzetesének blokkját, míg mások lelkendezve készítik be a popcornt és a forró csokit. Ha idén nem Kevinnel szeretnéd tölteni az ünnepeket, íme, néhány izgalmas, karácsonyi film, ami jó szórakozást ígér.

Az üzletekben, drogériában kapható vegyszerek amellett, hogy károsak a környezetre nézve, sokszor rendkívül drágák is. Érdemes tehát természetes anyagokon alapuló alternatívákat keresni és azokat saját fürdőszobánkban letesztelni. Egy idő után eszünkbe sem fog majd jutni, hogy „vészhelyzet” esetén a régi vegyszereinkhez nyúljunk!

Az igazán ünnepélyes hangulat apróságokból áll össze – az illatos vacsora, a lázas ajándékcsomagolás majd azok még lázasabb kibontása vagy éppen a csillagdísz elhelyezése a fa tetején. Mi pedig most kiválogattunk néhány igazán szép verset, amivel mi is hozzájárulhatunk egy kicsit az igazán meghitt karácsonyhoz.

A lakásban élők számára kihívás lehet, ha karácsonykor díszes kivilágításra vágynak, hiszen kert híján a lehetőségek jócskán leszűkülnek. Ám nem kell lemondanod a fényekről ebben az esetben sem – az ablakdíszes dekoráció igazán hangulatos lehet akár a hatodik emeleten is.

Előző cikkünkben (link) már adtunk néhány tippet azoknak, akik a család férfi tagjai számára keresik a megfelelő karácsonyi ajándékokat. Nem feledkeztünk meg azonban a hölgyekről sem, akik számára szintén kihívás lehet megtalálni a legjobb meglepetést. Ideje górcső alá venni a számukra ideális ajándékötleteket.

Függetlenül attól, hogy neked melyik van, az esti tisztálkodás során kádban ücsörögsz szívesen, vagy inkább beállnál egy zuhanykabinba? Mindenkinek megvan a kedvence, és ez így van jól. Ám vannak olyan előnyök, amelyekkel csak egy zuhanykabin dicsekedhet.

 

 

Neked is komoly fejtörést okoz minden évben, hogy megtaláld a tökéletes meglepetést a szeretteid számára? Szerencsére nálunk megtalálhatod a legjobb ajándékokat akár a párodnak, akár a család többi férfi tagja számára. Alábbi cikkünkben adunk néhány tippet, ami segíthet a választásban idén.

Sokan rühellik a műfenyőt, és pont azért ami: semmi élő nincs benne. Ám ne legyünk ennyire szigorúak vele, hiszen akár még jól is járhatsz vele. Soroljuk is az indokokat.

 

A karácsony közeledtével a lázas készülődés folyamán nem csak a családnak szánt ajándékok vagy a karácsonyi esti menü okoz fejtörést, hanem a dekorációk is. Kedvetlenül nézegeted a tavalyi díszeket, hogy már megint ugyanaz a nóta, de nincs kedved a sok pepecseléshez? Akkor a te legjobb barátod is a girland lesz idén, ami nem csak megkönnyíti a dolgod, de sokoldalúan is használható.

Sokan vetik el a műfenyő gondolatát arra hivatkozva, hogy nem akarják nélkülözni a fa jellegzetes illatát. Te is kedveled karácsonykor a fenyőfa kellemes, természetes aromáját? Illatpálcákkal könnyedén megidézheted a téli hangulatot tűlevelek söprögetése nélkül is.

2. rész

Onnantól kezdve, hogy a gyerkőc megteszi az első lépéseit, a lakás egy igazi erődítménnyé válik. Az anyukák igyekeznek minél jobban megvédeni a kicsit, hiszen azt szeretnék, hogy semmi bántódása ne essék. Nézzük, hogyan teheted te is gyerekbiztossá a konyhát!

A hőmérő higanyszála mostanában egyre feljebb és feljebb kúszik – első látásra talán okafogyottnak tűnhet most a szaunázás, hiszen a nagy melegben a verejtékezés és a felhevülés mindannyiunk számára –talán túlzottan is– hétköznapi, már-már zavaró élmény…

Azonban jobb, ha mindjárt az elején leszögezzük, az „egyszerű” nyári meleg semmiképpen sem helyettesíti azt az intenzív hőhatást és a regenerálódási lehetőséget, amit a szaunázás nyújt. Nem is beszélve arról, hogy rendszeres használatával szervezetünket természetes módon tudjuk felkészíteni a forró kánikulai napokra oly jellemző, veszélyes hőségriadókra is.

A karácsonyi szezonban sokan nézik irigykedve a díszkivilágításban tündöklő szomszéd házát. Micsoda rongyrázás – kiáltanak fel. De miért is ne lehetne éppen a te otthonod az, amelyre mindenki féltékeny pillantásokat vet?

Karácsonykor mindig terítékre kerül a kérdés, hogy élő vagy műfenyőt vásároljon a család. Ha idén nálatok is problémát jelent meghozni a legjobb döntést, segítünk választani. Íme, öt megdönthetetlen érv, hogy miért célszerű elhagyni az élő karácsonyfát!

1. rész

Onnantól kezdve, hogy a gyerkőc megteszi az első lépéseit, a lakás egy igazi erődítménnyé válik. Az anyukák igyekeznek minél jobban megvédeni a kicsit, hiszen azt szeretnék, hogy semmi bántódása ne essék. Nézzük, hogyan teheted te is gyerekbiztossá a konyhát!

