Fürdőszoba, bútor és kert ötletek és megoldások
+36-1-5333-222
Hétfőtől péntekig 9-16 óra között
vissza az előző kategóriába

Elemes konyhabútorA kategóriában 348 termék van.
árnévdátum

FABIANA S-40SZ2 Alsó szekrény

Akciós ár: 23.800 Ft-tól Megtakarítás: 8% Rendelésre
Részletek

VENTO GO-60/36 elemes konyha

VENTO GO-60/36 elemes konyha
-5%
Halmar
Akciós ár: 12.200 Ft-tól Megtakarítás: 5% Rendelésre
Részletek

Elemes konyhabútor

Az elemes konyhabútorok legnagyobb előnye, ahogy a nevükben is áll, hogy külön elemekből állnak, így kedvére válogathat és állíthatja össze az Önnek tökéletes, álom konyhabútort. Rengeteg szín, forma, stílus és méret közül válogathatja össze az Önnek tetsző elemeket. Az elemes konyhabútorok további igen nagy előnye, hogy magas minőségük mellett igen alacsony áron vásárolhatók meg. Webáruházunkban minőségi alsószekrények, felsőszekrények és állószekrények közül válogathat igen kedvező árakon, és állíthatja össze az Önnek tökéletes konyhabútort. Elemes konyhabútoraink a rendkívül jó árak mellett praktikusak és igazán elegáns darabok. Válasszon a legnagyobb gyártók legjobb termékei közül Ön is, és váltsa valóra álomkonyhájáról szőtt vágyait a Gemini Duo webáruház segítségével!

Ha nincs kedve azzal bíbelődni, hogy egyesével össze válogassa konyhabútorának elemeit, akkor látogasson el komplett, konyhablokk menüpontunkra, és válogasson a több száz konyhabútorunk közül.

 

Elemes sarok konyhabútor

Egyedülálló elemeket keres konyhabútorához? Legyen akár sarokszekrény, polcos szekrény, mosogatószekrény vagy felsőszekrény, Nálunk mindent megtalálhat, ami konyhabútorához még hiányzik.