Fürdőszoba, bútor és kert ötletek és megoldások
+36-1-5333-222
Hétfőtől péntekig 9-16 óra között
A kategóriában 3 termék van.
árnévdátum

SP132 WC-tartály alsó elhelyezésű

Sanotechnik WC-tartály alsó elhelyezésű(SP132)
-19%
Sanotechnik
Akciós ár: 12.068 Ft Megtakarítás: 19% Rendelésre
Részletek

Corsica falsík előtti WC tartály, álló wc-hez

Corsica falsík előtti WC tartály, álló wc-hez
-5%
Wellis
Akciós ár: 90.150 Ft Megtakarítás: 5% Rendelésre
Részletek

Corsica falsík előtti WC tartály, fali wc-hez

Corsica falsík előtti WC tartály, fali wc-hez
-5%
Wellis
Akciós ár: 94.900 Ft Megtakarítás: 5% Rendelésre
Részletek

WC tartály

 

A WC tartály lehet falba épített vagy falon kívüli. Lehet alsó elhelyezésű, illetve felső elhelyezésű. Emellett választhatunk szigeteltet és gyári szigetelés nélküli kialakítást. A WC tartály lehet műanyag és porcelán is.

Mégis milyet válasszunk?

 

A falon kívüli WC tartályokat alul és felül is elhelyezhetjük. Utóbbi esetében szem előtt van a tartályt és a WC csészét összekötő cső. Azonban, ha fürdőszobánk vagy mosdónk kialakítása csak a falon kívüli, és magasan elhelyezett WC tartályra ad lehetőséget - például a méretek miatt - akkor sem kell kétségbe esnünk. Manapság már visszafogott, nem feltűnő kialakítású WC tartályok léteznek, melyek anyaga kiállja az idő próbáját. Ha szigeteltet választunk, a csepegéstől is megóvjuk mosdónkat, és persze magát a tartályt, így higiénikusabb és hosszabb élettartalmú lesz mosdónk felszerelése.

 

Az alsó elhelyezésű tartály esetében egy, a tartály tetején található kis nyomógomb segítségével öblíthetünk. Ez már egy modernebb és diszkrétebb, elegánsabb megoldás.

 

A WC tartály kiválasztása során elsősorban a rendelkezésre álló teret vegyük figyelembe, hiszen megnyugodhatunk, ma már minden ilyen modern felszerelés megfelelően kényelmes, esztétikus, és ha ellenőrzött márkát választunk, időtálló.