 

2. rész

Te is szeretsz otthon főzni a családdal, vagy a pároddal? Esetleg magányos tevékenységként űzöd ezt a mindennapos feladatot? A közösségi főzésnek olyan előnyei vannak, amelyek megérik, hogy feladd az önként, vagy szükségből vállalt konyhai magányt.

 

1. rész

 Te is szeretsz otthon főzni a családdal, vagy a pároddal? Esetleg magányos tevékenységként űzöd ezt a mindennapos feladatot? A közösségi főzésnek olyan előnyei vannak, amelyek megérik, hogy feladd az önként, vagy szükségből vállalt konyhai magányt.

 

 

Szerintünk nem, sőt egyenesen a legnyerőbb választás. Amennyiben a megnyugtató bájú klasszikus stílusra szavazol a fürdőben, mindent megteszel azért, hogy a tisztálkodás és a regeneráció percei a lehető legkellemesebben teljenek a számodra.

 

A városi betondzsungelek sem zárják ki, hogy a szabadidőd zöldben tölthesd. Ha rendelkezel erkéllyel, néhány leleményes megoldással kellemes atmoszférát teremthetsz ebben a kis térben is. Teret adhat a baráti beszélgetéseknek, vagy egy jó könyv társaságában elszürcsölheted a kedvenc italaidat.

Aki kertes házban lakik, jól tudja: itt soha nincs megállás, a tennivalók sora végtelen. Nincs ez másképp a nyár elmúltával sem. Mostani bejegyzésünkben a kevéssé gyakorlott kertművelőknek adunk egy kis sorvezetőt a szeptemberben elvégzendő munkálatokhoz.

Ahhoz, hogy ne vesztegelj hosszú perceket a konyhaszekrényed előtt, mert éppen nem találsz valamit, muszáj rendesnek lenned. A konyha az a hely, ahol jó esetben mindennap megfordulsz, hiszen enni kell. Szóval szedd össze magad, és varázsold át a konyhaszekrényt!

 

 

A meleg zuhanyt az istenek találhatták fel, hiszen a nyomában mindig új erőre kapunk, tovaszállnak a földi gondok, és mennyei nyugalom vesz körbe bennünket.

 

 

"Gyermekem, már megint rendetlenség van a szobádban, ezredjére mondom, rakj rendet!” Nincs olyan szülő, aki ne emlegetné sokszor ezt a mondatot. De vajon miért esik olyan nehezére szemünk fényének a rendrakás? Nézzünk a színfalak mögé, és vessük bele magunkat a rendetlenség és a rendrakás pszichológiájába.

A te gyereked is kiborul, amikor meglátja a samponos dobozt a kezedben? Elkezd szívhez szólóan bömbölni, és azon egyezkedik, hogy csak a haját ne mosd meg? Vajon mi ennek a viselkedésnek az oka, és hogyan veheted rá arra, hogyha nem is fülig érő mosollyal, de azért könnyek nélkül essen túl a procedúrán? Utánajártunk.

Néhány remek tipp a egy jó kis „fejmosáshoz”:

 

Akár most készülsz éttermet nyitni, akár a meglévőt újítod fel, bizonyára tisztában vagy vele, mekkora a verseny ezen a területen. Éppen ezért a vendéglátóhelyek minden lehetőséget megragadnak, amivel kitűnhetnek – legyen az az alapanyagok, a konyhai technológiák megválasztása, az étlap összeállítása vagy a berendezés. Ezúttal utóbbiban, vagyis a bútorok kiválasztásában szeretnénk segíteni.

A hétköznapi pörgésben érthető, ha nincs kapacitásotok arra, hogy folyamatosan rendet rakjatok az irodában. A legideálisabb persze az, ha olyan bevált praktikákra tudtok támaszkodni, amiknek hála elég egy-két mozdulat kell a káosz elkerüléséhez. Azért, hogy megkönnyítsük az életeteket, most összeszedtük azt az 3 tanácsot, amivel az esetek nagy részében megtalálhatjátok, amit éppen kerestek.

 A munkahelyi motiváció fontosságát nem szeretnénk hosszasan magyarázni. Ez talán a leghatékonyabb eszköz, amivel elérheted, hogy a kollégák lelkesen és minden tudásukat beleadva teljesítsenek.  Persze más módszerekre van szükséged, amikor egyéni, és amikor csapat szinten akarsz ösztönözni.

Nem kell ezermesternek lenned ahhoz, hogy egy-két dolgot te is meg tudj csinálni a ház körül – és ezzel megspórolj egy kisebb vagyont. Ahhoz azonban, hogy ezeket az apró munkálatokat el tudd végezni, muszáj tartanod otthon néhány barkácskelléket. Nem kell túlzásba esned, de laikusként persze érthető, hogy a kínálatot látva nehezen jutsz dűlőre: mit érdemes megvenni, és mi maradjon inkább az üzletben.

Most összeszedtük a 7 legfontosabb dolgot, hogy ne érezd magad elveszettnek az útvesztőben.

 

Neked is fejfájást okoz a szakemberek felkutatása, amikor felújítasz? Megértjük, különösen akkor, ha a munkálatokat a nyári hónapokra – vagyis a főszezonra – tervezed. A jó hír, hogy ezeket a köröket nem kell lefutnod, ha van benned egy kis lelkesedés és kézügyesség. Mert van két gyakran végzett munka, amit kivitelezhetsz.

Ha rutinos kerti parti szervező vagy, akkor tudod, hogy az esemény nagyon sok ponton elvérezhet. Azért, hogy ezt elkerüld, most összeszedtük néhány pontban, mire érdemes odafigyelned a tervezés és a lebonyolítás során, illetve adunk néhány tippet a jó hangulat megteremtéséhez.

