Fürdőszoba, bútor és kert ötletek és megoldások
+36-1-5333-222
Hétfőtől péntekig 9-16 óra között
vissza az előző kategóriába

Infrás szappanadagolóA kategóriában 0 termék van.
árnévdátum
Nincsenek termékek.

Infrás szappanadagoló

 

Lassan teljesen átveszik az folyékony szappanadagolók a szappantartók szerepét. Higiénikusabbak és korszerűbbek, gazdaságosabbak, ezáltal a legtöbb otthonba már erre a kialakításra esik a választás. Azonban még a dekoratív, pumpás, kézi szappanadagolóknál is higiénikusabb és modernebb megoldás a szenzoros folyékony szappanadagoló!

 

Elég csak közelítenünk a kezünkkel, és érintés nélkül adagolja a szappant. Nem véletlenül olyan népszerű a szenzoros folyékonyszappan adagoló a modernebb éttermekben, mozikban vagy plázákban. Bármelyik közösségi tér mosdójában, fürdőszobájában, hotelekben és munkahelyeken telitalálat ez az eszköz.

 

Azonban, ha végig gondoljuk, tulajdonképpen miért ne lenne értelme otthonra vásárolni egy ilyen eszközt? Hiszen könnyen és biztonságosan használható, modern és designos, karbantartása sem túl bonyolult és időigényes. Mivel hosszútávú használatra tervezzük, ezért ár-érték arányban sem logikátlan döntés. Hiszen nem csak elegánsabbá, de higiénikusabbá és kényelmesebbé is tenné fürdőszobánkat. Prémium fürdőszoba, prémium otthon, ahol a tárgyak kiszolgálnak minket.