Fürdőszoba, bútor és kert ötletek és megoldások
+36-1-5333-222
Hétfőtől péntekig 9-16 óra között

Black Friday egész hétvégén

A Black Friday hagyománya immáron több évtizedre nyúlik vissza. Az ünnepek előtti lázas vásárlás napja azonban nagy változásokon esett át a kezdetek óta. Nem ritka, hogy az üzletek egész hétvégére kiterjesztik a kedvezményeket, ezzel is gondoskodva a zavartalan vásárlásról.

 

Black Friday egész hétvégén

 

A Black Friday amerikai eredetéről már írtunk korábbi cikkünkben (link). Az ünnepek előtti tömeges vásárlás amire akár betegszabadságot is kivettek a vevők, hamar meghozta az eredményét, a kereskedők meglátták a lehetőséget a hatalmas bevásárlási lázban. A szokás az elterjedést követően meg is maradt a köztudatban, majd lassan Amerika után lassan meghódította Európát is.

 

Halmozott akciók

Az előző években nem volt ritka, hogy a különböző üzletek a karácsonyt megelőzően több akciót is hirdettek. Mivel ebben az időszakban vásárolnak a legtöbben, így a halmozott kedvezmények mind a kereskedőknek, mint a vevőknek előnyösek.

Amerikában hagyományosan a Black Friday mellett helyet kap a Green Monday és a Cyber Monday is. Utóbbi kettő kifejezetten az online felületeken történő vásárlást célozza meg, így kedvezve azoknak, akik nem szeretnének az ilyenkor jellemző tumultusban részt venni.

A megnövekedett forgalomnak köszönhetően a kiszállítások ideje természetesen megnövekszik. Éppen ezért az online vásárlásokat külön kezelve az üzletek is könnyebben lépést tudnak tartani a megrendelések mennyiségével.

 

Vásároljon együtt a család

Habár itthon kevésbé terjedt el a Cyber Monday, mint a fekete péntek, a hazai piac is megtalálja a maga lehetőségeit a kiárusításra. A legtöbb dolgozó ember – különösen igaz ez azokra, akiknek már családja is van – hétvégén ér rá megejteni a bevásárlásait.

A Black Friday alkalmával sokan tolonganak a plázákban és átlagosan minden harmadik ember vesz is valamit. Az akciók meghosszabbítása mindenki számára kedvező. Azok, akik szívesebben szánnák hétvégi, közös programnak a karácsonyi beszerző körutat így lehetőségük adódik összekötni a kellemest a hasznossal.

 

Téged is várnak a Black Friday kihagyhatatlan ajánlatai 2018-ban a Gemini-Duo Kft.-nél! Emellett ráadásul Raktérkisöprésünk és Időszakos akcióink is jelentős kedvezményeket kínálnak.

Címkék:  #blackfriday

Címkék

Hozzászólások

Még nem volt vélemény írva erről a bejegyzésről. Legyél az első aki véleményt ír!

Hozzászólás beküldése

Kérjük, adja meg a képen látható kódot az űrlap elküldése előtt!