A kerti parti szervezőjeként meleg szívvel és tárt karokkal várod az ismerőseidet, barátaidat, hiszen szívesen látod őket vendégül. De nekünk elmondhatod, hogy van egy pillanat, amikor az jut eszedbe, hogy házigazdának lenni nem a leghálásabb szerep. Általában ez akkor merül fel, amikor sor kerül a romeltakarításra. Szerencsére van néhány trükk, amivel könnyebbé teheted a rád váró, nem éppen kedves feladatot.

Tévedsz, ha azt gondolod, hogy csak a téli hónapokban fájhat a fejed a lakás különböző helyiségeiben jelentkező párával.  Sajnos a penész és a doh nyáron is megkeserítheti az otthon töltött időt. (Persze csak akkor, ha nem teszel ellene.)

A nappalin vagy az egyik szobán  végignézve úgy érzed, hiányzik egy fotel, de a kínálatot látva nehezen jutsz dűlőre? Akkor tarts velünk pár perc erejéig, mert most nagyvonalakban elmondjuk, milyen lehetőségek közül választhatsz a klasszikus fotelen kívül.

Könnyen elképzelhető, hogy a végén inkább a babzsák, a relax fotel vagy hintaágy mellett döntesz .

Valószínűleg egyetértesz azzal, hogy a kanapé a nappali egyik legfontosabb bútordarabja (sőt, talán a legfontosabb), és a szerencsés kiválasztottnak egyszerre több szempontnak kell megfelelnie. Néhány éve még választani kellett a stílusos megjelenés és a kényelem között, de a mai tervezők már mindkettőt figyelembe veszik. Persze ez nem azt jelenti, hogy a kanapéválasztás a világ egyik legegyszerűbb feladatává vált.

Azért, hogy ne érezd magad teljesen tanácstalannak, amikor erre kerül a sor, összeszedtük az az 5 kérdést, amit érdemes végiggondolnod, mielőtt elkezded körbejárni az üzleteket.

Nyáron nálad is egymást érik a programok? Hol dolgozol, hol baráti, családi összejövetelre mégy vagy a nyaralással kapcsolatos utolsó simításokat végzed el – de az is lehet, hogy belevágtál a lakásfelújításba. A pörgésben azt veheted észre, hogy alig maradt időd magadra. Pedig az énidőnek ilyenkor is teret kell adnod, hiszen a feltöltődésre évszaktól függetlenül szükséged van.

 

 Talán csak nekünk tűnik úgy, talán te is azt tapasztalod, hogy nyáron még nehezebb rendet tartani a gyerekek szobájában, mint egyébként. Mivel egész nap otthon vannak, ezért azt vesszük észre, hogy a pakolás után alig egy órával újra úgy néz ki a kis birodalma, mintha egy kisebb bombatámadás sújtotta volna. Mivel képtelenek voltam nézni a néha kezelhetetlen állapotot, ezért úgy döntöttem, ideje selejteznem. Persze csak okosan.

 

Te is olyan szülő vagy, aki a jó időben kitessékeli a gyerekét? Akkor valószínűleg hallottad már azt a mondatot a tévé vagy számítógép előtt ülő csemetéd szájából, hogy „de mégis mit lehet kint csinálni”. A következő ötletek bevetésével elérheted, hogy felpattanjon a kanapéról.

Szerinted is jó dolog a kertészkedés? Ha a válaszod igen, akkor valószínűleg igyekszel ezt a szemléletet a csemetédnek is átadni. Valljuk be őszintén, ez nem annyira egyszerű, mert a szabadidejében rengeteg szórakozási alternatíva közül válogathat – ezek között szép számmal van olyan, ami csábítóbbnak tűnik.

 

Az első bálozáshoz hasonlóan az első grillezés is tartogat izgalmakat. Mindkettőre igaz, hogy nagyobb biztonságban érezheted magad, ha megtetted a szükséges előkészületeket. Most megosztjuk veled azt a 7 tippet, ami kezdő grillezőként segít elkerülni a csalódást.

A gyep csak akkor szép, ha gondosan ápolják, aminek alapvető része a rendszeres fűnyírás. Ez a tevékenység két táborra osztja a kertes házban élőket: van, aki kikapcsolódásként éli meg, és van, aki a háta közepére sem kívánja. Függetlenül attól, hogy melyik csoportba tartozol, a munkához gépet kell választanod. A feladatot megnehezíti a bőséges kínálat: az önjáró, a motoros és a robot változatok egyaránt elérhetőek, a döntés meghozatala előtt pedig a kényelmi szempontokon túl figyelembe kell venni a gyep adottságait is.

 

Egy fárasztó nap végén isteni érzés egy jakuzziban ellazulni. A víz egyébként is tökéletes alternatíva a bennünk felgyülemlett stressz oldására, ez a hatás pedig fokozódik, ha mindez masszázzsal egészül ki.

De hogyan hat a szervezetünkre, ha időnként elmerülünk a wellnessvilág népszerű fürdőrendszerében?

 

A fürdőszobában igazi kihívással ér fel a piperék közötti rendrakás. És talán ennél is nagyobb próbatétel a rendet megtartani. Hiába próbáljuk elrendezni a polcokon, fiókokban az egyes termékeket vagy hívjuk segítségül a piperetáskákat, a mindennapos használatuk miatt azzal szembesülhetünk, hogy már megint nem találunk semmit.

