Blog

Bizonyára neked is akad olyan barátod vagy hozzátartozód, akivel nem ünnepelheted meg együtt a karácsonyt. Szerencsére ma már nem akadály a távolság abban, hogy jókívánságaidat eljuttasd azokhoz, akikkel nem találkozhatsz személyesen. Az alábbi kedves üzenetekkel könnyedén mosolyt csalhatsz majd ismerőseid arcára.

Karácsonykor és szilveszterkor egyaránt komoly fejtörést okoz, hogy milyen finomságokat tegyünk az asztalra. Nehéz mindenki ízlését kielégíteni és az sem túl szerencsés, ha minden évben ugyanazzal rukkolunk elő. Az alábbi receptekkel azonban könnyedén befutó lehetsz az idei évben is.

2019.10.17 08:57

Ahogy közeleg a karácsony, egyre lelkesebben tervezzük az ünnepet. Az adventi díszítéstől a menüig mindent a lehető legtökéletesebben próbálunk meg kivitelezni. Hiszen a készülődés ugyanúgy hozzátartozik ehhez a kellemes időszakhoz, mint

maga az ünnep. A fények, illatok, hangulat, minden akkor tökéletes, ha sikerül általuk megidézni a karácsony utánozhatatlan hangulatát, elhozni otthonunkba az ünnep örömét.

A kreatív elfoglaltság, a kézműves foglalkozások, okosan kitalált játékok segítenek gyermekeinknek levezetni a napi stresszt, és segíthetnek kikapcsolódni az egésznapos tanulás után. Egy kis kreatív alkotás, játék vagy testmozgás nem csak örömet okoz gyermekünknek, de a koncentrációt is segítheti, fejlesztheti. Ráadásul nincs értékesebb az együtt töltött időnél.

2019.10.03 09:13

Ki ne álmodna gyönyörű gyepről, ápolt udvarról, a frissen nyírt fű illatáról, minimális energiabefektetéssel? Anélkül, hogy magunk nyírnánk kétnaponta a füvet, vagy épp kertészt fizetnénk érte? Erre való a robotfűnyíró. Vannak, akik ódzkodnak az önműködő eszközöktől, talán pont azért, mert félnek annak beüzemelésétől és karbantartásától. Pedig nem is olyan bonyolult. Nézzük végig, mit érdemes tudni egy robotfűnyíró működéséről!

2019.09.27 10:26

Egy szülő szeme előtt mindig gyermeke biztonsága és egészsége lebeg, mind fizikai, szellemi és lelki értelemben. Így egy prioritási sorrend felállításakor a gyerekbiztos lakás az első helyen szerepel.

Már csak hetek választanak el attól, hogy a gyerekek nagy része beüljön az iskolapadba, és újra a tanulásé legyen a főszerep az életükben. Ahhoz, hogy ez zavartalanul működjön, ideje már az utolsó időszakban elkezdeni visszaszoktatni őket ahhoz a napirendhez, amit majd iskolaidőben kell követniük, hogy ne egyik pillanatról a másikra kelljen ismét megszokni a régi felállást.

A nappali otthonunk központja, mely nem csak a pihenés szigete egy nehéz nap végén, de közösségi tér is. Ehhez igazodik a helyiség bútorzata is, a kényelmes fotelek, szekrények, de még a nappali színvilága is. Sok időt tölt itt együtt a család, de a barátokkal is ezt a teret lakjuk be egy-egy vidám vendégség alkalmával. Így aztán a nappali funkciójában az egyik legreprezentatívabb helyiség, melyet mindenki igyekszik a lehető legstílusosabban kialakítani. Íme néhány tipp a nappali funkcionális, de sikkes berendezéséhez.

Mikor a gyerekszobát álmodjuk meg, eleinte könnyű dolgunk van. De ahogy nőnek a csemeték, előbb vagy utóbb szeretnek ők maguk is beleszólni, hogyan is nézzen ki az a szoba, ami az ő saját területük.

És valljuk be, ez jogos, hiszen az otthonunkat is mi magunk formáljuk. Szeretjük, ha a mi stílusunkat adja vissza, hiszen így tudjuk igazán otthon érezni magunkat benne. Miért is lenne másképp az a gyerekek esetében, a saját szobájukkal kapcsolatosan?

