Fürdőszoba, bútor és kert ötletek és megoldások
+36-1-5333-222
Hétfőtől péntekig 9-16 óra között
vissza az előző kategóriába

ÁllólámpaA kategóriában 7 termék van.
árnévdátum

LILA TYP 7 álló lámpa

LILA TYP 7 álló lámpa
-3%
Tempo
Akciós ár: 22.100 Ft Megtakarítás: 3% Rendelésre
Részletek

JADE TYP 6 stílusos álló lámpa

JADE TYP 6 stílusos álló lámpa
-4%
Tempo
Akciós ár: 33.800 Ft Megtakarítás: 4% Rendelésre
Részletek

CINDA TYP 13 modern állólámpa

CINDA TYP 13 modern állólámpa
-4%
Tempo
Akciós ár: 34.900 Ft Megtakarítás: 4% Rendelésre
Részletek

Állólámpa

 

Hangulatos fényforrás a nappaliba, mely kiváló társ egy meghitt, kellemes beszélgetéshez, esti ejtőzéshez. Mihez lehet kellék az állólámpa? Olvasás a kedvenc relax fotelünkben, vagy csak őszi koraesti beszélgetés a kellemes melegben, kedves félhomályban. Lássuk be, ezekhez nélkülözhetetlen.

 

Egy jól megválasztott állólámpával feldobhatjuk nappalinkat. Nem csak a plusz fényforrás szempontjából lehet izgalmas ez a kérdés, bár kétségtelen, hogy a szoba összhatására is kihatnak a hangulatfények. De szobánk stílusát, karakterét is árnyalhatjuk egy jól megválasztott állólámpával. Hiszen a legkarakteresebb bútordarabok határozzák ugyan alapvetően meg a nappali stílusát- mint a kanapé vagy a szekrények, polcok- azonban a kiegészítő bútorokkal és textiekkel lágyítjuk, vagy épp erősítjük az összhatás karakterét.

 

Az állólámpa formája, anyaga, búrájának színe mind-mind hatással van a szoba megjelenésére. A retro hatású lámpa épp annyira trendi napjainkban, mint az olykor bravúros kialakítású, mégis otthonos, de kecses skandináv. Aki egy kis art decot, vagy glamour hangulatot csempészne a szobába, azt biztosan magával ragadják majd a buráról lelógó apró rojtok, gyöngyök.