A kiságy kinövésével új fejezet kezdődik a gyerekek életében. Fokozatosan átalakulnak a hétköznapjaik, amihez a szobájuknak is alkalmazkodnia kell. A helyzetet nehezíti, hogy a kis birodalom egyszerre lesz tanulószoba, játéktér és hálószoba.

A babaszobához hasonlóan ebben az esetben is könnyű túlzásba esni, hiszen meglehetősen széles a rendelkezésre álló kínálat. Vannak azonban szempontok, amelyeket figyelembe véve nem esünk át a ló túloldalára, de mégis minden adott lesz ahhoz, hogy jól érezze magát.

 

Íme az 5 tipp, ami segítségetekre lesz:

A jól megválasztott formákkal és színekkel optikailag növelhetjük vagy szűkíthetjük a rendelkezésünkre álló négyzetmétereket. Igaz, elsősorban utóbbi merül fel igényként, de ezúttal nem csak ehhez hozunk ötleteket – és mindkét esetben túlnézünk a világos és sötét árnyalatok nyújtotta lehetőségeken.

Matracot választani nehéz. Az egyértelműnek tűnik, hogy a választott darabon komfortosan tudjunk aludni és a mérete az ágykerethez igazodjon. Ezzel azonban csak egy fél lépéssel kerülünk közelebb a végső döntéshez, a következő kihívást a keménység és a kényelem kérdése jelenti.

A gyerekszoba berendezésekor jogosan merül fel bennünk a kérdés, milyen bútorokat kell mindenképpen beszereznünk – és mi az, amit ne baj, ha nem viszünk haza. Különösen a kisebb alapterületű gyermekszobákban érdemes ezt végiggondolni, mert itt szinte minden négyzetcentiméter számít.

 

A konyha kialakításánál nagy fejtörést okozhat, hova helyezd el az egyes elemeket, berendezéseket. Különösen akkor, ha nem kérsz segítséget egy szakembertől. Ez persze nem lépéshátrány, mert így is van esélyed előnyösen berendezni a lakás egyik legforgalmasabb pontját, egyszerűen szem előtt kell tartanod bizonyos szempontokat – mert a legszebb konyhát is gyorsan megutálhatod, ha kényelmetlen a használata.

2019.10.03 09:13

Ki ne álmodna gyönyörű gyepről, ápolt udvarról, a frissen nyírt fű illatáról, minimális energiabefektetéssel? Anélkül, hogy magunk nyírnánk kétnaponta a füvet, vagy épp kertészt fizetnénk érte? Erre való a robotfűnyíró. Vannak, akik ódzkodnak az önműködő eszközöktől, talán pont azért, mert félnek annak beüzemelésétől és karbantartásától. Pedig nem is olyan bonyolult. Nézzük végig, mit érdemes tudni egy robotfűnyíró működéséről!

Mikor a gyerekszobát álmodjuk meg, eleinte könnyű dolgunk van. De ahogy nőnek a csemeték, előbb vagy utóbb szeretnek ők maguk is beleszólni, hogyan is nézzen ki az a szoba, ami az ő saját területük.

És valljuk be, ez jogos, hiszen az otthonunkat is mi magunk formáljuk. Szeretjük, ha a mi stílusunkat adja vissza, hiszen így tudjuk igazán otthon érezni magunkat benne. Miért is lenne másképp az a gyerekek esetében, a saját szobájukkal kapcsolatosan?

A fürdőszoba egyik legalapvetőbb tartozéka a WC, habár ma már egyre gyakrabban fordul elő, hogy ezt egy külön helyiségbe teszik, praktikusság okokból. Hiszen, ha valaki éppen a WC-t használná, akkor a család többi tagja azért még zuhanyozhat, fogat moshat, készülődhet a fürdőszobában.

Előbb-utóbb eljön az idő, amikor gyermekeink igényelni kezdik a magánszférát, és saját szobát szeretnének. Ha lehetőségeink engedik, és úgy döntünk, megadjuk ezt nekik akkor rögtön találkozhatunk a következő problémával, mégpedig az ifjúsági szoba berendezésével.

A kertes házak esetében a leggyakrabban előforduló munka a fűnyírás, legalábbis tavasztól őszig mindenképpen, hiszen az udvar csak akkor lesz szép, rendezett, és persze jól használható, ha karbantartjuk a rajta lévő növényzetet. Ezek közül egyértelműen a fű nő a leggyorsabban, ha a kellő mennyiségű csapadékot, illetve napfényt is kap, akkor akár hetente is szükség lehet a nyírásra.

Nincs is jobb, mint a kellemesen meleg nyári estéken kint ücsörögni a kertben, és beszélgetni a családdal, barátokkal, esetleg kerti partit tartani, amikor végre lemegy a nap, és nincs olyan hőség, mint napközben. Vannak azonban apró rovarok, akik ilyenkor nagyon meg tudják keseríti az életünket, elrontva ezzel a kellemes perceket. Igen, a szúnyogokról beszélünk, amik szinte mindenhol ott vannak, különösen vízparti településeken szokott problémát jelenteni a létszámuk.

A szezonálisan felállítható kerti medence ma már nem igazán számít luxus kategóriának, a legtöbb kertes ház udvarán megtalálható a legmelegebb hónapokban. Ahhoz azonban nem elég olcsó, hogy ha bármilyen sérülés következtében kilyukadna, akkor azonnal, zokszó nélkül kidobjuk és lecseréljük egy másikra. Szerencsére ezt nem is kell megtenni, mert van lehetőség a puhafalú kerti medencék javítására, méghozzá kifejezetten erre való foltozókészlettel.