A fürdőszoba egyik legalapvetőbb tartozéka a WC, habár ma már egyre gyakrabban fordul elő, hogy ezt egy külön helyiségbe teszik, praktikusság okokból. Hiszen, ha valaki éppen a WC-t használná, akkor a család többi tagja azért még zuhanyozhat, fogat moshat, készülődhet a fürdőszobában.

Előbb-utóbb eljön az idő, amikor gyermekeink igényelni kezdik a magánszférát, és saját szobát szeretnének. Ha lehetőségeink engedik, és úgy döntünk, megadjuk ezt nekik akkor rögtön találkozhatunk a következő problémával, mégpedig az ifjúsági szoba berendezésével.

A kertes házak esetében a leggyakrabban előforduló munka a fűnyírás, legalábbis tavasztól őszig mindenképpen, hiszen az udvar csak akkor lesz szép, rendezett, és persze jól használható, ha karbantartjuk a rajta lévő növényzetet. Ezek közül egyértelműen a fű nő a leggyorsabban, ha a kellő mennyiségű csapadékot, illetve napfényt is kap, akkor akár hetente is szükség lehet a nyírásra.

Nincs is jobb, mint a kellemesen meleg nyári estéken kint ücsörögni a kertben, és beszélgetni a családdal, barátokkal, esetleg kerti partit tartani, amikor végre lemegy a nap, és nincs olyan hőség, mint napközben. Vannak azonban apró rovarok, akik ilyenkor nagyon meg tudják keseríti az életünket, elrontva ezzel a kellemes perceket. Igen, a szúnyogokról beszélünk, amik szinte mindenhol ott vannak, különösen vízparti településeken szokott problémát jelenteni a létszámuk.

A szezonálisan felállítható kerti medence ma már nem igazán számít luxus kategóriának, a legtöbb kertes ház udvarán megtalálható a legmelegebb hónapokban. Ahhoz azonban nem elég olcsó, hogy ha bármilyen sérülés következtében kilyukadna, akkor azonnal, zokszó nélkül kidobjuk és lecseréljük egy másikra. Szerencsére ezt nem is kell megtenni, mert van lehetőség a puhafalú kerti medencék javítására, méghozzá kifejezetten erre való foltozókészlettel.

Elérkezett az igazi nyári meleg, ebben az időszakban pedig egyre több medencét látni a kertekben: az állandó medencéket feltöltik, a felállítható medencéket pedig felállítják a kertekben, hiszen a hatalmas kánikulában a legjobb enyhülést a kellemes, hűvös vízben való fürdőzés hozza.

Megoszlanak a vélemények arról, hogy az amerikai konyhák valóban praktikusak, vagy csak dekoratívak. Az persze tény, hogy nem mindenki számára ideális megoldás egy ilyen konyha. Ugyanakkor egy kis leleményességgel nem csak esztétikus lehet egy amerikai konyha, de remek lehetőség a tér optikai tágítására és a közösségi élmények kiterjesztésére is.

Ha lelkes kertész vagy és arra törekszel, hogy a házadat körülvevő tér szép legyen és helyet adhasson a legjobb élményeknek is, bizonyára te is nagy hangsúlyt fektetsz a részletekre. Ilyen részlet például a kerti csap, ami lehet egy egyszerű, földből kiálló cső is. De abban mi lenne a pláne? Milyen kerti csap ötletek léteznek?

A tetőtér bútorozása igényel némi kreativitást, de valójában nagyszerűen kihasználható egy kis képzelőerővel. A tetőtérben gyakran kerül elhelyezésre a gyerekszoba, melynek kialakítása mindig izgalmas kihívás mert van néhány ferde falsík és furcsa zug, ahol érdemes praktikus lakberendezési ötleteket alkalmaznunk.

Mindenkivel megeshet, hogy a munkából fáradtan hazaérve egyszerűen nincs kedve főzni. Veled is előfordult már? Ne aggódj, ez teljesen normális! Valamit viszont nyilván kénytelen leszek összeütni, hiszen az egész család éhesen várja, hogy mi kerül az asztalra. Ilyenkor jó, ha kéznél van néhány gyors és egyszerű recept.

Ha panelben élsz, akkor bizonyára te is szembesültél már a problémával, hogy ezeket a lakásokat meglehetősen apró fürdőszobával áldották meg. Ez komoly fejtörést okozhat, hiszen annál nehezebb benne minden fontos bútort és kiegészítőt elhelyezni. De bármennyire is tetszenek a boltban bizonyos darabok, mindegyik túl szélesnek, vagy túl magasnak bizonyul.

