Fürdőszoba, bútor és kert ötletek és megoldások
+36-1-5333-222
Hétfőtől péntekig 9-16 óra között

Fürdőszoba blog

Fürdőszoba bulvár: érdekes sztorik, izgalmas tudnivalók a fürdőszobÁk világából

Ha megpihenne az online barangolás közben, virtuális pihenőszobánkat Önnek találtuk ki! Szakmai blogunkban minden héten olyan témákat igyekszünk körüljárni, melyek a webáruház tartalmához szorosan kötődnek, értékes és szórakoztató információkkal szolgálnak. Olvasson, tájékozódjon – hiszen cikkeinkkel a vásárlás előtti döntést is szeretnénk megkönnyíteni!
Ön is javasolhat blogtémát! Ha szívesen olvasna nálunk egy adott témáról, írja meg nekünk érdeklődésének tárgyát az info@geminiduo.hu e-mail címre!

Sokoldalú kerti csap ötletek

2019.05.16
Ha lelkes kertész vagy és arra törekszel, hogy a házadat körülvevő tér szép legyen és helyet adhasson a legjobb élményeknek is, bizonyára te is nagy hangsúlyt fektetsz a részletekre. Ilyen részlet például a kerti csap, ami lehet egy egyszerű, földből kiálló cső is. De abban mi lenne a pláne?
tovább a cikkre

Tippek tetőtéri gyerekszoba berendezéséhez

2019.05.07
A tetőtér bútorozása igényel némi kreativitást, de valójában nagyszerűen kihasználható egy kis képzelőerővel. A tetőtérben gyakran kerül elhelyezésre a gyerekszoba, melynek kialakítása mindig izgalmas kihívás mert van néhány ferde falsík és furcsa zug, ahol érdemes praktikus lakberendezési ötleteket alkalmaznunk.
tovább a cikkre

Könnyed vacsora ötletek a család lenyűgözéséhez

2019.05.02
Mindenkivel megeshet, hogy a munkából fáradtan hazaérve egyszerűen nincs kedve főzni. Veled is előfordult már? Ne aggódj, ez teljesen normális! Valamit viszont nyilván kénytelen leszek összeütni, hiszen az egész család éhesen várja, hogy mi kerül az asztalra. Ilyenkor jó, ha kéznél van néhány gyors és egyszerű recept.
tovább a cikkre

Panel fürdőszoba ötletek mindenkinek

2019.04.18
Ha panelben élsz, akkor bizonyára te is szembesültél már a problémával, hogy ezeket a lakásokat meglehetősen apró fürdőszobával áldották meg. Ez komoly fejtörést okozhat, hiszen annál nehezebb benne minden fontos bútort és kiegészítőt elhelyezni. De bármennyire is tetszenek a boltban bizonyos darabok, mindegyik túl szélesnek, vagy túl magasnak…
tovább a cikkre

Franciaágy ötletek – hogyan találd meg a tökéletest?

2019.04.04
A bútorok kiválasztása meglehetősen sok szempont alapján történhet. Dizájn, praktikum, méret, csak hogy néhányat említsünk a leggyakoribbak közül. De te mi alapján választasz? Tudod már, hogy mire van szükséged, vagy csak vaktában sétálgatsz még az üzletben? Az alábbiakban eláruljuk neked, hogyan találhatod meg viszonylag…
tovább a cikkre

Kerti asztal ötletek

2019.03.21
Te is szeretsz tavasszal és nyáron családi találkozókat szervezni? Vagy csak egyszerűen szereted odakint élvezni a közös étkezéseket hétvégén? Ha a válaszod igen, akkor egyértelmű, hogy szükségetek lesz egy jó minőségű és dekoratív kerti asztalra, aminél nyugodtan elfogyaszthatjátok majd a sok finomságot, és az esti kártyázásnak is helyet ad.
tovább a cikkre

Miért kell műtrágyázni?

2019.03.11
Gyakori, hogy a növények termelésének és betakarításának következtében a termőtalaj nitrogén, foszfor és kálium tartalma lecsökken. Olyan mértékig lecsökken, hogy veszélybe kerül a következő évi termés. Ekkor kell műtrágyát használni, különben a talaj kimerül, és évekig nem ad jó termést. Az elemek egy részét lehet természetes trágyával pótolni, de nem mindent. Ezért van szükség adalékanyagokra, ami megfelelő időben, a megfelelő mennyiségben pótolni tudja a hiányzó elemeket.
tovább a cikkre

Egyedi világítás a medencébe? Határozottan igen!

2019.03.07
Tévedés azt gondolni, hogy amikor világításról esik szó, akkor csak az egyszerű, unalmas és hétköznapi lehetőségek állnak nyitva előtted. Egy kis idő ráfordításával könnyedén rájöhetsz, hogy a kép ennél sokkal árnyaltabb és rengeteg egyedi lehetőség áll előtted, hogyha szeretnél olyan lámpát, amire mindenki azt mondja: hűha!
tovább a cikkre

Színkavalkád a konyhában – így főzd ki a legjobb enteriőrt

2019.02.28
Ideje lenne megvenni az új konyhablokkot, de nem tudsz választani? Megértjük, hiszen a választék és a bennük rejlő lehetőségek szinte megszámlálhatatlanok. Nem könnyű ilyenkor eldönteni, hogy melyik volna a legjobb választás. Azonban akad néhány támpont, ami mégis segítséget nyújthat majd a vásárlás folyamán.
tovább a cikkre

A tökéletes kert három ismérve

2019.02.20
Amikor a lakásban élő barátaid irigykednek rád azért, mert családi házban élsz és van lehetőséged a kertészkedésre, nyilván nem mindig őszinte a mosolyod. Hiszen amíg ők arra gondolnak, hogy milyen szép virágágyást vagy gyümölcsöst alakíthatsz ki a kertben, neked a kapálás, a fűnyírás és a gereblyézés momentumai sejlenek fel a gondolataidban, amelyeket természetesen már megint elhanyagoltál egy ideje. Ha te is azok közé tartozol, akik elvesztették a kezdeti lelkesedést a kertjükkel kapcsolatban…
tovább a cikkre

Címkék