Elérkezett az igazi nyári meleg, ebben az időszakban pedig egyre több medencét látni a kertekben: az állandó medencéket feltöltik, a felállítható medencéket pedig felállítják a kertekben, hiszen a hatalmas kánikulában a legjobb enyhülést a kellemes, hűvös vízben való fürdőzés hozza.

Megoszlanak a vélemények arról, hogy az amerikai konyhák valóban praktikusak, vagy csak dekoratívak. Az persze tény, hogy nem mindenki számára ideális megoldás egy ilyen konyha. Ugyanakkor egy kis leleményességgel nem csak esztétikus lehet egy amerikai konyha, de remek lehetőség a tér optikai tágítására és a közösségi élmények kiterjesztésére is.

Ha lelkes kertész vagy és arra törekszel, hogy a házadat körülvevő tér szép legyen és helyet adhasson a legjobb élményeknek is, bizonyára te is nagy hangsúlyt fektetsz a részletekre. Ilyen részlet például a kerti csap, ami lehet egy egyszerű, földből kiálló cső is. De abban mi lenne a pláne? Milyen kerti csap ötletek léteznek?

A tetőtér bútorozása igényel némi kreativitást, de valójában nagyszerűen kihasználható egy kis képzelőerővel. A tetőtérben gyakran kerül elhelyezésre a gyerekszoba, melynek kialakítása mindig izgalmas kihívás mert van néhány ferde falsík és furcsa zug, ahol érdemes praktikus lakberendezési ötleteket alkalmaznunk.

Mindenkivel megeshet, hogy a munkából fáradtan hazaérve egyszerűen nincs kedve főzni. Veled is előfordult már? Ne aggódj, ez teljesen normális! Valamit viszont nyilván kénytelen leszek összeütni, hiszen az egész család éhesen várja, hogy mi kerül az asztalra. Ilyenkor jó, ha kéznél van néhány gyors és egyszerű recept.

Ha panelben élsz, akkor bizonyára te is szembesültél már a problémával, hogy ezeket a lakásokat meglehetősen apró fürdőszobával áldották meg. Ez komoly fejtörést okozhat, hiszen annál nehezebb benne minden fontos bútort és kiegészítőt elhelyezni. De bármennyire is tetszenek a boltban bizonyos darabok, mindegyik túl szélesnek, vagy túl magasnak bizonyul.

A bútorok kiválasztása meglehetősen sok szempont alapján történhet. Dizájn, praktikum, méret, csak hogy néhányat említsünk a leggyakoribbak közül. De te mi alapján választasz? Tudod már, hogy mire van szükséged, vagy csak vaktában sétálgatsz még az üzletben? Az alábbiakban eláruljuk neked, hogyan találhatod meg viszonylag könnyedén a neked megfelelő ágyat.

2019.03.21 14:08

Te is szeretsz tavasszal és nyáron családi találkozókat szervezni? Vagy csak egyszerűen szereted odakint élvezni a közös étkezéseket hétvégén? Ha a válaszod igen, akkor egyértelmű, hogy szükségetek lesz egy jó minőségű és dekoratív kerti asztalra, aminél nyugodtan elfogyaszthatjátok majd a sok finomságot, és az esti kártyázásnak is helyet ad.

2019.03.11 14:27

Gyakori, hogy a növények termelésének és betakarításának következtében a termőtalaj nitrogén, foszfor és kálium tartalma lecsökken. Olyan mértékig lecsökken, hogy veszélybe kerül a következő évi termés. Ekkor kell műtrágyát használni, különben a talaj kimerül, és évekig nem ad jó termést. Az elemek egy részét lehet természetes trágyával pótolni, de nem mindent. Ezért van szükség adalékanyagokra, ami megfelelő időben, a megfelelő mennyiségben pótolni tudja a hiányzó elemeket.

Tévedés azt gondolni, hogy amikor világításról esik szó, akkor csak az egyszerű, unalmas és hétköznapi lehetőségek állnak nyitva előtted. Egy kis idő ráfordításával könnyedén rájöhetsz, hogy a kép ennél sokkal árnyaltabb és rengeteg egyedi lehetőség áll előtted, hogyha szeretnél olyan lámpát, amire mindenki azt mondja: hűha!

Ideje lenne megvenni az új konyhablokkot, de nem tudsz választani? Megértjük, hiszen a választék és a bennük rejlő lehetőségek szinte megszámlálhatatlanok. Nem könnyű ilyenkor eldönteni, hogy melyik volna a legjobb választás. Azonban akad néhány támpont, ami mégis segítséget nyújthat majd a vásárlás folyamán.

Amikor a lakásban élő barátaid irigykednek rád azért, mert családi házban élsz és van lehetőséged a kertészkedésre, nyilván nem mindig őszinte a mosolyod. Hiszen amíg ők arra gondolnak, hogy milyen szép virágágyást vagy gyümölcsöst alakíthatsz ki a kertben, neked a kapálás, a fűnyírás és a gereblyézés momentumai sejlenek fel a gondolataidban, amelyeket természetesen már megint elhanyagoltál egy ideje. Ha te is azok közé tartozol, akik elvesztették a kezdeti lelkesedést a kertjükkel kapcsolatban és irigykedve nézed a szomszéd birtokát, ahol gyönyörű zöld a fű és évről évre több virág díszíti az ágyásait, akkor most megmutatjuk neked, mi mindent tehetsz a gyönyörű kert kialakításáért. Engedd meg, hogy bemutassuk neked a tökéletes birtok három ismérvét!

