Fürdőszoba, bútor és kert ötletek és megoldások
+36-1-5333-222
Hétfőtől péntekig 9-16 óra között
vissza az előző kategóriába

Falsíkra szerelhető kabinA kategóriában 7 termék van.
árnévdátum

Falsíkra szerelhető zuhanykabin

 

A falsíkra szerelhető zuhanykabin egy olyan speciális zuhanykabin, amelynek csak egy oldala érintkezik a fallal, így a zuhanykabin elhelyezése kérdésében sokkal kevésbé vagyunk korlátozva, mint a többi zuhanykabin esetében.

 

Egyszerűen egy vízkimenettel rendelkező falfelületre van szükségünk felszereléséhez, hiszen a kabin másik három oldala maga az üvegfal, illetve az ajtó.

Az ajtó lehet nyíló és görgős is, zuhanyfal legtöbbször edzett üvegből készül. A falsíkra szerelhető zuhanykabin lehet walk-in zuhanykabin, azaz tálca nélküli kialakítású, ebben az esetben elmondhatjuk, hogy a lehető legegyszerűbb megoldást választottuk minden szempontból, mely azonban mégis ötletes és elegáns megjelenéssel jár, minden fürdőszobában jól mutat.

 

A falsíkra szerelhető kabint már meglévő zuhanytálcához is vásárolhatjuk, ebben az esetben egyértelműen oda kell figyelni a méretekre.

A kabin lehet félköríves, íves, szögletes is. Ez az igazán egyszerű és ötletes megoldás változatos formavilágának köszönhetően könnyen igazodik tehát fürdőszobánk stílusához.

 

Nincs egy olyan megfelelő sarok a fürdőszobájában, ahová kényelmesen elhelyezhetné zuhanykabinját? Akkor nagy segítségére lehetnek falsíkra szerelhető.

 

A falsíkra szerelhető zuhanykabinok hatalmas előnye, hogy nem szükséges a kabint sarokba helyzeni. Falsíkra szerelhető zuhanykabinjainkat a fürdőszoba bármely fal melletti pontjára felszerelheti minden gond nélkül. Egyenes falsíkra helyezhető zuhanykabinjaink méretei állíthatók és ajtajaik is több típusban készülnek. Weboldalunkon találhat nyílóajtós és harmonika ajtós kivitelt is. Óriási kínálatunkban szögletes és félköríves típust is találnak vásárlóink.

 

Folyamatos akcióinknak köszönhetően pedig a legjobb áron vásárolhat falsíkra szerelhető zuhanykabint Ön is! A legnépszerűbb gyártók legjobb termékeit itt találja