A bútorok kiválasztása meglehetősen sok szempont alapján történhet. Dizájn, praktikum, méret, csak hogy néhányat említsünk a leggyakoribbak közül. De te mi alapján választasz? Tudod már, hogy mire van szükséged, vagy csak vaktában sétálgatsz még az üzletben? Az alábbiakban eláruljuk neked, hogyan találhatod meg viszonylag könnyedén a neked megfelelő ágyat.

2019.03.21 14:08

Te is szeretsz tavasszal és nyáron családi találkozókat szervezni? Vagy csak egyszerűen szereted odakint élvezni a közös étkezéseket hétvégén? Ha a válaszod igen, akkor egyértelmű, hogy szükségetek lesz egy jó minőségű és dekoratív kerti asztalra, aminél nyugodtan elfogyaszthatjátok majd a sok finomságot, és az esti kártyázásnak is helyet ad.

2019.03.11 14:27

Gyakori, hogy a növények termelésének és betakarításának következtében a termőtalaj nitrogén, foszfor és kálium tartalma lecsökken. Olyan mértékig lecsökken, hogy veszélybe kerül a következő évi termés. Ekkor kell műtrágyát használni, különben a talaj kimerül, és évekig nem ad jó termést. Az elemek egy részét lehet természetes trágyával pótolni, de nem mindent. Ezért van szükség adalékanyagokra, ami megfelelő időben, a megfelelő mennyiségben pótolni tudja a hiányzó elemeket.

Tévedés azt gondolni, hogy amikor világításról esik szó, akkor csak az egyszerű, unalmas és hétköznapi lehetőségek állnak nyitva előtted. Egy kis idő ráfordításával könnyedén rájöhetsz, hogy a kép ennél sokkal árnyaltabb és rengeteg egyedi lehetőség áll előtted, hogyha szeretnél olyan lámpát, amire mindenki azt mondja: hűha!

Ideje lenne megvenni az új konyhablokkot, de nem tudsz választani? Megértjük, hiszen a választék és a bennük rejlő lehetőségek szinte megszámlálhatatlanok. Nem könnyű ilyenkor eldönteni, hogy melyik volna a legjobb választás. Azonban akad néhány támpont, ami mégis segítséget nyújthat majd a vásárlás folyamán.

Amikor a lakásban élő barátaid irigykednek rád azért, mert családi házban élsz és van lehetőséged a kertészkedésre, nyilván nem mindig őszinte a mosolyod. Hiszen amíg ők arra gondolnak, hogy milyen szép virágágyást vagy gyümölcsöst alakíthatsz ki a kertben, neked a kapálás, a fűnyírás és a gereblyézés momentumai sejlenek fel a gondolataidban, amelyeket természetesen már megint elhanyagoltál egy ideje. Ha te is azok közé tartozol, akik elvesztették a kezdeti lelkesedést a kertjükkel kapcsolatban és irigykedve nézed a szomszéd birtokát, ahol gyönyörű zöld a fű és évről évre több virág díszíti az ágyásait, akkor most megmutatjuk neked, mi mindent tehetsz a gyönyörű kert kialakításáért. Engedd meg, hogy bemutassuk neked a tökéletes birtok három ismérvét!

A február vége bizony egyet jelent a ház körüli teendők visszatértével is. A fagyok elmúltával azonban rengeteg kihívással kell majd szembenézned, hiszen hónapokig pihent a kert. Azért, hogy ne jelentsenek akkora terhet ezek a korai munkálatok, adunk néhány jó tanácsot melyekkel könnyebben haladhatnak majd ezek a nyűgös teendők.

Egy jól berendezett nappali a lakás egyik éke lehet. Éppen ezért érdemes körültekintően eljárnod a tervezés és a kivitelezés folyamán. A nappali ugyanis nem csak egy helyiség, hanem az a tér, ahol remélhetőleg te és a családod a legtöbb időt töltitek majd a vendégekkel együtt. Lássuk tehát, hogy mire van szükség ahhoz, hogy tökéletesen sikerüljön a nappali berendezése!

A konyha a lakás egyik legsarkalatosabb pontja. Itt készülnek el a legínycsiklandóbb falatok, ráadásul sok esetben az étkezéseknek is ez a helyiség ad teret. Nem érdemes tehát elaprózni a konyha berendezését, de az alábbiakban segíteni szeretnénk, hogy a választás folyamata könnyebbé váljon a számodra és az eredménnyel is elégedett lehess.