A február vége bizony egyet jelent a ház körüli teendők visszatértével is. A fagyok elmúltával azonban rengeteg kihívással kell majd szembenézned, hiszen hónapokig pihent a kert. Azért, hogy ne jelentsenek akkora terhet ezek a korai munkálatok, adunk néhány jó tanácsot melyekkel könnyebben haladhatnak majd ezek a nyűgös teendők.

Egy jól berendezett nappali a lakás egyik éke lehet. Éppen ezért érdemes körültekintően eljárnod a tervezés és a kivitelezés folyamán. A nappali ugyanis nem csak egy helyiség, hanem az a tér, ahol remélhetőleg te és a családod a legtöbb időt töltitek majd a vendégekkel együtt. Lássuk tehát, hogy mire van szükség ahhoz, hogy tökéletesen sikerüljön a nappali berendezése!

A konyha a lakás egyik legsarkalatosabb pontja. Itt készülnek el a legínycsiklandóbb falatok, ráadásul sok esetben az étkezéseknek is ez a helyiség ad teret. Nem érdemes tehát elaprózni a konyha berendezését, de az alábbiakban segíteni szeretnénk, hogy a választás folyamata könnyebbé váljon a számodra és az eredménnyel is elégedett lehess.

Itt az új év és bizonyára te is eltervezted már, hogy mi az, amit szeretnél megvalósítani az előtted álló esztendőben. Ha pedig felújítást tervezel, akkor most nyújtunk számodra egy kis segédkezet. Alábbi tanácsainkkal könnyedén megtervezheted az új konyhádat, ami így nem csak funkcionális, de esztétikus is lesz, ahová mindig szívesen lépsz majd be.

Talán még te is emlékszel azokra a régi szilveszter éjszakákra, amikor a szüleid meghívták a szomszédot és a nagyit, hogy aztán éjszakába nyúlóan beszélgessenek a számodra unalmas „felnőtt dolgokról”. Ha nem szeretnéd gyerkőcödet ugyanerre a sorsa ítélni, gondoskodj a szórakoztató közös programról, melyet mindannyian élvezhettek!

Úgy döntöttél, idén magadra vállalod a szilveszter este házigazdájának szerepét? Bizonyára szeretnéd megszervezni a tökéletes házibulit, ami méltó lehet az Újév köszöntésére és az Óév búcsúztatására. Alábbi tippjeinkkel pedig meg is valósíthatod ezt a tervedet könnyedén, kapkodástól mentesen.

Az Óév elbúcsúztatásával bizonyára neked is fontos, hogy motiváltan és szerencsésen indulj majd neki a 2019-es esztendőnek. Bizonyos szokásokat azonban jobb, ha mellőzöl az év utolsó szakaszában, ezek ugyanis akár meg is fordíthatják ezt a bizonyos szerencsét és tönkre is tehetik azt, amit elterveztél.

Az Újévi szezon egyik legnépszerűbb kérdése, hogy mit fogadunk meg az Újévre. Leadni pár kilót? Több időt tölteni a családdal? Netán felújításon töröd a fejed? Bármelyiket is tűzted ki célul, bizonyára sokan kételkednek a sikeredben, hiszen a fogadalmakat illetően gyakori hiba, hogy nem tartjuk meg őket. Te idén megtartod őket? Adunk néhány tippet, hogy sikerülhessen.

Az év utolsó napján illik méltón búcsúzni az elmúlt 365 naptól. Ha viszont fogalmad sincs, mit fogtok csinálni a családoddal az idei évben, akkor most ellátunk néhány ötlettel, hogy hogyan is ünnepelhetnétek méltón meg az esztendő sikereit.

Karácsonykor és szilveszterkor egyaránt komoly fejtörést okoz, hogy milyen finomságokat tegyünk az asztalra. Nehéz mindenki ízlését kielégíteni és az sem túl szerencsés, ha minden évben ugyanazzal rukkolunk elő. Az alábbi receptekkel azonban könnyedén befutó lehetsz az idei évben is.

Bizonyára neked is akad olyan barátod vagy hozzátartozód, akivel nem ünnepelheted meg együtt a karácsonyt. Szerencsére ma már nem akadály a távolság abban, hogy jókívánságaidat eljuttasd azokhoz, akikkel nem találkozhatsz személyesen. Az alábbi kedves üzenetekkel könnyedén mosolyt csalhatsz majd ismerőseid arcára.

Kétségtelen, hogy a műfenyő gazdaságos és környezetbarát megoldás az ünnepek idejére. Ahhoz azonban, hogy a dekoráció valóban esztétikus és hosszú életű legyen, ápolni kell. A tisztítás és megfelelő tárolás elengedhetetlen ahhoz, hogy a fenyőd a következő évben is úgy tündökölhessen, mintha új volna!

Biztosan Te is már ezernyi hasonló kijelentést hallottál: „legjobb”, „legolcsóbb”, „csak mi”, „csak nálunk”, „kihagyhatatlan ajánlat csak most”, stb. Persze csak és kizárólag a pozitív tulajdonságokat mutatták be, egy szót sem ejtettek a negatívakról, azokat mind elhallgatták. Ismerős?

A Black Friday hagyománya immáron több évtizedre nyúlik vissza. Az ünnepek előtti lázas vásárlás napja azonban nagy változásokon esett át a kezdetek óta. Nem ritka, hogy az üzletek egész hétvégére kiterjesztik a kedvezményeket, ezzel is gondoskodva a zavartalan vásárlásról.

