Fürdőszoba, bútor és kert ötletek és megoldások
Vásárlói értékelés: (0.0)
Önök küldték - Vásárlói fotók a termékről

Melody Quartet asztal

Kedvencek közé
teszem

Termékverzió: Curver 224051 Melody Quartet asztal, grafit színben
Cikkszám: 224051
Súly: 8500 gr
Gyártó/Forgalmazó: Curver - Curver
Rövid leírás: A Melody Quartet kerti asztal kiváló házhoz tartozó kis terek berendezésére, mint pl. az erkély vagy kis kert, de tökéletesen alkalmas a belső terek kiegészítésére is.
további információk...

Kérjük válasszon az alábbi opciók közül:

Válasszon egy színt: Grafit

Cappuccino Cappuccino
Grafit
Whiskey barna
Szállítási költség:
további információk...
Biztosítás:
további információk...
Garancia idő:
további információk...
Bruttó Ár: 18.300 FtBruttó Akciós ár: 17.380 FtMegtakarítás:

BruttóEgységár:     17.380 Ft/db
Máshol olcsóbb?

Melody Quartet asztal

A Melody Quartet praktikus és elegáns kerti asztal, amelynek a felülete természetes rattan fonást imitál. A bútor kiváló házhoz tartozó kis terek berendezésére, mint pl. az erkély vagy kis kert, de tökéletesen alkalmas a belső terek kiegészítésére is. UV sugaraknak és az időjárás viszontagságainak ellenálló műanyagból készült. Összeszerelése könnyű, tisztítása egyszerű. A termék hagyományos színárnyalatokban kapható.

 
Termék méretei [cm]:
  • Szélesség: 95 cm
  • Mélység: 95 cm
  • Magasság: 75 cm
Csomag mérete [cm]:95x95x9
Termék súly: 8,5 kg

5 érv amiért ezt választom:

  • Vízálló
  • UV álló
  • Könnyen tisztítható
  • Europai Gyártmány
  • 1 év garancia

www.csapuniverzum.huÁltalános információk

A kiszállítás határideje terméktől függően 1-15 munkanap is lehet, ám készletes termékeknél akár ennél lényegesen rövidebb is. Szállítást megelőzően kollégáink mindenképpen értesíteni fogják Önt a megadott elérhetőségei egyikén.

Szállítási módok

Normál szállítás: ez a hagyományos háztól-házig történő szállítás. A termékek házhoz szállítása az ingatlan utcai bejáratáig tart, ezért kérjük, gondoskodjon a további, ingatlanon belüli mozgatásáról. Az ön rendelését az MPL vagy a GDL fogja kézbesíteni.

  • MPL: a kiszállítás előtti napokban e-mail értesítést küldünk Önnek a termékek átadásáról, majd a szállítás napján kap egy SMS-t a Postától, melyben tájékoztatják a várható érkezésről. Ha pontosabb információra van szüksége, a 06-40/46-46-46-es postai telefonszámon érdeklődhet az SMS-ben kapott ragszám bemondásával.
  • GDL: a kiszállítást megelőző munkanapon, amikor átadjuk a terméket a futárszolgálatnak, kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon, hogy egyeztesse a másnapi kiszállítást. A szállítási címre való érkezést, 15-30 perccel korábban telefonon jelzi Önnek a futár. A termékek szállítását kizárólag az általunk meghatározott napon tudjuk vállalni. Mivel a tehergépkocsik a megadott címek alapján kört mennek, így a szállítási napon belül nem tudják a sorrendet változtatni, hiszen ebben az esetben nem érnének oda valamennyi címre. Kérjük ezért, hogy az egyeztetett időpontban biztosítsa a megadott címen az áruátvételt, illetve olyan címet adjon meg, ahol valaki biztosan át tudja venni a termékeket.

A szállítás költsége minden termék adatlapján fel van tüntetve, több tételes rendelés esetén ezek az összegek nem adódnak össze, hanem a rendelés végösszegét kell figyelembe venni. Az ország minden pontjára érvényes árakat pedig a következő táblázatban tekintheti meg:

Értékhatárok
Alsó határ Felső határ Szállítási költség
0Ft 15 000Ft 990Ft
15 010Ft 25 000Ft 1 490Ft
25 010Ft 50 000Ft 2 490Ft
50 010Ft 100 000Ft 3 490Ft
100 010Ft 199 900Ft 4 490Ft

Webáruházunk a megrendelt termékeket 199.900,- rendelési érték felett, illetve az ingyenes szállítási promócióval megjelölt termékeket díjmentesen szállítja házhoz. 

