Fürdőszoba, bútor és kert ötletek és megoldások
+36-1-5333-222
Hétfőtől péntekig 9-16 óra között
vissza az előző kategóriába

Zuhanykabin takarító eszközA kategóriában 1 termék van.
árnévdátum

OMEGA üvegtisztító zuhanykabinokhoz

Bemeta OMEGA zuhanykabinhoz üvegtisztító (104237012)
-6%
Bemeta
Akciós ár: 8.900 Ft Megtakarítás: 6% Rendelésre
Részletek

Zuhanykabin tisztító eszközök

 

Bizony, ha a lehető legjobb minőségű, esztétikus megjelenésű és divatos anyagokból állítottuk össze álmaink fürdőszobáját, akkor a berendezési tárgyak és használati eszközök lehető legkörültekintőbb ápolására is oda kell figyelnünk.

 

A zuhanykabin ápolására és tisztítására már sok jó minőségű és speciális eszköz áll rendelkezésünkre. Gondoljunk csak bele, megcsináltatjuk a gyönyörű és modern, üveg zuhanyfalat, walk in zuhanykabinnal, a letisztult és modern fürdőszoba önmagáért beszél. Aztán megjelennek a kellemetlen vízkőcseppek, a meseszép csempét és az edzett üveget azonban nem szeretnénk semmilyen kellemetlen mellékhatású, maró klóros tisztítószernek, apró karcokat okozó súrolónak kitenni.

 

A szép és igényes zuhanykabin, a nyomógombos csaptelep és társaik csak akkor maradnak meg hosszútávon igényes megjelenésű és kényelmesen használható, időtálló eszközként, ha megfelelő figyelmet szentelünk ápolásuknak.

 

A speciális, maró anyagokat nem tartalmazó zuhanytisztítószerek pont erre a kínos problémára lettek kifejlesztve. A speciális vízlepergető szerek, karcmentes tisztítószerek, mind a sérülésmentes takarítás, a vízkő hatékony távoltartása céljából lettek kifejlesztve.