Habár a Black Friday nem új keletű szokás kis hazánkban sem, még mindig akadnak visszatérő kérdések, amelyek a vásárlókat foglalkoztatják. Az amerikai szokás megjelenése szerencsére már egyre kevésbé osztja meg a vevők közösségét, de ha még mindig akadnak kérdéseid, most megválaszoljuk őket.

A legnagyobb kedvezményt természetesen a legdrágább termékcsoportra, az elektronikai eszközökre (TV, laptop, okosteló, háztartási gépek) kaphatod meg. Ha szeretnéd megkaparintani a legújabb modelleket, arra is van lehetőséged, hiszen a kedvezmény ezekre is érvényes szokott lenni.

Idén az a bizonyos Fekete Péntek, angolosabb nevén Black Friday november 29-ére esik. Egyesek szerint a karácsonyi bevásárlás kezdetét jelenti. Te is böngészed ilyenkor az ajánlatokat, és a kedvezményeket?

Gardróbszekrényre minden háztartásban szükség van. Egyrészt azért ugye, hogy a ruhákat elrejthessük a kíváncsi tekintetek elől. Másrészt azért, mert jó érzés, ha mindig tudjuk, hova nyúljunk, amikor szükségünk van egy felsőre, nadrágra, vagy más ruhadarabra. Nézzük a mi 5 gardróbszekrény belső ötletünket, mire kell alaposan odafigyelned a vásárlás során.

2018.10.12 08:50

A kanapéágy hatalmas előnye, hogy nem kell beérnünk a csak kanapé funkciójával, hanem ha akarunk, akkor vígan végigheveredhetünk rajta.

Már a hideg zuhany gondolatától is borsózni kezd a hátad? Ha viszont még sosem próbáltad, itt az ideje, hogy tágítsd tűrőképességed határait. Nemcsak a tested, a lelked is hálás lesz érte. Bemutatjuk Neked, mi a hideg víz hatása a szervezetre.

Tudtad, hogy a hálószobában használt színek befolyással vannak a pihenésedre, és a párkapcsolati életedre? Éppen ezért nem szabad a bútorok, kelmék, függönyök színét hasra ütésből kiválasztani. A piros színr a hálószoba kiegészítők körében pedig pláne kerüld.

Ugyan melyik cicás szereti nézni a macskája szomorú, boldogtalan tekintetét, amint keservesen nyávogva jár-kel a lakásban? Hiába no, a benti cicák szórakozásáról a gazdi gondoskodik, a macskabútor pedig egy tökéletes eszköz arra, hogy boldoggá tegyük a kis kedvencünket.

Gondolkodsz rajta, hogy be kellene szerezni egy hidromasszázs kádat, de hezitálsz, mert nem igazán ismered az előnyeit? Beavatunk a pezsgőfürdő jótékony hatásaiba, aztán majd eldöntöd, szükséged van-e rá, vagy sem.

Rajongsz az alkoholos italokért és koktélokért? Akkor valószínűleg eszedbe jutott már, milyen jó lenne otthon egy hangulatos bársarok, ahol időnként kiélheted a mixerkedés iránti szenvedélyed – például egy barátokkal vagy a családdal töltött estén.

Amikor új taggal bővül a család, egyértelmű, hogy neki is szüksége lesz egy saját kis kuckóra a lakásban. Bár a babáknak nincsenek nagy igényeik, az ellátásuk megkönnyítése érdekében jobb, ha gondoskodnunk a megfelelő bútorokról. Persze mindezt úgy, hogy tudjuk, hol a határ a praktikum és a túlzás között.

A gyerekszoba berendezésének sarkalatos pontja a megfelelő gyerekágy kiválasztása. Bár a csemeték ezt néhány év alatt kinövik, a döntés előtt több szempontot érdemes végiggondolnunk. Ezúttal összeszedtük az 5 legfontosabbat – és egy ráadást.

Ha új év, akkor új trendek jelennek meg mindenhol­ ezalól a fürdő sem kivétel. Mindegy, milyen stílust képviselsz – akár a letisztult, egyszerű elrendezések és a tágas terek, akár az ízléses csillogás híve vagy ­–, a 2018-as irányzatok között találsz olyat, amivel feldobhatod a fürdőszobádat.

A gyerekeknek nem feltétlenül kell a játszótérre menniük, ha homokozni vagy csúszdázni támad kedvük. A kertünkben is kialakíthatunk egy kisebb játékszigetet, ahol levezethetik az energiájukat. Persze a választékot látva könnyen elszaladhat velünk a ló, és olyan darabokat is beszerezhetünk, ami később csak a helyet foglalja.

A nyuszik a napjuk nagy részét a ketrecükben töltik, ezért fontos, hogy olyan darabot válasszunk nekik, ahol jól érezik magukat. A döntés különösen a kezdő gazdik számára okozhat fejtörést, hiszen elsőre nem egyértelmű, hogy ennek során nemcsak a kedvencünk igényeit kell figyelembe vennünk, hanem a saját szempontjainkat is – hiszen a takarítása a mi feladatunk lesz.

A jó idő beköszöntével  sokakban felmerül, milyen jó lenne, ha egy vízzel teli medence várná őket haza egy forró, nyári nap végén.  Persze vannak, akik a kerti medencét a hétvégi partikkal kötik össze.

Mindegy, milyen indíttatásból döntünk a medence mellett, a tettek mezejére lépve kérdések tömkelege merül fel bennünk. Bár ahány ház, annyi igény, ezek között vannak olyanok, amelyek szinte minden tervezgető listájára felkerülnek. Most megválaszoljuk a 4 leggyakoribbat.