A tökéletes, minden igényedet kielégítő gardrób és az ideális gardróbszekrény belső elrendezés megtalálása nem kis kihívás. Természetesen vannak támpontok, amelyek alapján már szűkítheted a kört, ám ez még messzemenően kevés ahhoz, hogy kimondhasd, megtaláltad álmaid tárolóját. Ám segítségünkkel most egyszerűbbé válhat a lakberendezés! Tanácsainkat megfogadva ugyanis gyerekjáték lesz megtalálni a legjobb szekrényt.

Itt az új év és bizonyára te is eltervezted már, hogy mi az, amit szeretnél megvalósítani az előtted álló esztendőben. Ha pedig felújítást tervezel, akkor most nyújtunk számodra egy kis segédkezet. Alábbi tanácsainkkal könnyedén megtervezheted az új konyhádat, ami így nem csak funkcionális, de esztétikus is lesz, ahová mindig szívesen lépsz majd be.

Talán még te is emlékszel azokra a régi szilveszter éjszakákra, amikor a szüleid meghívták a szomszédot és a nagyit, hogy aztán éjszakába nyúlóan beszélgessenek a számodra unalmas „felnőtt dolgokról”. Ha nem szeretnéd gyerkőcödet ugyanerre a sorsa ítélni, gondoskodj a szórakoztató közös programról, melyet mindannyian élvezhettek!

Úgy döntöttél, idén magadra vállalod a szilveszter este házigazdájának szerepét? Bizonyára szeretnéd megszervezni a tökéletes házibulit, ami méltó lehet az Újév köszöntésére és az Óév búcsúztatására. Alábbi tippjeinkkel pedig meg is valósíthatod ezt a tervedet könnyedén, kapkodástól mentesen.

Az Óév elbúcsúztatásával bizonyára neked is fontos, hogy motiváltan és szerencsésen indulj majd neki a 2019-es esztendőnek. Bizonyos szokásokat azonban jobb, ha mellőzöl az év utolsó szakaszában, ezek ugyanis akár meg is fordíthatják ezt a bizonyos szerencsét és tönkre is tehetik azt, amit elterveztél.

Az Újévi szezon egyik legnépszerűbb kérdése, hogy mit fogadunk meg az Újévre. Leadni pár kilót? Több időt tölteni a családdal? Netán felújításon töröd a fejed? Bármelyiket is tűzted ki célul, bizonyára sokan kételkednek a sikeredben, hiszen a fogadalmakat illetően gyakori hiba, hogy nem tartjuk meg őket. Te idén megtartod őket? Adunk néhány tippet, hogy sikerülhessen.

Az év utolsó napján illik méltón búcsúzni az elmúlt 365 naptól. Ha viszont fogalmad sincs, mit fogtok csinálni a családoddal az idei évben, akkor most ellátunk néhány ötlettel, hogy hogyan is ünnepelhetnétek méltón meg az esztendő sikereit.

Kétségtelen, hogy a műfenyő gazdaságos és környezetbarát megoldás az ünnepek idejére. Ahhoz azonban, hogy a dekoráció valóban esztétikus és hosszú életű legyen, ápolni kell. A tisztítás és megfelelő tárolás elengedhetetlen ahhoz, hogy a fenyőd a következő évben is úgy tündökölhessen, mintha új volna!

Biztosan Te is már ezernyi hasonló kijelentést hallottál: „legjobb”, „legolcsóbb”, „csak mi”, „csak nálunk”, „kihagyhatatlan ajánlat csak most”, stb. Persze csak és kizárólag a pozitív tulajdonságokat mutatták be, egy szót sem ejtettek a negatívakról, azokat mind elhallgatták. Ismerős?

A Black Friday hagyománya immáron több évtizedre nyúlik vissza. Az ünnepek előtti lázas vásárlás napja azonban nagy változásokon esett át a kezdetek óta. Nem ritka, hogy az üzletek egész hétvégére kiterjesztik a kedvezményeket, ezzel is gondoskodva a zavartalan vásárlásról.

Habár a Black Friday nem új keletű szokás kis hazánkban sem, még mindig akadnak visszatérő kérdések, amelyek a vásárlókat foglalkoztatják. Az amerikai szokás megjelenése szerencsére már egyre kevésbé osztja meg a vevők közösségét, de ha még mindig akadnak kérdéseid, most megválaszoljuk őket.

