Fürdőszoba, bútor és kert ötletek és megoldások
+36-1-5333-222
Hétfőtől péntekig 9-16 óra között

Black Friday ajánlatok, azaz hajrá Black Friday Magyarország

A legnagyobb kedvezményt természetesen a legdrágább termékcsoportra, az elektronikai eszközökre (TV, laptop, okosteló, háztartási gépek) kaphatod meg. Ha szeretnéd megkaparintani a legújabb modelleket, arra is van lehetőséged, hiszen a kedvezmény ezekre is érvényes szokott lenni.

 

Black Friday ajánlatok, azaz hajrá Black Friday Magyarország

 

A következő kategória a hölgyek (és urak) legnagyobb örömére a ruhák és a cipők kategóriája. Ezt követik a könyvek, parfümök, kozmetikumok, melyek ára sokszor már szimbolikus-számba megy.

 

A magyar fogyasztók a tavalyi évben is meglepték a kereskedőket, hiszen a Fekete Pénteken olyannyira aktívak voltak, hogy egy normál naphoz képest 9750%-kal nőtt az eladások száma.

 

Tudtad? Magyarországon 2013-ban szerveztek elsőként Fekete Pénteket.

 

Teendők, hogy a legjobbat hozhasd ki a 2018-as Black Friday-ból

  • érdemes várni az őszi/téli nagybevásárlásokkal november végéig (nem csak a türelmedre gyúrsz, valójában a pénztárcád is kíméled)
  • ha egy üzletben vásárolnál, akkor legyél extra türelmes a többi vásárlóval szemben, hiszen ekkor sokan elveszítik a türelmüket, és jócskán lejjebb adnak a vásárlási moráljukból
  • győződj meg a vásárolni kívánt termék áráról, nézz körül több helyen is, és válaszd a számodra legkedvezőbbet (ne hagyd magad átverni, nyomozd ki, hogy tényleg akciós-e a termék, vagy csak rámondják, hiszen sok ilyenkor az átverés)
  • már a Fekete Péntek előtti napokon lapozd át az akciós szórólapokat, és hirdetéseket, hogy át tudd gondolni a vásárlásokat, és meg tudd írni a bevásárlólistádat
  • amint elérkezik a Fekete Péntek, nem érdemes lustálkodni, már nyitáskor legyél ott az üzletben. Ha pedig netről szeretnéd beszerezni az akciós termékeket, le se feküdj éjfélig, hiszen utána már ketyeg a Black Friday órája. Vigyázz, sokan jóval korábban nyitnak aznap, mint máskor, ezért erről érdemes érdeklődnöd.

 

Szeretnél jó üzletet kötni? Akkor téged is csábít a 2018-as Fekete Péntek november 23-án.

A Gemini-Duo Kft.-nél nem csak Black Friday vár, hanem Raktárkisöprés, és Időszakos akciók is.

Címkék:  #blackfriday

Címkék

Hozzászólások

Még nem volt vélemény írva erről a bejegyzésről. Legyél az első aki véleményt ír!

Hozzászólás beküldése

Kérjük, adja meg a képen látható kódot az űrlap elküldése előtt!