Fürdőszoba, bútor és kert ötletek és megoldások
+36-1-5333-222
Hétfőtől péntekig 9-16 óra között

Fürdőszoba blog

Fürdőszoba bulvár: érdekes sztorik, izgalmas tudnivalók a fürdőszobÁk világából

Ha megpihenne az online barangolás közben, virtuális pihenőszobánkat Önnek találtuk ki! Szakmai blogunkban minden héten olyan témákat igyekszünk körüljárni, melyek a webáruház tartalmához szorosan kötődnek, értékes és szórakoztató információkkal szolgálnak. Olvasson, tájékozódjon – hiszen cikkeinkkel a vásárlás előtti döntést is szeretnénk megkönnyíteni!
Ön is javasolhat blogtémát! Ha szívesen olvasna nálunk egy adott témáról, írja meg nekünk érdeklődésének tárgyát az info@geminiduo.hu e-mail címre!

Így szerettesd meg a gyermekeddel a hajmosást

2018.09.21
​A te gyereked is kiborul, amikor meglátja a samponos dobozt a kezedben? Elkezd szívhez szólóan bömbölni, és azon egyezkedik, hogy csak a haját ne mosd meg? Vajon mi ennek a viselkedésnek az oka, és hogyan veheted rá arra, hogyha nem is fülig érő mosollyal, de azért könnyek nélkül essen túl a procedúrán? Utánajártunk.
tovább a cikkre

Számít, milyen bútorokat választasz az étterembe (mert sokat hozzátesz az összképhez)

2018.09.18
Akár most készülsz éttermet nyitni, akár a meglévőt újítod fel, bizonyára tisztában vagy vele, mekkora a verseny ezen a területen. Éppen ezért a vendéglátóhelyek minden lehetőséget megragadnak, amivel kitűnhetnek – legyen az az alapanyagok, a konyhai technológiák megválasztása, az étlap összeállítása vagy a berendezés. Ezúttal utóbbiban, vagyis a bútorok kiválasztásában szeretnénk segíteni.
tovább a cikkre

Nem tudod, hogyan kezdj hozzá az otthoni bársarok tervezéséhez? Ezek az alapok segítenek

2018.09.14
Rajongsz az alkoholos italokért és koktélokért? Akkor valószínűleg eszedbe jutott már, milyen jó lenne otthon egy hangulatos bársarok, ahol időnként kiélheted a mixerkedés iránti szenvedélyed – például egy barátokkal vagy a családdal töltött estén.
tovább a cikkre

3 tipp, amivel mindennek rend lesz a lelke az irodában is

2018.09.10
A hétköznapi pörgésben érthető, ha nincs kapacitásotok arra, hogy folyamatosan rendet rakjatok az irodában. A legideálisabb persze az, ha olyan bevált praktikákra tudtok támaszkodni, amiknek hála elég egy-két mozdulat kell a káosz elkerüléséhez. Azért, hogy megkönnyítsük az életeteket, most összeszedtük azt az 3 tanácsot, amivel az esetek nagy részében megtalálhatjátok, amit éppen kerestek.
tovább a cikkre

Ezért ne vedd félvállról az irodabútorok kiválasztását

2018.09.07
A munkahelyi motiváció fontosságát nem szeretnénk hosszasan magyarázni. Ez talán a leghatékonyabb eszköz, amivel elérheted, hogy a kollégák lelkesen és minden tudásukat beleadva teljesítsenek.  Persze más módszerekre van szükséged, amikor egyéni, és amikor csapat szinten akarsz ösztönözni.
tovább a cikkre

Ez a 7 dolog mindenképpen kapjon helyet az otthoni barkácskészletedben

2018.09.04
Nem kell ezermesternek lenned ahhoz, hogy egy-két dolgot te is meg tudj csinálni a ház körül – és ezzel megspórolj egy kisebb vagyont. Ahhoz azonban, hogy ezeket az apró munkálatokat el tudd végezni, muszáj tartanod otthon néhány barkácskelléket. Nem kell túlzásba esned, de laikusként persze érthető, hogy a kínálatot látva nehezen jutsz dűlőre: mit érdemes megvenni, és mi maradjon inkább az üzletben.
tovább a cikkre

Ha elég lelkes és bátor vagy, akkor ezt a két dolgot te is megcsinálhatod a felújításkor

2018.08.31
Neked is fejfájást okoz a szakemberek felkutatása, amikor felújítasz? Megértjük, különösen akkor, ha a munkálatokat a nyári hónapokra – vagyis a főszezonra – tervezed. A jó hír, hogy ezeket a köröket nem kell lefutnod, ha van benned egy kis lelkesedés és kézügyesség. Mert van két gyakran végzett munka, amit kivitelezhetsz.
tovább a cikkre

5 tanács, amivel a kerti parti maradandó élmény lesz (a szó pozitív értelmében)

2018.08.28
Ha rutinos kerti parti szervező vagy, akkor tudod, hogy az esemény nagyon sok ponton elvérezhet. Azért, hogy ezt elkerüld, most összeszedtük néhány pontban, mire érdemes odafigyelned a tervezés és a lebonyolítás során, illetve adunk néhány tippet a jó hangulat megteremtéséhez.
tovább a cikkre

Beszéljünk egy hálátlan feladatról: a kerti parti utáni takarításról

2018.08.24
A kerti parti szervezőjeként meleg szívvel és tárt karokkal várod az ismerőseidet, barátaidat, hiszen szívesen látod őket vendégül. De nekünk elmondhatod, hogy van egy pillanat, amikor az jut eszedbe, hogy házigazdának lenni nem a leghálásabb szerep. Általában ez akkor merül fel, amikor sor kerül a romeltakarításra. Szerencsére van néhány trükk, amivel könnyebbé teheted a rád váró, nem éppen kedves feladatot.
tovább a cikkre

Fotelvásárlást tervezel? Mutatunk 3 alternatívát a klasszikus változaton túl

2018.08.17
A nappalin vagy az egyik szobán végignézve úgy érzed, hiányzik egy fotel, de a kínálatot látva nehezen jutsz dűlőre? Akkor tarts velünk pár perc erejéig, mert most nagyvonalakban elmondjuk, milyen lehetőségek közül választhatsz a klasszikus fotelen kívül. Könnyen elképzelhető, hogy a végén inkább a babzsák, a relax fotel vagy hintaágy mellett döntesz.
tovább a cikkre

Címkék