Blog

2019.09.27 10:26

Egy szülő szeme előtt mindig gyermeke biztonsága és egészsége lebeg, mind fizikai, szellemi és lelki értelemben. Így egy prioritási sorrend felállításakor a gyerekbiztos lakás az első helyen szerepel.

A nappali otthonunk központja, mely nem csak a pihenés szigete egy nehéz nap végén, de közösségi tér is. Ehhez igazodik a helyiség bútorzata is, a kényelmes fotelek, szekrények, de még a nappali színvilága is. Sok időt tölt itt együtt a család, de a barátokkal is ezt a teret lakjuk be egy-egy vidám vendégség alkalmával. Így aztán a nappali funkciójában az egyik legreprezentatívabb helyiség, melyet mindenki igyekszik a lehető legstílusosabban kialakítani. Íme néhány tipp a nappali funkcionális, de sikkes berendezéséhez.

Mikor a gyerekszobát álmodjuk meg, eleinte könnyű dolgunk van. De ahogy nőnek a csemeték, előbb vagy utóbb szeretnek ők maguk is beleszólni, hogyan is nézzen ki az a szoba, ami az ő saját területük.

És valljuk be, ez jogos, hiszen az otthonunkat is mi magunk formáljuk. Szeretjük, ha a mi stílusunkat adja vissza, hiszen így tudjuk igazán otthon érezni magunkat benne. Miért is lenne másképp az a gyerekek esetében, a saját szobájukkal kapcsolatosan?

A fürdőszoba egyik legalapvetőbb tartozéka a WC, habár ma már egyre gyakrabban fordul elő, hogy ezt egy külön helyiségbe teszik, praktikusság okokból. Hiszen, ha valaki éppen a WC-t használná, akkor a család többi tagja azért még zuhanyozhat, fogat moshat, készülődhet a fürdőszobában.

Előbb-utóbb eljön az idő, amikor gyermekeink igényelni kezdik a magánszférát, és saját szobát szeretnének. Ha lehetőségeink engedik, és úgy döntünk, megadjuk ezt nekik akkor rögtön találkozhatunk a következő problémával, mégpedig az ifjúsági szoba berendezésével.

A kertes házak esetében a leggyakrabban előforduló munka a fűnyírás, legalábbis tavasztól őszig mindenképpen, hiszen az udvar csak akkor lesz szép, rendezett, és persze jól használható, ha karbantartjuk a rajta lévő növényzetet. Ezek közül egyértelműen a fű nő a leggyorsabban, ha a kellő mennyiségű csapadékot, illetve napfényt is kap, akkor akár hetente is szükség lehet a nyírásra.

A szezonálisan felállítható kerti medence ma már nem igazán számít luxus kategóriának, a legtöbb kertes ház udvarán megtalálható a legmelegebb hónapokban. Ahhoz azonban nem elég olcsó, hogy ha bármilyen sérülés következtében kilyukadna, akkor azonnal, zokszó nélkül kidobjuk és lecseréljük egy másikra. Szerencsére ezt nem is kell megtenni, mert van lehetőség a puhafalú kerti medencék javítására, méghozzá kifejezetten erre való foltozókészlettel.

Elérkezett az igazi nyári meleg, ebben az időszakban pedig egyre több medencét látni a kertekben: az állandó medencéket feltöltik, a felállítható medencéket pedig felállítják a kertekben, hiszen a hatalmas kánikulában a legjobb enyhülést a kellemes, hűvös vízben való fürdőzés hozza.

Ha lelkes kertész vagy és arra törekszel, hogy a házadat körülvevő tér szép legyen és helyet adhasson a legjobb élményeknek is, bizonyára te is nagy hangsúlyt fektetsz a részletekre. Ilyen részlet például a kerti csap, ami lehet egy egyszerű, földből kiálló cső is. De abban mi lenne a pláne? Milyen kerti csap ötletek léteznek?

Ha panelben élsz, akkor bizonyára te is szembesültél már a problémával, hogy ezeket a lakásokat meglehetősen apró fürdőszobával áldották meg. Ez komoly fejtörést okozhat, hiszen annál nehezebb benne minden fontos bútort és kiegészítőt elhelyezni. De bármennyire is tetszenek a boltban bizonyos darabok, mindegyik túl szélesnek, vagy túl magasnak bizonyul.

Egy jól berendezett nappali a lakás egyik éke lehet. Éppen ezért érdemes körültekintően eljárnod a tervezés és a kivitelezés folyamán. A nappali ugyanis nem csak egy helyiség, hanem az a tér, ahol remélhetőleg te és a családod a legtöbb időt töltitek majd a vendégekkel együtt. Lássuk tehát, hogy mire van szükség ahhoz, hogy tökéletesen sikerüljön a nappali berendezése!

