Fürdőszoba, bútor és kert ötletek és megoldások
+36-1-5333-222
Hétfőtől péntekig 9-16 óra között

Fürdőszoba blog

Fürdőszoba bulvár: érdekes sztorik, izgalmas tudnivalók a fürdőszobÁk világából

Ha megpihenne az online barangolás közben, virtuális pihenőszobánkat Önnek találtuk ki! Szakmai blogunkban minden héten olyan témákat igyekszünk körüljárni, melyek a webáruház tartalmához szorosan kötődnek, értékes és szórakoztató információkkal szolgálnak. Olvasson, tájékozódjon – hiszen cikkeinkkel a vásárlás előtti döntést is szeretnénk megkönnyíteni!
Ön is javasolhat blogtémát! Ha szívesen olvasna nálunk egy adott témáról, írja meg nekünk érdeklődésének tárgyát az info@geminiduo.hu e-mail címre!

A családi tűzhely melege, avagy miért fontos a közös főzés? II. rész

2018.11.16
Te is szeretsz otthon főzni a családdal, vagy a pároddal? Esetleg magányos tevékenységként űzöd ezt a mindennapos feladatot? A közösségi főzésnek olyan előnyei vannak, amelyek megérik, hogy feladd az önként, vagy szükségből vállalt konyhai magányt.
tovább a cikkre

A családi tűzhely melege, avagy miért fontos a közös főzés? I. rész

2018.11.13
Te is szeretsz otthon főzni a családdal, vagy a pároddal? Esetleg magányos tevékenységként űzöd ezt a mindennapos feladatot? A közösségi főzésnek olyan előnyei vannak, amelyek megérik, hogy feladd az önként, vagy szükségből vállalt konyhai magányt.
tovább a cikkre

Szerinted unalmas a klasszikus fürdőszoba bútor?

2018.11.12
Szerintünk nem, sőt egyenesen a legnyerőbb választás. Amennyiben a megnyugtató bájú klasszikus stílusra szavazol a fürdőben, mindent megteszel azért, hogy a tisztálkodás és a regeneráció percei a lehető legkellemesebben teljenek a számodra.
tovább a cikkre

Black Friday egész hétvégén

2018.11.09
A Black Friday hagyománya immáron több évtizedre nyúlik vissza. Az ünnepek előtti lázas vásárlás napja azonban nagy változásokon esett át a kezdetek óta. Nem ritka, hogy az üzletek egész hétvégére kiterjesztik a kedvezményeket, ezzel is gondoskodva a zavartalan vásárlásról.
tovább a cikkre

Gyakori kérdések a Black Friday kapcsán

2018.11.06
Habár a Black Friday nem új keletű szokás kis hazánkban sem, még mindig akadnak visszatérő kérdések, amelyek a vásárlókat foglalkoztatják. Az amerikai szokás megjelenése szerencsére már egyre kevésbé osztja meg a vevők közösségét, de ha még mindig akadnak kérdéseid, most megválaszoljuk őket.
tovább a cikkre

Black Friday ajánlatok, azaz hajrá Black Friday Magyarország

2018.11.02
A legnagyobb kedvezményt természetesen a legdrágább termékcsoportra, az elektronikai eszközökre (TV, laptop, okosteló, háztartási gépek) kaphatod meg. Ha szeretnéd megkaparintani a legújabb modelleket, arra is van lehetőséged, hiszen a kedvezmény ezekre is érvényes szokott lenni.
tovább a cikkre

Minden, amit tudni akarsz a Black Friday ajánlatokról

2018.10.30
Idén az a bizonyos Fekete Péntek, angolosabb nevén Black Friday november 23-ára esik. Egyesek szerint a karácsonyi bevásárlás kezdetét jelenti. Te is böngészed ilyenkor az ajánlatokat, és a kedvezményeket?
tovább a cikkre

Így varázsolj az erkélyedből különleges birodalmat

2018.10.26
A városi betondzsungelek sem zárják ki, hogy a szabadidőd zöldben tölthesd. Ha rendelkezel erkéllyel, néhány leleményes megoldással kellemes atmoszférát teremthetsz ebben a kis térben is. Teret adhat a baráti beszélgetéseknek, vagy egy jó könyv társaságában elszürcsölheted a kedvenc italaidat.
tovább a cikkre

Ezek a legfontosabb ősz eleji teendők a kertedben

2018.10.26
Aki kertes házban lakik, jól tudja: itt soha nincs megállás, a tennivalók sora végtelen. Nincs ez másképp a nyár elmúltával sem. Mostani bejegyzésünkben a kevéssé gyakorlott kertművelőknek adunk egy kis sorvezetőt a szeptemberben elvégzendő munkálatokhoz. 
tovább a cikkre

Rakj rendet a konyhaszekrényedben!

2018.10.23
Ahhoz, hogy ne vesztegelj hosszú perceket a konyhaszekrényed előtt, mert éppen nem találsz valamit, muszáj rendesnek lenned. A konyha az a hely, ahol jó esetben mindennap megfordulsz, hiszen enni kell. Szóval szedd össze magad, és varázsold át a konyhaszekrényt!
tovább a cikkre

Címkék