Prémium szállítás: a hagyományostól eltérő módon ez azt jelenti, hogy nem csak háztól házig történik a szállítás, hanem a futár beviszi a megrendelt terméket a lakásba, kérésének megfelelő helyre teszi. Különösen akkor hasznos ez, ha emeletes házban lakik, illetve ha a termék adottságai (súlya és mérete) nem teszik lehetővé azt, hogy egyedül mozgassa. Prémium szállítás esetén a GW futárszolgálata fogja végezni a kézbesítést. Legkésőbb az árufelvételt követő napon munkaidőben felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon és egyeztetik a kiszállítás körülményeit, időpontját – igazodva az Ön igényeihez. A prémium szállítás díja termékenként változó, a termék adatlapján tud róla tájékozódni.

Prémium Plusz szállítás: az előbb részletezett prémium szállítással megegyezik, azzal a különbséggel, hogy a futárok megvárják, amíg Ön kibontja a megrendelt terméket, majd a feleslegessé vált csomagoló anyagot összepakolják, elszállítják, majd szakszerűen megsemmisítik. A szolgáltatás díja: prémium szállítás + 1.500 Ft.

Délutáni szállítás: a Posta 17.00-20.00 óra között történő kézbesítést is megkísérli. Ez nem zárja ki azt, hogy a Posta a küldemény kézbesítését általános (08.00-17.00 óra között) időpontban is megkísérelje. Ha a vállalt időpont előtt történő kézbesítési kísérlet sikertelen, akkor a vállalt időben történő kézbesítés számít első kézbesítési kísérletnek. Ezen időintervallumban történő kézbesítési kísérletet a Posta csak a www.posta.hu/ugyfelszolgalat/aszf/postai_aszf internetes oldalon közzétettek szerinti településeken vállalja.

Szombati szállítás: a Posta a küldemények sikeres kézbesítése érdekében szombati napon is megkísérli 08.00– 12.00 óra között a kézbesítést. Ez nem zárja ki azt, hogy a Posta a küldemény kézbesítését szombati napot megelőzően, hétköznapon is megkísérelje. Ha a vállalt időpont előtt történő kézbesítési kísérlet sikertelen, akkor a vállalt időben történő kézbesítés számít első kézbesítési kísérletnek. Amennyiben az első kézbesítés kísérlet szombati napon történik és az sikertelen, a Posta a következő munkanapon kísérli meg a küldemény másodszori kézbesítését.

Köszönjük, hogy minket választott!

Az 1 éves korlátozott garancia a hibás termék kicserélésére, valamint a termék rendeltetésszerű, otthoni használat

során megrepedt vagy eltört alkatrészek kicserélésére vonatkozik. A termék esetleges cseréjére vagy a termék

(vagy alkatrész) vételi árának a visszatérítésére vonatkozó döntés a reklamációs bejelentés után kerül

megállapításra a Curver Poland SP. z o.o. kizárólagos megítélése szerint. A garancia nem terjed ki

rendeltetésszerű használat, erő kifejtése hibás használat vagy szállítás, figyelmetlenség, személyes vagy otthoni

használattól eltérő egyéb használat, valamint átalakítás, átfestés vagy az útmutatóban foglaltaktól eltérő

összeszerelés, illetve túlterhelés és hibás karbantartás okozta meghibásodásokra. Emellett a korlátozott garancia

nem terjed ki a természeti erők, ebben többek között az erős szél, vihar, jégeső stb. hatása okozta

meghibásodásokra. Bútor szettek esetén - a garancia nem terjed ki a bútorhoz mellékelt párnákra. A garancia

nem eredményezi a jótállás keretein belül benyújtott reklamációból eredő jogosultságok felfüggesztését vagy

korlátozását. Lengyelország területén érvényes. Meghibásodás esetén lépjen kapcsolatba a jótálló képviselőjével

- A Curver Poland SP. z o.o. Ügyfélszolgálati Irodájával, ul. Wrocłavska 34, 76-200 Słupsk, tel. 59 8411230,

sklep@curver-lifestyle.pl vagy küldje el a kitöltött reklamációs bejelentő lapot (www.curver-lifestyle.pl oldalról

tölthető le)