A legnagyobb kedvezményt természetesen a legdrágább termékcsoportra, az elektronikai eszközökre (TV, laptop, okosteló, háztartási gépek) kaphatod meg. Ha szeretnéd megkaparintani a legújabb modelleket, arra is van lehetőséged, hiszen a kedvezmény ezekre is érvényes szokott lenni.

Idén az a bizonyos Fekete Péntek, angolosabb nevén Black Friday november 29-ére esik. Egyesek szerint a karácsonyi bevásárlás kezdetét jelenti. Te is böngészed ilyenkor az ajánlatokat, és a kedvezményeket?

Gardróbszekrényre minden háztartásban szükség van. Egyrészt azért ugye, hogy a ruhákat elrejthessük a kíváncsi tekintetek elől. Másrészt azért, mert jó érzés, ha mindig tudjuk, hova nyúljunk, amikor szükségünk van egy felsőre, nadrágra, vagy más ruhadarabra. Nézzük a mi 5 gardróbszekrény belső ötletünket, mire kell alaposan odafigyelned a vásárlás során.

2018.10.12 08:50

A kanapéágy hatalmas előnye, hogy nem kell beérnünk a csak kanapé funkciójával, hanem ha akarunk, akkor vígan végigheveredhetünk rajta.

Már a hideg zuhany gondolatától is borsózni kezd a hátad? Ha viszont még sosem próbáltad, itt az ideje, hogy tágítsd tűrőképességed határait. Nemcsak a tested, a lelked is hálás lesz érte. Bemutatjuk Neked, mi a hideg víz hatása a szervezetre.

Tudtad, hogy a hálószobában használt színek befolyással vannak a pihenésedre, és a párkapcsolati életedre? Éppen ezért nem szabad a bútorok, kelmék, függönyök színét hasra ütésből kiválasztani. A piros színr a hálószoba kiegészítők körében pedig pláne kerüld.

Ugyan melyik cicás szereti nézni a macskája szomorú, boldogtalan tekintetét, amint keservesen nyávogva jár-kel a lakásban? Hiába no, a benti cicák szórakozásáról a gazdi gondoskodik, a macskabútor pedig egy tökéletes eszköz arra, hogy boldoggá tegyük a kis kedvencünket.

Gondolkodsz rajta, hogy be kellene szerezni egy hidromasszázs kádat, de hezitálsz, mert nem igazán ismered az előnyeit? Beavatunk a pezsgőfürdő jótékony hatásaiba, aztán majd eldöntöd, szükséged van-e rá, vagy sem.

Rajongsz az alkoholos italokért és koktélokért? Akkor valószínűleg eszedbe jutott már, milyen jó lenne otthon egy hangulatos bársarok, ahol időnként kiélheted a mixerkedés iránti szenvedélyed – például egy barátokkal vagy a családdal töltött estén.

Amikor új taggal bővül a család, egyértelmű, hogy neki is szüksége lesz egy saját kis kuckóra a lakásban. Bár a babáknak nincsenek nagy igényeik, az ellátásuk megkönnyítése érdekében jobb, ha gondoskodnunk a megfelelő bútorokról. Persze mindezt úgy, hogy tudjuk, hol a határ a praktikum és a túlzás között.

A gyerekszoba berendezésének sarkalatos pontja a megfelelő gyerekágy kiválasztása. Bár a csemeték ezt néhány év alatt kinövik, a döntés előtt több szempontot érdemes végiggondolnunk. Ezúttal összeszedtük az 5 legfontosabbat – és egy ráadást.

A nyuszik a napjuk nagy részét a ketrecükben töltik, ezért fontos, hogy olyan darabot válasszunk nekik, ahol jól érezik magukat. A döntés különösen a kezdő gazdik számára okozhat fejtörést, hiszen elsőre nem egyértelmű, hogy ennek során nemcsak a kedvencünk igényeit kell figyelembe vennünk, hanem a saját szempontjainkat is – hiszen a takarítása a mi feladatunk lesz.

