Fürdőszoba, bútor és kert ötletek és megoldások

Fürdőszoba blog

Fürdőszoba bulvár: érdekes sztorik, izgalmas tudnivalók a fürdőszobÁk világából

Ha megpihenne az online barangolás közben, virtuális pihenőszobánkat Önnek találtuk ki! Szakmai blogunkban minden héten olyan témákat igyekszünk körüljárni, melyek a webáruház tartalmához szorosan kötődnek, értékes és szórakoztató információkkal szolgálnak. Olvasson, tájékozódjon – hiszen cikkeinkkel a vásárlás előtti döntést is szeretnénk megkönnyíteni!
Ön is javasolhat blogtémát! Ha szívesen olvasna nálunk egy adott témáról, írja meg nekünk érdeklődésének tárgyát az info@geminiduo.hu e-mail címre!

Tavaszi nagytakarítás? Ezek legyenek rajta a listádon

2018.04.13
A takarításra sokan fájdalommal gondolnak. Különösen igaz ez, amikor a tavaszi nagytakarítás kerül szóba. Pedig ha jól osztod be a feladatokat, akkor különösebb megerőltetés nélkül varázsolhatod tisztává otthonodat. És valljuk be, egy ilyen környezetbe te is szívesebben mész haza.
tovább a cikkre

Mennyire jó döntés a falba építeni a wc tartályt?

2018.04.09
A falba épített wc tartály az utóbbi évtizedekben nagy népszerűségnek örvend, ami nem is csoda, hiszen meglehetősen sok érv szól mellette. Ha éppen a fürdőszoba felújítása előtt állunk, érdemes fontolóra vennünk ezt a lehetőséget, sőt akár ki is alakíthatjuk a helyét a falban.
tovább a cikkre

Ezekkel a színekkel teheted hangulatossá a fürdőt

2018.02.15
A különböző színek jótékony hatásait nemcsak a nappaliban, a konyhában vagy a hálóban használhatod ki, hanem a fürdőszobában is. De melyik tónus milyen hangulatot idéz, és hogyan nem fogja „összenyomni” optikailag a kis helyiséget?
tovább a cikkre

Kisokos a zuhanyfej választáshoz: erre az 5 dologra figyelj

2018.01.10
A zuhanyfej arányait tekintve a legkisebb költségvonzatú elem a tusoló beszerelésekor. A döntés során a legtöbben az esztétikai szempontokat és az árat veszik figyelembe, pedig vannak olyan jellemzők, melyek nagyobb hangsúlyt érdemelnek. 
tovább a cikkre

Ne vedd félvállról az égősor kiválasztását, elmondjuk mire figyelj

2017.12.08
A karácsonyi dekoráció elengedhetetlen kelléke az égősor, de ennek kiválasztása és használata nagy körültekintést igényel a balesetek elkerülése érdekében. Most elmondjuk, mire figyelj, hogy az ünnep a kellemes családi pillanatoknak köszönhetően legyen emlékezetes, ne pedig egy hirtelen lángra kapott karácsonyfa miatt.
tovább a cikkre

A szauna magas hőmérséklete nem garantálja a tisztaságot, ezért szakíts időt a takarításra

2017.12.05
A hidegben igazán jólesik a nap végén egy szauna szeánsz, melynek során a meleg a csontunkig hatol. A kellemes időtöltés mellett viszont gondolnunk kell az otthon használt finn vagy infraszauna karbantartására az élettartam növelése érdekében. Bár a szauna önmagában is steril a magas hőmérséklet miatt, a baktériummentes övezet nem jelent egyet a teljes tisztasággal. A hidegben igazán jólesik a nap végén egy szauna szeánsz, melynek során a meleg a csontunkig hatol. A kellemes időtöltés mellett…
tovább a cikkre

Dobd fel a fürdőszobád aprópénzből

2017.11.30
Tévedés, hogy a fürdőszoba átalakítása mindig jelentős költségvonzattal jár. Vannak ugyanis olyan apró átalakítások, amelyek egy kis kreativitást és minimális anyagi ráfordítást igényelnek. Most megmutatjuk azokat a lehetőségeket, amelyekkel új szín vihetsz otthonodnak ebbe a kis szegletébe.
tovább a cikkre

Merülő- és fürdődézsák – itt kaphat hideget-meleget! 1.rész

2017.11.10
Ugye Önnek is azonnal beugrik, hogy milyen egy igazi, fából készült, abroncsos dézsa? Rögtön nosztalgikus hangulat járja át az embert, már a szó hallatán is. Dédnagyanyáink még a szőlőt taposták benne, a Távol-keleten és Skandináviában pedig fürdőzésre használták már évszázadokkal ezelőtt is. 
tovább a cikkre

A lakás eladásának esélyét a fürdő állapota is befolyásolja, elmondjuk mi győzi majd meg az érdeklődőket

2017.10.13
A fürdőszoba felújítása komoly tervezést, szervezést és nem utolsó sorban anyagi vonzatot jelent. Ebből kifolyólag ha lehet, ennek tatarozását minél ritkábban igyekszünk beiktatni, olyankor azonban a legtöbbet igyekszünk kihozni a munkálatokból. A lakások eladási árát egy felújított fürdő igencsak megemelheti, ezért kifejezetten gyakran szerepel a tulajdonosok teendőinek listáján.
tovább a cikkre

Nyakunkon a nyár… Kellene egy medence!

2017.10.11
Ragyogó napsütés van, a fűszálak boldogan nyújtózkodnak az ég felé. Nem kell már kabát hűvösebb reggeleken sem, délután meg még az is sok, amit reggel felvettünk. Bizony, lassan azon gondolkodik mindenki, hogy jól esne egy frissítő fürdő, a gyerekek is pancsolni szeretnének. De hol is?  
tovább a cikkre