A konyha a lakás egyik legsarkalatosabb pontja. Itt készülnek el a legínycsiklandóbb falatok, ráadásul sok esetben az étkezéseknek is ez a helyiség ad teret. Nem érdemes tehát elaprózni a konyha berendezését, de az alábbiakban segíteni szeretnénk, hogy a választás folyamata könnyebbé váljon a számodra és az eredménnyel is elégedett lehess.

A tökéletes, minden igényedet kielégítő gardrób és az ideális gardróbszekrény belső elrendezés megtalálása nem kis kihívás. Természetesen vannak támpontok, amelyek alapján már szűkítheted a kört, ám ez még messzemenően kevés ahhoz, hogy kimondhasd, megtaláltad álmaid tárolóját. Ám segítségünkkel most egyszerűbbé válhat a lakberendezés! Tanácsainkat megfogadva ugyanis gyerekjáték lesz megtalálni a legjobb szekrényt.

Itt az új év és bizonyára te is eltervezted már, hogy mi az, amit szeretnél megvalósítani az előtted álló esztendőben. Ha pedig felújítást tervezel, akkor most nyújtunk számodra egy kis segédkezet. Alábbi tanácsainkkal könnyedén megtervezheted az új konyhádat, ami így nem csak funkcionális, de esztétikus is lesz, ahová mindig szívesen lépsz majd be.

Kétségtelen, hogy a műfenyő gazdaságos és környezetbarát megoldás az ünnepek idejére. Ahhoz azonban, hogy a dekoráció valóban esztétikus és hosszú életű legyen, ápolni kell. A tisztítás és megfelelő tárolás elengedhetetlen ahhoz, hogy a fenyőd a következő évben is úgy tündökölhessen, mintha új volna!

Biztosan Te is már ezernyi hasonló kijelentést hallottál: „legjobb”, „legolcsóbb”, „csak mi”, „csak nálunk”, „kihagyhatatlan ajánlat csak most”, stb. Persze csak és kizárólag a pozitív tulajdonságokat mutatták be, egy szót sem ejtettek a negatívakról, azokat mind elhallgatták. Ismerős?

Gardróbszekrényre minden háztartásban szükség van. Egyrészt azért ugye, hogy a ruhákat elrejthessük a kíváncsi tekintetek elől. Másrészt azért, mert jó érzés, ha mindig tudjuk, hova nyúljunk, amikor szükségünk van egy felsőre, nadrágra, vagy más ruhadarabra. Nézzük a mi 5 gardróbszekrény belső ötletünket, mire kell alaposan odafigyelned a vásárlás során.

2018.10.12 08:50

A kanapéágy hatalmas előnye, hogy nem kell beérnünk a csak kanapé funkciójával, hanem ha akarunk, akkor vígan végigheveredhetünk rajta.

Már a hideg zuhany gondolatától is borsózni kezd a hátad? Ha viszont még sosem próbáltad, itt az ideje, hogy tágítsd tűrőképességed határait. Nemcsak a tested, a lelked is hálás lesz érte. Bemutatjuk Neked, mi a hideg víz hatása a szervezetre.

Tudtad, hogy a hálószobában használt színek befolyással vannak a pihenésedre, és a párkapcsolati életedre? Éppen ezért nem szabad a bútorok, kelmék, függönyök színét hasra ütésből kiválasztani. A piros színr a hálószoba kiegészítők körében pedig pláne kerüld.

Ugyan melyik cicás szereti nézni a macskája szomorú, boldogtalan tekintetét, amint keservesen nyávogva jár-kel a lakásban? Hiába no, a benti cicák szórakozásáról a gazdi gondoskodik, a macskabútor pedig egy tökéletes eszköz arra, hogy boldoggá tegyük a kis kedvencünket.

Gondolkodsz rajta, hogy be kellene szerezni egy hidromasszázs kádat, de hezitálsz, mert nem igazán ismered az előnyeit? Beavatunk a pezsgőfürdő jótékony hatásaiba, aztán majd eldöntöd, szükséged van-e rá, vagy sem.

Rajongsz az alkoholos italokért és koktélokért? Akkor valószínűleg eszedbe jutott már, milyen jó lenne otthon egy hangulatos bársarok, ahol időnként kiélheted a mixerkedés iránti szenvedélyed – például egy barátokkal vagy a családdal töltött estén.

Amikor új taggal bővül a család, egyértelmű, hogy neki is szüksége lesz egy saját kis kuckóra a lakásban. Bár a babáknak nincsenek nagy igényeik, az ellátásuk megkönnyítése érdekében jobb, ha gondoskodnunk a megfelelő bútorokról. Persze mindezt úgy, hogy tudjuk, hol a határ a praktikum és a túlzás között.

A gyerekszoba berendezésének sarkalatos pontja a megfelelő gyerekágy kiválasztása. Bár a csemeték ezt néhány év alatt kinövik, a döntés előtt több szempontot érdemes végiggondolnunk. Ezúttal összeszedtük az 5 legfontosabbat – és egy ráadást.