Ha a virágládák kerülnek említésre, akkor a legtöbb ember lelki szemei előtt a piros muskátlikban úszó nagymama balkonja vagy az utóbbi évek slágere, a petúnia jelenik meg. Pedig ezeken túl is van élet, ráadásul olyan alternatívák közül válogathatunk, amelyek nem igényelnek speciális gondozást, így a kezdőknek is sikerélményt tartogatnak. Most megmutatjuk a 6 kedvencünket, amelyekkel új színt vihetünk a balkonba.

A jó idő beköszöntével  sokakban felmerül, milyen jó lenne, ha egy vízzel teli medence várná őket haza egy forró, nyári nap végén.  Persze vannak, akik a kerti medencét a hétvégi partikkal kötik össze.

Mindegy, milyen indíttatásból döntünk a medence mellett, a tettek mezejére lépve kérdések tömkelege merül fel bennünk. Bár ahány ház, annyi igény, ezek között vannak olyanok, amelyek szinte minden tervezgető listájára felkerülnek. Most megválaszoljuk a 4 leggyakoribbat.

Bizonyára Önnek is feltűnt, hogy ebben a hónapban még a csapból is a „Black Friday” folyik, ám az újdonsült őrület oka, vagy épp célja sokak számára ismeretlen lehet. Bejegyzésünkben a Fekete Péntek eredetéről tudhat meg többet, és az is kiderül, mi köze van az elnevezésnek a könyveléshez.

Ugye Önnek is azonnal beugrik, hogy milyen egy igazi, fából készült, abroncsos, fa fürdődézsa? Rögtön nosztalgikus hangulat járja át az embert, már a szó hallatán is. Dédnagyanyáink még a szőlőt taposták benne, a Távol-keleten és Skandináviában pedig fürdőzésre használták már évszázadokkal ezelőtt is. 

Juhú, forró napok jönnek! Végre itt a nyár, perzsel a nap, barnul a bőr, hideg a sör és lazulhatunk a medencében! Már akinek van. Ha Ön most áll mobil medence vásárlás előtt, adunk néhány tanácsot a könnyebb döntés érdekében.

Tanácstalan vagy, melyiket zuhanyzót válaszd? Mindkettő rendelkezik megannyi előnnyel és hátránnyal. Mi felvázoljuk ezeket, de döntened neked kell.

A kisméretű lakás, apróbb helységek, szűk fürdő sokunknak megkeserítik az életét. Sóhajtozunk, vágyakozunk, bárcsak pár négyzetméterrel lenne tágasabb, a belmagasság kicsivel több, irigykedve vizslatjuk barátaink otthonát, titokban magunkban kesergünk, hogy nekünk miért nem adatott meg ekkora rendelkezésre álló tér.

Nos, ha a méreteken nem feltétlen tudunk változtatni, optikai trükkökkel, rafinált falfestéssel javíthatjuk a térérzékelést, tágíthatjuk a teret fürdőszobánkban!

Pár éve a Dívány is hírt adott a remek ár-érték arányt képviselő zuhanykabin kínálatunkról. Webáruházunkban a mai napon egészen pontosan 261 fajta, válogatott minőségű zuhanykabinból választhat, így ha valamelyik lakberendezési magazinban korábban már kinézte magának „az” álom zuhanykabint, egészen biztos lehet benne, hogy kínálatunkban is megtalálja.

A megfelelő zuhanykabin kiválasztása során érdemes nagy hangsúlyt fektetnünk a számunkra optimális zuhanytálca kiválasztására is. Első és fő szempont, hogy méreteiben és kialakításában tökéletesen illeszkedjen az általunk kiválasztott zuhanykabinhoz. A vízvezetékeknek kellő helyet hagyva fontos, hogy a zuhanytálca lefolyója is tökéletesen illeszkedjen a kialakított adottságokhoz. A formai követelményeken túlmenően természetesen a tálca kinézete és a biztonságos zuhanyzás (csúszásmentesség) élménye is fontos.

A válasz nem is olyan egyszerű, hiszen a döntés előtt számos kérdést kell mérlegelni. Mekkora és milyen a kertünk, árnyékos vagy inkább napsütéses? Mennyire lejt a terep, akarunk-e földmunkát végezni, betonozni? Mennyit és hányan fürödnénk benne? Az alábbi támpontokkal reméljük, segítünk dönteni, kerti medence ötletek több pontban.

Köszöntjük a Geminiduo.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt. Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet. Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de a fürdőszoba jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket. Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a Geminiduo.hu csapata

olcso.hu olcsobbat.hu argep.hu arumagazin.hu shopmania.hu