Ha a virágládák kerülnek említésre, akkor a legtöbb ember lelki szemei előtt a piros muskátlikban úszó nagymama balkonja vagy az utóbbi évek slágere, a petúnia jelenik meg. Pedig ezeken túl is van élet, ráadásul olyan alternatívák közül válogathatunk, amelyek nem igényelnek speciális gondozást, így a kezdőknek is sikerélményt tartogatnak. Most megmutatjuk a 6 kedvencünket, amelyekkel új színt vihetünk a balkonba.

Ugye Önnek is azonnal beugrik, hogy milyen egy igazi, fából készült, abroncsos, fa fürdődézsa? Rögtön nosztalgikus hangulat járja át az embert, már a szó hallatán is. Dédnagyanyáink még a szőlőt taposták benne, a Távol-keleten és Skandináviában pedig fürdőzésre használták már évszázadokkal ezelőtt is. 

Juhú, forró napok jönnek! Végre itt a nyár, perzsel a nap, barnul a bőr, hideg a sör és lazulhatunk a medencében! Már akinek van. Ha Ön most áll mobil medence vásárlás előtt, adunk néhány tanácsot a könnyebb döntés érdekében.

Tanácstalan vagy, melyiket zuhanyzót válaszd? Mindkettő rendelkezik megannyi előnnyel és hátránnyal. Mi felvázoljuk ezeket, de döntened neked kell.

A kisméretű lakás, apróbb helységek, szűk fürdő sokunknak megkeserítik az életét. Sóhajtozunk, vágyakozunk, bárcsak pár négyzetméterrel lenne tágasabb, a belmagasság kicsivel több, irigykedve vizslatjuk barátaink otthonát, titokban magunkban kesergünk, hogy nekünk miért nem adatott meg ekkora rendelkezésre álló tér.

Nos, ha a méreteken nem feltétlen tudunk változtatni, optikai trükkökkel, rafinált falfestéssel javíthatjuk a térérzékelést, tágíthatjuk a teret fürdőszobánkban!

Bizonyára Önnek is feltűnt, hogy ebben a hónapban még a csapból is a „Black Friday” folyik, ám az újdonsült őrület oka, vagy épp célja sokak számára ismeretlen lehet. Bejegyzésünkben a Fekete Péntek eredetéről tudhat meg többet, és az is kiderül, mi köze van az elnevezésnek a könyveléshez.

Pár éve a Dívány is hírt adott a remek ár-érték arányt képviselő zuhanykabin kínálatunkról. Webáruházunkban a mai napon egészen pontosan 261 fajta, válogatott minőségű zuhanykabinból választhat, így ha valamelyik lakberendezési magazinban korábban már kinézte magának „az” álom zuhanykabint, egészen biztos lehet benne, hogy kínálatunkban is megtalálja.

A megfelelő zuhanykabin kiválasztása során érdemes nagy hangsúlyt fektetnünk a számunkra optimális zuhanytálca kiválasztására is. Első és fő szempont, hogy méreteiben és kialakításában tökéletesen illeszkedjen az általunk kiválasztott zuhanykabinhoz. A vízvezetékeknek kellő helyet hagyva fontos, hogy a zuhanytálca lefolyója is tökéletesen illeszkedjen a kialakított adottságokhoz. A formai követelményeken túlmenően természetesen a tálca kinézete és a biztonságos zuhanyzás (csúszásmentesség) élménye is fontos.

A fürdőszoba méretével, hacsak nem egy húsz négyzetméteres, mini wellness központról van szó, kevesen vannak megelégedve. Segítünk, hogy ez ne maradjon így!

Sokan váltanának a hagyományos zuhanyzós megoldásról egy praktikus és esztétikus zuhanykabinra, ám gyakran csak a kereskedésben szembesülnek az óriási választékkal és a döntés nehézségével.  Segítünk választani, összeszedtük röviden, mire érdemes figyelni zuhanykabin vásárlása előtt.

A válasz nem is olyan egyszerű, hiszen a döntés előtt számos kérdést kell mérlegelni. Mekkora és milyen a kertünk, árnyékos vagy inkább napsütéses? Mennyire lejt a terep, akarunk-e földmunkát végezni, betonozni? Mennyit és hányan fürödnénk benne? Az alábbi támpontokkal reméljük, segítünk dönteni, kerti medence ötletek több pontban.

A fürdőszobák története hosszú, hullámvölgyekkel teli sztori. Bejegyzésünkben bemutatjuk, hogy változtak a higiéniai körülmények a 18. századtól napjainkig.

A mai kor fürdőszobájának kényelme, elvonulásra alkalmas légköre, valamint – elődjeink körülményeihez képest extrém mértékű – higiéniája csak évezredek alatt alakult ki. Kétrészes cikkünkben három fontos mérföldkövet mutatunk be: a római fürdők zsivajtól hangos világát, melyet a középkori Európa tisztálkodási szokásainak látványos (és a szaglószerveket is jócskán kifacsaró…) hanyatlása követett. Sok évszázadnak kellett eltelnie, míg a fürdőszoba végül elkezdte a mai formáját felvenni – cikkünk következő részében a 18. századtól meginduló fürdőszoba-forradalom részleteit mutatjuk majd be.

Köszöntjük a Geminiduo.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt. Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet. Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de a fürdőszoba jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket. Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a Geminiduo.hu csapata

olcso.hu olcsobbat.hu shopmania.hu