Fürdőszoba, bútor és kert ötletek és megoldások
+36-1-5333-222
Hétfőtől péntekig 9-16 óra között

Így varázsolj az erkélyedből különleges birodalmat

A városi betondzsungelek sem zárják ki, hogy a szabadidőd zöldben tölthesd. Ha rendelkezel erkéllyel, néhány leleményes megoldással kellemes atmoszférát teremthetsz ebben a kis térben is. Teret adhat a baráti beszélgetéseknek, vagy egy jó könyv társaságában elszürcsölheted a kedvenc italaidat.

 

Így varázsolj az erkélyedből különleges birodalmat

 

A helytakarékosság jegyében

A legtöbb panelház erkélyét meglehetősen szűkösre szabják azért, hogy minél több terület kerülhessen az épületre. Ha a te erkélyed is aprócska, érdemes a multifunkcionalitás jegyében berendezned. A kerti tárolók remek alternatívát nyújtanak, mivel nem csak elrejtheted bennük mindazt, amire nincs szükséged a mindennapokban, de néhány vidám párnával akár könnyedén különleges ülőalkalmatosságot is varázsolhatsz belőlük.

 

Irány a zöld

Habár a nagypapa almafájától nagy valószínűséggel el kell búcsúznod, arról azért mégsem kell lemondanod, hogy zöldterületté alakítsd az erkélyt. Vidám kaspókban stílusosan rendezhetsz el dekoratív növényeket, de akár a saját fűszernövényeidet és konyhakerti zöldségeidet is felnevelheted, amelyekkel egy új, különleges élménnyé válhat a főzés.

 

Mobilitás a köbön

Ha szűk térben kell berendezkedni, kulcsfontosságú lehet a felhasznált bútorok multifunkcionalitása vagy éppen mobilitása. Egy zsúrkocsival két legyet üthetsz egy csapásra, hiszen mindig elérhetőek lesznek rajta a legfontosabb eszközeid, de egy mozdulattal át is tolhatod akár a másik sarokba, ezzel több szabad teremtve ott, ahol éppen nagyobb szükséged van rá, mégis mindig elérhető közelségben marad.

 

Árnyékos terek

Ha a lakásod tájolásából adódóan az erkélyt az idő nagy részében süti a nap, érdemes gondoskodnod a megfelelő árnyékolásról. A napernyők széles kínálatában könnyedén találhatsz olyan helytakarékos megoldást, amelyekkel árnyékosabbá teheted a területet. Így a nap bármely szakában kikapcsolódhatsz a szabadban anélkül, hogy a hőség és a sugárzás káros hatásaitól kellene tartanod.

Címkék:  #kert

Címkék

Hozzászólások

Még nem volt vélemény írva erről a bejegyzésről. Legyél az első aki véleményt ír!

Hozzászólás beküldése

Kérjük, adja meg a képen látható kódot az űrlap elküldése előtt!