Fürdőszoba, bútor és kert ötletek és megoldások
+36-1-5333-222
Hétfőtől péntekig 9-16 óra között
vissza az előző kategóriába

Elektromos kandallóA kategóriában 0 termék van.
árnévdátum
Nincsenek termékek.

Elektromos kandalló

 

Az elektromos kandallót azoknak találták ki, akik szeretnének egy kis melegséget, otthonos hatást varázsolni lakásukba, nappalijukba. Sokszor nehezen kivitelezhető, vagy éppen megvalósíthatatlan a hagyományos kandalló elhelyezése otthonunkban. Az elektromos kandalló próbálja meg elhozni a kellemes, téli meleg hangulatot az ilyen lakásokba is.

Persze vannak, akik a stílus miatt választják az elektromos kandallót, ők nem is szeretnék, ha másnak tűnne, mint ami. Extrém elemként helyezik el végtelenül stílusos nappalijuk falán a felcsapó lángnyelveket.

 

Az elektromos kandalló azonban több, mint látványelem, ugyanis egy hatékony, és könnyen működtethető fűtőtestről beszélünk. A LED lángnyelvekkel ellátott elektromos kandallók ugyanis kiváló kiegészítő-fűtést jelenthetnek egy kisebb otthonban, egy zárt nappaliban, vagy hálószobában. Így amikor a fűtéssel kapcsolatos lehetőségeinket gondoljuk át, számításba jöhet ez a stílusos megoldás is. Persze ez az eszköz elsősorban hangulat és designelem, mivel elektromosan működik, számolnunk kell ezzel is, amikor fűtésre használjuk.