Fürdőszoba, bútor és kert ötletek és megoldások
+36-1-5333-222
Hétfőtől péntekig 9-16 óra között

Fürdőszoba blog

Fürdőszoba bulvár: érdekes sztorik, izgalmas tudnivalók a fürdőszobÁk világából

Ha megpihenne az online barangolás közben, virtuális pihenőszobánkat Önnek találtuk ki! Szakmai blogunkban minden héten olyan témákat igyekszünk körüljárni, melyek a webáruház tartalmához szorosan kötődnek, értékes és szórakoztató információkkal szolgálnak. Olvasson, tájékozódjon – hiszen cikkeinkkel a vásárlás előtti döntést is szeretnénk megkönnyíteni!
Ön is javasolhat blogtémát! Ha szívesen olvasna nálunk egy adott témáról, írja meg nekünk érdeklődésének tárgyát az info@geminiduo.hu e-mail címre!

Miért kell műtrágyázni?

2019.03.11
Gyakori, hogy a növények termelésének és betakarításának következtében a termőtalaj nitrogén, foszfor és kálium tartalma lecsökken. Olyan mértékig lecsökken, hogy veszélybe kerül a következő évi termés. Ekkor kell műtrágyát használni, különben a talaj kimerül, és évekig nem ad jó termést. Az elemek egy részét lehet természetes trágyával pótolni, de nem mindent. Ezért van szükség adalékanyagokra, ami megfelelő időben, a megfelelő mennyiségben pótolni tudja a hiányzó elemeket.
tovább a cikkre

Egyedi világítás a medencébe? Határozottan igen!

2019.03.07
Tévedés azt gondolni, hogy amikor világításról esik szó, akkor csak az egyszerű, unalmas és hétköznapi lehetőségek állnak nyitva előtted. Egy kis idő ráfordításával könnyedén rájöhetsz, hogy a kép ennél sokkal árnyaltabb és rengeteg egyedi lehetőség áll előtted, hogyha szeretnél olyan lámpát, amire mindenki azt mondja: hűha!
tovább a cikkre

Színkavalkád a konyhában – így főzd ki a legjobb enteriőrt

2019.02.28
Ideje lenne megvenni az új konyhablokkot, de nem tudsz választani? Megértjük, hiszen a választék és a bennük rejlő lehetőségek szinte megszámlálhatatlanok. Nem könnyű ilyenkor eldönteni, hogy melyik volna a legjobb választás. Azonban akad néhány támpont, ami mégis segítséget nyújthat majd a vásárlás folyamán.
tovább a cikkre

A tökéletes kert három ismérve

2019.02.20
Amikor a lakásban élő barátaid irigykednek rád azért, mert családi házban élsz és van lehetőséged a kertészkedésre, nyilván nem mindig őszinte a mosolyod. Hiszen amíg ők arra gondolnak, hogy milyen szép virágágyást vagy gyümölcsöst alakíthatsz ki a kertben, neked a kapálás, a fűnyírás és a gereblyézés momentumai sejlenek fel a gondolataidban, amelyeket természetesen már megint elhanyagoltál egy ideje. Ha te is azok közé tartozol, akik elvesztették a kezdeti lelkesedést a kertjükkel kapcsolatban…
tovább a cikkre

Kerti munkák februárban - Birkózz meg a tavasz eleji kerti munkákkal könnyedén

2019.02.08
A február vége bizony egyet jelent a ház körüli teendők visszatértével is. A fagyok elmúltával azonban rengeteg kihívással kell majd szembenézned, hiszen hónapokig pihent a kert. Azért, hogy ne jelentsenek akkora terhet ezek a kerti munkák februárban, adunk néhány jó tanácsot melyekkel könnyebben haladhatnak majd ezek a nyűgös teendők. Általában elmondható, hogy a kerti munkálatok akkor jelentik a legnagyobb örömet, amikor behozzák a beléjük fektetett energiát. A virágzásnak induló növények, az…
tovább a cikkre

Nappali berendezése okosan – hogyan hozzunk létre közösségi teret otthonunkban

2019.01.25
Egy jól berendezett nappali a lakás egyik éke lehet. Éppen ezért érdemes körültekintően eljárnod a tervezés és a kivitelezés folyamán. A nappali ugyanis nem csak egy helyiség, hanem az a tér, ahol remélhetőleg te és a családod a legtöbb időt töltitek majd a vendégekkel együtt. Lássuk tehát, hogy mire van szükség ehhez!    
tovább a cikkre

Modern konyha 5 lépésben – álmodd meg és legyen a tiéd

2019.01.18
A konyha a lakás egyik legsarkalatosabb pontja. Itt készülnek el a legínycsiklandóbb falatok, ráadásul sok esetben az étkezéseknek is ez a helyiség ad teret. Nem érdemes tehát elaprózni a konyha berendezését, de az alábbiakban segíteni szeretnénk, hogy a választás folyamata könnyebbé váljon a számodra és az eredménnyel is elégedett lehess. Ahhoz, hogy elkerülhesd később a sok fejtörést a rendezkedés közben, érdemes mindent előre megtervezned. Ezzel az öt lépéssel jelentősen megkönnyítheted a saját…
tovább a cikkre

Milyen a tökéletes gardróbszekrény belső elrendezés?

2019.01.11
A tökéletes, minden igényedet kielégítő gardrób és az ideális gardróbszekrény belső elrendezés megtalálása nem kis kihívás. Természetesen vannak támpontok, amelyek alapján már szűkítheted a kört, ám ez még messzemenően kevés ahhoz, hogy kimondhasd, megtaláltad álmaid tárolóját. Ám segítségünkkel most egyszerűbbé válhat a lakberendezés! Tanácsainkat megfogadva ugyanis gyerekjáték lesz megtalálni a legjobb szekrényt.  
tovább a cikkre

Hogyan tervezz konyhabútort hatékonyan és profin

2019.01.04
Itt az új év és bizonyára te is eltervezted már, hogy mi az, amit szeretnél megvalósítani az előtted álló esztendőben. Ha pedig felújítást tervezel, akkor most nyújtunk számodra egy kis segédkezet. Alábbi tanácsainkkal könnyedén megtervezheted az új konyhádat, ami így nem csak funkcionális, de esztétikus is lesz, ahová mindig szívesen lépsz majd be.
tovább a cikkre

Szilveszter a gyerekekkel? Így lehet élvezetes az este az egész család számára

2018.12.30
Talán még te is emlékszel azokra a régi szilveszter éjszakákra, amikor a szüleid meghívták a szomszédot és a nagyit, hogy aztán éjszakába nyúlóan beszélgessenek a számodra unalmas „felnőtt dolgokról”. Ha nem szeretnéd gyerkőcödet ugyanerre a sorsa ítélni, gondoskodj a szórakoztató közös programról, melyet mindannyian élvezhettek! Tévedés azt gondolni, hogy a porontyokat majd kárpótolja a tűzijáték a többórás unatkozásért. A látványos égi show ugyanis mindössze néhány percig tart, ráadásul…
tovább a cikkre

Címkék