Fürdőszoba, bútor és kert ötletek és megoldások
+36-1-5333-222
Hétfőtől péntekig 9-16 óra között

Fürdőszoba blog

Fürdőszoba bulvár: érdekes sztorik, izgalmas tudnivalók a fürdőszobÁk világából

Ha megpihenne az online barangolás közben, virtuális pihenőszobánkat Önnek találtuk ki! Szakmai blogunkban minden héten olyan témákat igyekszünk körüljárni, melyek a webáruház tartalmához szorosan kötődnek, értékes és szórakoztató információkkal szolgálnak. Olvasson, tájékozódjon – hiszen cikkeinkkel a vásárlás előtti döntést is szeretnénk megkönnyíteni!
Ön is javasolhat blogtémát! Ha szívesen olvasna nálunk egy adott témáról, írja meg nekünk érdeklődésének tárgyát az info@geminiduo.hu e-mail címre!

Milyen szempontok szerint válasszunk fűnyírót?

2018.07.20
A gyep csak akkor szép, ha gondosan ápolják, aminek alapvető része a rendszeres fűnyírás. Ez a tevékenység két táborra osztja a kertes házban élőket: van, aki kikapcsolódásként éli meg, és van, aki a háta közepére sem kívánja. Függetlenül attól, hogy melyik csoportba tartozol, a munkához gépet kell választanod. A feladatot megnehezíti a bőséges kínálat: az önjáró, a motoros és a robot változatok egyaránt elérhetőek, a döntés meghozatala előtt pedig a kényelmi szempontokon túl figyelembe kell venni…
tovább a cikkre

A bőrünkön is érezhetjük a jakuzzi erejét

2018.07.17
Egy fárasztó nap végén isteni érzés egy jakuzziban ellazulni. A víz egyébként is tökéletes alternatíva a bennünk felgyülemlett stressz oldására, ez a hatás pedig fokozódik, ha mindez masszázzsal egészül ki. De hogyan hat a szervezetünkre, ha időnként elmerülünk a wellnessvilág népszerű fürdőrendszerében?
tovább a cikkre

Úgy érzed, képtelen vagy rendet tartani a piperéid között? Adunk pár tippet, ami megkönnyíti a dolgod

2018.07.13
A fürdőszobában igazi kihívással ér fel a piperék közötti rendrakás. És talán ennél is nagyobb próbatétel a rendet megtartani. Hiába próbáljuk elrendezni a polcokon, fiókokban az egyes termékeket vagy hívjuk segítségül a piperetáskákat, a mindennapos használatuk miatt azzal szembesülhetünk, hogy már megint nem találunk semmit.
tovább a cikkre

5 hasznos tipp a gyerekszoba berendezéséhez

2018.07.10
A kiságy kinövésével új fejezet kezdődik a gyerekek életében. Fokozatosan átalakulnak a hétköznapjaik, amihez a szobájuknak is alkalmazkodnia kell. A helyzetet nehezíti, hogy a kis birodalom egyszerre lesz tanulószoba, játéktér és hálószoba.
tovább a cikkre

5 dolog, amit érdemes beszerezni, ha babaszobát rendeztek be

2018.07.06
Amikor új taggal bővül a család, egyértelmű, hogy neki is szüksége lesz egy saját kis kuckóra a lakásban. Bár a babáknak nincsenek nagy igényeik, az ellátásuk megkönnyítése érdekében jobb, ha gondoskodnunk a megfelelő bútorokról. Persze mindezt úgy, hogy tudjuk, hol a határ a praktikum és a túlzás között.
tovább a cikkre

Így kicsinyíthetjük vagy nagyíthatjuk a teret

2018.07.03
A jól megválasztott formákkal és színekkel optikailag növelhetjük vagy szűkíthetjük a rendelkezésünkre álló négyzetmétereket. Igaz, elsősorban utóbbi merül fel igényként, de ezúttal nem csak ehhez hozunk ötleteket – és mindkét esetben túlnézünk a világos és sötét árnyalatok nyújtotta lehetőségeken.
tovább a cikkre

Hogyan függ össze az alvási pozíció és a matrac keménysége?

2018.07.03
Matracot választani nehéz. Az egyértelműnek tűnik, hogy a választott darabon komfortosan tudjunk aludni és a mérete az ágykerethez igazodjon. Ezzel azonban csak egy fél lépéssel kerülünk közelebb a végső döntéshez, a következő kihívást a keménység és a kényelem kérdése jelenti.
tovább a cikkre

Milyen bútorokat szerezzünk be feltétlenül a gyerekszobába?

2018.06.26
A gyerekszoba berendezésekor jogosan merül fel bennünk a kérdés, milyen bútorokat kell mindenképpen beszereznünk – és mi az, amit ne baj, ha nem viszünk haza. Különösen a kisebb alapterületű gyermekszobákban érdemes ezt végiggondolni, mert itt szinte minden négyzetcentiméter számít.
tovább a cikkre

Ezt az 5 szempontot vegyük figyelembe, amikor gyerekágyat választunk

2018.06.22
A gyerekszoba berendezésének sarkalatos pontja a megfelelő gyerekágy kiválasztása. Bár a csemeték ezt néhány év alatt kinövik, a döntés előtt több szempontot érdemes végiggondolnunk. Ezúttal összeszedtük az 5 legfontosabbat – és egy ráadást.
tovább a cikkre

Konyhát tervezel? Kövesd ezeket az alapelveket!

2018.06.19
A konyha kialakításánál nagy fejtörést okozhat, hova helyezd el az egyes elemeket, berendezéseket. Különösen akkor, ha nem kérsz segítséget egy szakembertől. Ez persze nem lépéshátrány, mert így is van esélyed előnyösen berendezni a lakás egyik legforgalmasabb pontját, egyszerűen szem előtt kell tartanod bizonyos szempontokat – mert a legszebb konyhát is gyorsan megutálhatod, ha kényelmetlen a használata.
tovább a cikkre

Címkék