Fürdőszoba, bútor és kert ötletek és megoldások
+36-1-5333-222
Hétfőtől péntekig 9-16 óra között
A kategóriában 37 termék van.
árnévdátum

DUNAJ Polcos vitrin sonoma tölgy

DUNAJ Polcos vitrin sonoma tölgy
-7%
Tempo
Akciós ár: 52.900 Ft Megtakarítás: 7% Rendelésre
Részletek

ROYAL WS Vitrin üveg ajtóval északi erdei fenyő/tölgy

ROYAL WS Vitrin üveg ajtóval északi erdei fenyő/tölgy
-9%
Tempo
Akciós ár: 57.100 Ft Megtakarítás: 9% Rendelésre
Részletek

Lima W-1 vitrin

Ár: 50.200 Ft-tól
Rendelésre
A terméket több színben is rendelhető
Részletek

Vitrin

 

A modern nappalik szekrénysora már távol áll a régi berögződésektől. A szettben megvásárolható bútorok napjainkban már sokkal letisztultabb hatást közvetítenek. Nem kell elfoglalniuk az egész falat, médiatartó szettből, nyitott és zárt tárolók váltakozásából állnak, változatos és izgalmas összhatást keltve.

 

Az üveges vitrin is ebbe a rendszerbe illeszkedik, de önálló elemként is használható, még csak azonosnak sem kell lennie a többi nappali bútor stílusával, hiszen a modern eklektika jegyében is berendezhetjük otthonunkat. Ehhez azonban tudatosság kell, óvatosan kell megtalálnunk a harmonikus középutat.

 

Bárhogy is döntünk, a különböző stílusú, sötét fa vagy épp modern magasfényű vitrinek között hamar megtaláljuk a tökéletest.

 

A vitrin lehet modern stílusú, divatos fa mintázattal, trendi, határozott szögletes vonalvezetéssel. Választhatunk szintén modern, magasfényű minimalt, ebben az esetben az üveg mögött csak egy karakteres és sikkes dísztárgy fér meg, semmi zsúfoltság. A kecske lábakon álló retro beütésű skandináv vitrin szerelem első látásra, de a férfiak is megtalálhatják a kedvencüket: Sötét fa színű karakteres vitrinek formájában, enyhe loft hatással, fém lábakon állva.