A nyuszik a napjuk nagy részét a ketrecükben töltik, ezért fontos, hogy olyan darabot válasszunk nekik, ahol jól érezik magukat. A döntés különösen a kezdő gazdik számára okozhat fejtörést, hiszen elsőre nem egyértelmű, hogy ennek során nemcsak a kedvencünk igényeit kell figyelembe vennünk, hanem a saját szempontjainkat is – hiszen a takarítása a mi feladatunk lesz.

Ha a virágládák kerülnek említésre, akkor a legtöbb ember lelki szemei előtt a piros muskátlikban úszó nagymama balkonja vagy az utóbbi évek slágere, a petúnia jelenik meg. Pedig ezeken túl is van élet, ráadásul olyan alternatívák közül válogathatunk, amelyek nem igényelnek speciális gondozást, így a kezdőknek is sikerélményt tartogatnak. Most megmutatjuk a 6 kedvencünket, amelyekkel új színt vihetünk a balkonba.

A jó idő beköszöntével  sokakban felmerül, milyen jó lenne, ha egy vízzel teli medence várná őket haza egy forró, nyári nap végén.  Persze vannak, akik a kerti medencét a hétvégi partikkal kötik össze.

Mindegy, milyen indíttatásból döntünk a medence mellett, a tettek mezejére lépve kérdések tömkelege merül fel bennünk. Bár ahány ház, annyi igény, ezek között vannak olyanok, amelyek szinte minden tervezgető listájára felkerülnek. Most megválaszoljuk a 4 leggyakoribbat.

Ugye Önnek is azonnal beugrik, hogy milyen egy igazi, fából készült, abroncsos, fa fürdődézsa? Rögtön nosztalgikus hangulat járja át az embert, már a szó hallatán is. Dédnagyanyáink még a szőlőt taposták benne, a Távol-keleten és Skandináviában pedig fürdőzésre használták már évszázadokkal ezelőtt is. 

Juhú, forró napok jönnek! Végre itt a nyár, perzsel a nap, barnul a bőr, hideg a sör és lazulhatunk a medencében! Már akinek van. Ha Ön most áll mobil medence vásárlás előtt, adunk néhány tanácsot a könnyebb döntés érdekében.

Tanácstalan vagy, melyiket zuhanyzót válaszd? Mindkettő rendelkezik megannyi előnnyel és hátránnyal. Mi felvázoljuk ezeket, de döntened neked kell.

A kisméretű lakás, apróbb helységek, szűk fürdő sokunknak megkeserítik az életét. Sóhajtozunk, vágyakozunk, bárcsak pár négyzetméterrel lenne tágasabb, a belmagasság kicsivel több, irigykedve vizslatjuk barátaink otthonát, titokban magunkban kesergünk, hogy nekünk miért nem adatott meg ekkora rendelkezésre álló tér.

Nos, ha a méreteken nem feltétlen tudunk változtatni, optikai trükkökkel, rafinált falfestéssel javíthatjuk a térérzékelést, tágíthatjuk a teret fürdőszobánkban!

Pár éve a Dívány is hírt adott a remek ár-érték arányt képviselő zuhanykabin kínálatunkról. Webáruházunkban a mai napon egészen pontosan 261 fajta, válogatott minőségű zuhanykabinból választhat, így ha valamelyik lakberendezési magazinban korábban már kinézte magának „az” álom zuhanykabint, egészen biztos lehet benne, hogy kínálatunkban is megtalálja.

A megfelelő zuhanykabin kiválasztása során érdemes nagy hangsúlyt fektetnünk a számunkra optimális zuhanytálca kiválasztására is. Első és fő szempont, hogy méreteiben és kialakításában tökéletesen illeszkedjen az általunk kiválasztott zuhanykabinhoz. A vízvezetékeknek kellő helyet hagyva fontos, hogy a zuhanytálca lefolyója is tökéletesen illeszkedjen a kialakított adottságokhoz. A formai követelményeken túlmenően természetesen a tálca kinézete és a biztonságos zuhanyzás (csúszásmentesség) élménye is fontos.

A válasz nem is olyan egyszerű, hiszen a döntés előtt számos kérdést kell mérlegelni. Mekkora és milyen a kertünk, árnyékos vagy inkább napsütéses? Mennyire lejt a terep, akarunk-e földmunkát végezni, betonozni? Mennyit és hányan fürödnénk benne? Az alábbi támpontokkal reméljük, segítünk dönteni, kerti medence ötletek több pontban.

Köszöntjük a Geminiduo.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt. Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet. Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de a fürdőszoba jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket. Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a Geminiduo.hu csapata

olcso.hu olcsobbat.hu argep.hu net-plaza.hu arumagazin.hu