Fürdőszoba, bútor és kert ötletek és megoldások
+36-1-5333-222
Hétfőtől péntekig 9-16 óra között
A kategóriában 7 termék van.
árnévdátum

Lena ST gőz kádkabin

Kerra  Lena ST gőz kádkabin 150 cm  hidromasszázs kabin fekete sötét mélytálcával masszázs fúvóka tolóajtó biztonsági üveg világítás rásió biztonsági üveg
-31%
Kerra
Akciós ár: 312.000 Ft Megtakarítás: 31% Rendelésre
Beépített világítással 4 mm-es biztonsági üveggel A termék ajándék zuhanytálcával szállítjuk
Részletek

FOCUS gőzkabin

FOCUS gőzkabin
-16%
Wellis
Akciós ár: 921.403 Ft-tól Megtakarítás: 16% Rendelésre
A terméket jobbos és balos kivitelben is rendelhet Szakszervizes bezüzemelés kérhető 8 mm-es biztonsági üveggel
Részletek

Szigma Hidromasszázs gőzkabin

Sanimix Szigma hidromasszázs zuhanykabin
-5%
Sanimix
Akciós ár: 384.741 Ft Megtakarítás: 5% Rendelésre
Szakszervizes bezüzemelés kérhető 5 mm-es biztonsági üveggel
Részletek

RELAX gőz-zuhanykabin - Quick Line változatban

Sanotechnik RELAX gőz-zuhanykabin(CS99)
-19%
Sanotechnik
Akciós ár: 325.900 Ft Megtakarítás: 19% Rendelésre
Szakszervizes bezüzemelés kérhető
Részletek

Leticia ST 90 gőzkabin

Kerra  Leticia ST 90 gőzkabin alacsony zuhanytálcával mély zuhanytálcával  hidromasszázs kabin fekete sötét mélytálcával masszázs fúvóka tolóajtó biztonsági üveg világítás rásió biztonsági üveg
-31%
Kerra
Akciós ár: 231.500 Ft Megtakarítás: 31% Készleten
Beépített világítással 4 mm-es biztonsági üveggel A termék ajándék zuhanytálcával szállítjuk
Részletek

MONZA gőzkabin

MONZA gőzkabin
-5%
Wellis
Akciós ár: 664.900 Ft Megtakarítás: 5% Rendelésre
A terméket jobbos és balos kivitelben is rendelhet Szakszervizes bezüzemelés kérhető 8 mm-es biztonsági üveggel
Részletek

Leonardo hidromasszázs gőzkabin zuhanykabin, 100x100x215 cm

Sanimix Leonardo hidromasszázs gőzkabin zuhanykabin,100x100x215 cm( 22.8318.G)
-11%
Sanimix
Akciós ár: 248.990 Ft Megtakarítás: 11% Rendelésre
Szakszervizes bezüzemelés kérhető 5 mm-es biztonsági üveggel
Részletek

Gőzkabin

 

Gőzkabin vagy szauna? A gőzkabinok a szaunákhoz hasonlóan izzasztókamraként működnek. Gőzkabinjaink rendkívül jó relaxáló és stresszoldó hatással bírnak. A gőzkabinok a magas páratartalmuknak köszönhetően a télen gyakran előforduló torokfájás, köhögés, megfázás kezelésére, a reumás panaszok, tüdőasztma, hörghurut, felső léguti hurut enyhítésére is kiválóak. A kabinok a benti magas hőmérséklet és a gőz segítségével megemeli testünk belső hőmérsékletét, így szervezünk jelentősen erősödik. Ellentétben a szaunával a gőzkabinok (amik a gőzfürdők otthoni megfelelői) csak 40-45 °C körüli hőmérsékleti skálán mozog, de a gőz hatására ezt sokkal magasabbnak érezzük. A kabin automatikájának köszöngetően ennél a hőmérsékletnél nem engedi továbbmelegíteni a benti levegőt, de ez is elég ahhoz, hogy szervezetünk 37 °C körüli hőmérsékletét megemelje és így kifejtse jótékony hatását.

 

Gőzkabin jótékony hatásai

A gőzkabinok a régi török fürdők élményét hozzák el otthonunkba. A gőz pozitív hatásai közé tartoznak az izmok ellazítása, a stresszoldás és a természetes regenerálódás. 

Felsőlégúti megbetegedések enyhítésére is nagyon hatásos a gőz, nemhiába az inhalálás az egyik legfontosabb gyógymód a felsőlégúti problémák esetén. A gőzkabinok az immunrendszerünket is természetes módon erősíti, ami a téli, hidegebb időkben főleg fontos.

Szívünk és érrendszerünk megerősítésében is rendkívül hatásosak a gőzkabinok, mivel úgy emelik meg a pulzust, hogy a vérnyomás nem változik. A hajszálerekben megnövekedett tápanyagmennyiség jut el testünk különböző részeibe, így erősíti szervezetünket, javítja egészségünket.

 

Webáruházunkban több méret közül is választhat, hogy gőzkabinja kényelmesen elférjen otthonában. Oldalunkon olyan nagy gyártók termékei közt nézelődhet, mint a Sanotechnik, vagy a Sanimix. Gőzkabinjaink közt alacsony és mélytálcás kivitelt is talál. Webshopunkban elektronikával felszerelt gőzkabint is vásárolhatnak látogatóink.

 

A gőzkabinok folyamatos akciózásának köszönhetően Ön a legjobb árakon juthat hozzá minőségi kabinjainkhoz. Több gőzkabinunkat már ingyen házhoz is szállítjuk. Gőzkabin vásárlás esetén a termékhez kérhet szakszervizes beüzemelést, valamint biztosítást is. Ha kérdése támadna valamelyik termékünkkkel kapcsolatban, hívja bátran ügyfélszolgálatunk.