Fürdőszoba, bútor és kert ötletek és megoldások
+36-1-5333-222
Hétfőtől péntekig 9-16 óra között
vissza az előző kategóriába

Kerámia piszoárA kategóriában 3 termék van.
árnévdátum

Piszoár 10SZ92001-DS

Aqualine Piszoár (10SZ92001-DS)
-10%
Aqualine
Akciós ár: 17.990 Ft Megtakarítás: 10% Rendelésre
Részletek

Evolo felső bekötésű piszoár

Evolo felső bekötésű piszoár
-37%
Wellis
Akciós ár: 28.400 Ft Megtakarítás: 37% Rendelésre
Részletek

Piszoár 10TP92001

Aqualine Piszoár (10TP92001)
-20%
Aqualine
Akciós ár: 11.980 Ft Megtakarítás: 20% Rendelésre
Részletek

Piszoár

 

Manapság már nem csak éttermekben vagy irodákban, nyilvános helyeken találkozhatunk piszoárral. Egyre elterjedtebb az otthonokban is. A piszoár ugyanis nagyban növeli komfortérzetünket a fürdőszobában, mosdóban, arról nem is beszélve, hogy mennyire higiénikus megoldás.

 

Formavilágának, egyszerű, nem karakteres, hanem inkább közegébe olvadó megjelenésének köszönhetően nem fogja uralni fürdőszobánkat, néhány karakteresebb szaniter és fürdőszoba bútor kerülhet a középpontba, miközben a prémiumérzetet növelő piszoár a háttérben marad.

 

A kerámiából készült piszoár garancia a tartósságra. Felső és hátsó bekötésű kialakítással választható. Ahhoz, hogy a megfelelő kialakítást válasszuk, egyszerűen csak ellenőriznünk kell a vízkiállást, melyre csatlakoztatni kívánjuk eszközünket.

 

De magához a méret kiválasztásához is érdemes lemérni a rendelkezésre álló teret, a lefolyócső átmérőjével, és egyéb paraméterekkel nem árt tisztában lennünk.

 

Stílus tekintetében a klasszikus megjelenésű piszoár telitalálat lehet, hiszen megjelenése harmonizál a legtöbb fürdőszobával. Kissé merészebb formavilágot is választhatunk, hiszen ebből a diszkrét szaniterből nem létezik hivalkodó fajta, de a modern stílust hatékonyan közvetítheti.