Fürdőszoba, bútor és kert ötletek és megoldások
+36-1-5333-222
Hétfőtől péntekig 9-16 óra között

Minden, amit tudni akarsz a Black Friday ajánlatokról

Idén az a bizonyos Fekete Péntek, angolosabb nevén Black Friday november 23-ára esik. Egyesek szerint a karácsonyi bevásárlás kezdetét jelenti. Te is böngészed ilyenkor az ajánlatokat, és a kedvezményeket?

 

Minden, amit tudni akarsz a Black Friday ajánlatokról

 

A Black Friday fogalma

A Black Friday egy olyan nemzetközi akció, amikor az üzletek, internetes webshopok hatalmas akciókkal csalogatják magukhoz a leendő vásárlókat. A kedvezmény mértéke maximum 90%-os szokott lenni, de természetesen ekkor sem adnak ingyen semmit. Te is tapasztaltad már, hogy mekkora kedvezmények röpködnek ilyenkor, igaz?

Ám a Fekete Péntek így is megteszi a hatását: a vásárlók valósággal elözönlik a fizikai, és a virtuális üzletek tereit.

A kereskedők már hetekkel az akció előtt gondoskodnak arról, hogy a vásárlóik tudjanak az akciós termékekről, így nem ritka, hogy egy-egy webshop a nagy terhelés miatt leáll, illetve akár már az akció kezdete utáni egy órán belül készlethiány alakul ki. Te is tűkön ülsz már az akciók miatt?

 

A Black Friday története

A Black Friday vásárlási őrülete amerikai mintára a Háladás utáni időszakra esik. Ebben az országban terjedt el ugyanis, hogy a dolgozók betegszabadságot vettek ki azért, hogy fel tudjanak készülni az ünnepre. A kereskedők gyakorlatilag idomultak az igényekhez, és így született meg ez a jeles nap, amely már Magyarországra is begyűrűzött.

 

Ezért szeretjük a Fekete Pénteket

Ha röviden szeretnénk színt vallani, azt mondanánk, hogy a giga nagy kedvezmények miatt. Ha hosszabban, akkor felsorolnánk, hogy azért, mert ilyenkor végre szabadabban vásárolhatunk. Egyfajta játék is ez: gyorsabbnak kell lennünk ugyanis a társainknál, hiszen a készlet mint tudjuk, véges. Aki pedig nem kedveli a tömegek által megrohamozott bevásárlóközpontokat, üzleteket, annak még mindig ott az e-kereskedők könnyedebb terepe.

Szerencsére a Black Friday kitart egész hétvégén, hiszen az üzletek meghosszabbítják az akciót, így senki sem marad ki a jóból.

 

Tipp:

  • vásárold meg ilyenkor a karácsonyi ajándékot, és spórolj akár sok tízezer forintot

ha valamire szükséged van, de még várhat, a Black Friday megadja a zöld utat, és sokkal olcsóbban juthatsz hozzá, mint egyébként

Címkék:  #blackfriday

Címkék

Hozzászólások

Még nem volt vélemény írva erről a bejegyzésről. Legyél az első aki véleményt ír!

Hozzászólás beküldése

Kérjük, adja meg a képen látható kódot az űrlap elküldése előtt!