Fürdőszoba, bútor és kert ötletek és megoldások
+36-1-5333-222
Hétfőtől péntekig 9-16 óra között
vissza az előző kategóriába

Kerámia, porcelán zuhanytálcaA kategóriában 2 termék van.
árnévdátum

GSI szögletes kerámia zuhanytálca

Sapho GSI szögletes kerámia zuhanytálca(438011)
-6%
Sapho
Akciós ár: 32.926 Ft-tól Megtakarítás: 6% Rendelésre
A termék több méretben kapható
Részletek

GSI íves kerámia zuhanytálca

Sapho GSI íves kerámia zuhanytálca(448011)
-12%
Sapho
Akciós ár: 39.676 Ft-tól Megtakarítás: 12% Rendelésre
A termék több méretben kapható
Részletek

Kerámia zuhanytálca

 

A kerámia elegáns és ellenálló, ezért lehet jó választás zuhanytálcánk anyagának. Általában terhelhetősége és időtállósága miatt kedvelik. Persze az sem hátrány, hogy a tisztítószerekre sem reagál rosszul, nem marják ki a felületét. Formálhatósága azonban nem annyira egyszerű, ez az oka annak, hogy minél speciálisabb formára, mélységre van szükségünk, annál kisebb esély van arra, hogy kerámiából meg tudjuk oldani.

 

Azonban a legelterjedtebb zuhanytálca változatok kerámiából is elérhetőek, tehát semmi okunk az aggodalomra, ha esetleg ez az anyag az, melyet zuhanykabinunk aljára álmodunk.

 

A szögletes és az íves változat egyszerű eleganciával dobja fel zuhanykabinunkat, mely könnyen tisztítható és ellenálló lesz. Csúszásgátlós padlóval szokták kialakítani ezeket a zuhanytálcákat. Szögletes, szimmetrikus zuhanytálca akkor lehet nagyon jó ötlet egy fürdőszobába, ha például nagyobb terünk van, mert a nagy, tágas fürdőszobát érdemes átlátható blokkokra osztani, erre pedig kiváló lehetőséget nyújt egy ilyen zuhanykabin. Persze óvakodjunk attól, hogy sok kis szűk egységgel zsúfoljuk túl fürdőnket, épp csak minimálisan kell megtörni a teret ahhoz, hogy a térérzet és a látvány megfelelő legyen.