Koronavírus helyzet miatti rendkívüli intézkedéseink

2020.03.16 15:54
Leziter Kft

A koronavírus terjedése miatt, a Leziter Kft fontosnak tartja, hogy óvja az emberek egészségét, egyidejűleg biztosítja a megrendelések időbeni és zavartalan kiszállítását. Ebből kifolyólag különféle intézkedéseket, megelőzéseket hajtott végre, melyeket szükség esetén rövid időn belül módosít.

Tisztelt Ügyfelünk. a koronavírus terjedése miatt, a Leziter Kft fontosnak tartja, hogy óvja az emberek egészségét, egyidejűleg biztosítja a megrendelések időbeni és zavartalan kiszállítását. Ebből kifolyólag különféle intézkedéseket, megelőzéseket hajtott végre, melyeket szükség esetén rövid időn belül módosít.

 

Vállalati prevenció:

A legfontosabb a gyakori (naponta többszöri) és alapos szappanos kézmosás, vagy olyan alkoholtartalmú kézfertőtlenítő használata, melyek alkoholtartalma legalább 60%-os. 

 • Ha valaki tüsszent vagy köhög, használjon papírzsebkendőt és használat után azt azonal dobja a szemetesbe, majd mosson kezet.
 • A szükséges higiéniai teendőkről a munkatársak részletes tájékoztatást kaptak.
 • Amennyiben valaki bármely betegség jeleit mutatja, akkor a Leziter Kft vezetése előírja, hogy maradjon otthon és azonnal forduljon orvoshoz és kövesse az utasításait.
 • A vállalat az üzleti utak helyett a halaszthatatlan megbeszéléseket telefonhívással, illetve videó konferencia szervezésével helyettesíti.
 • Amennyiben egy dolgozó külföldi utazásra megy, akkor azt előre jeleznie kell vezetőjének és hazaérkezése után két hétig nem léphet be a cég területére.

 

Kiszállítók részére megfogalmazott előírások:

 

 • A szükséges higiéniai teendőkről minden futár részletes tájékoztatót kapott.
 • A Leziter Kft nem javasolja a külföldre utazást a futároknak sem. Amennyiben mégis külföldre utaznak, akkor kéthetes önkéntes karantént írunk elő.
 • Ha valaki önmagán betegség jeleit tapasztalja, akkor azonnal orvoshoz kell fordulnia.
 • A futárjainkat kézfertőtlenítővel látjuk el.
 • Nem használunk olyan eszközöket (pl. szkennereket), melyek több emberrel érintkezhetnek.
 • Futárjaink maximálisan 15-18 címre mennek naponta, ezzel is csökkentve a fertőzés kockázatát.

 

 

Az áruszállításban Magyarország területén jelenleg nincs érvényben lévő jelentősebb korlátozás, de ez napról-napra változhat. A Leziter Kft folyamatosan figyeli a híreket és a kormány által bevezetett rendelkezések alapján jár el.

 

A szállításokkal kapcsolatos aktuális, naprakész információkkal kapcsolatban ügyfélszolgálatunk várja megkeresését!

Köszöntjük a Geminiduo.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt. Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet. Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de a fürdőszoba jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket. Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a Geminiduo.hu csapata

olcso.hu olcsobbat.hu shopmania.hu