Fürdőszoba, bútor és kert ötletek és megoldások
+36-1-5333-222
Hétfőtől péntekig 9-16 óra között
vissza az előző kategóriába

Kádszifon, leeresztőA kategóriában 3 termék van.
árnévdátum

Kád le és túlfolyó, láncos dugóval

Sapho Kád le és túlfolyó, láncos dugóval(218300)
-14%
Sapho
Akciós ár: 1.890 Ft Megtakarítás: 14% Készleten
Részletek

Kádszifon click-clack leeresztővel, króm

Roltechnik  Kádszifon, nagy dugóval, fém dugóval, króm(RKS02)
-5%
Roltechnik
Akciós ár: 5.210 Ft Megtakarítás: 5% Rendelésre
Részletek

Kád leeresztő

 

A fürdőszobai tartozékok, különböző szifonok, kádleeresztők alig észrevehető, de fontos elemei fürdőszobánknak. Ha jól választunk, ezek a kis apróságok alaposan megkönnyíthetik mindennapjainkat.

 

Például a kád leeresztők esetében több fontos szempont is felmerül, melyek szem előtt tartásával időt és kényelmetlenséget spórolhatunk magunknak. Egyrészt legyen minél időtállóbb az anyaga, kialakítása folytán pedig minél kevesebb esélyünk legyen a dugulásra. Ugyanis a kádat kétféleképpen lehet kialakítani, egyrészt fel- és lepattintható előlapot, másrészt burkolást alkalmazhatunk. Sokszor a szakemberek, a kád időtállósága, teherbírása miatt a kádlábakon és tartófüleken felül egy perem építését javasolják kádunkhoz. Az ily módon beépített kád esetében bonyolult dolog a dugulás megoldása. Persze ha csak nem a körültekintő és előrelátó szakember egy kis szerelőnyílással meg nem előzi a bajt.

 

A kád leeresztő azonban más módon is szolgálhatja kényelmünket. Ma már a legtöbb esetben a szifonnal összekötött kádleeresztők plusz kialakítással bírnak. A kád oldalában található túlfolyóra kialakított fedővel irányíthatjuk a kád leeresztését, anélkül, hogy a vízbe kellene nyúlnunk. Ezek az ötletes leeresztők automata-kádleeresztő néven érhetőek el.