Fürdőszoba, bútor és kert ötletek és megoldások
+36-1-5333-222
Hétfőtől péntekig 9-16 óra között

Pár tény, amit nem mindenki ismer a beüzemelésről

Ha kiválasztottuk álmaink fürdőszoba bútorát, kádját, zuhanykabinját, zuhanypaneljét vagy egyéb szaniter termékét és már elképzeltük, hogy milyen jól fog mutatni fürdőszobánkban, adódik a kérdés: ki rakja össze, ki végezze a beüzemelést?

Sokan gondolják, hogy nem olyan nehéz feladat, biztosan megbirkóznak vele…...  vagy ha mégsem, majd áthívják az ismerőst, aki állítólag már rakott össze zuhanykabint, ért hozzá. Ez azonban nem a legjobb megoldás, hiszen szakszervizes beüzemeléssel olyan előnyökre is szert teszünk, mint például a garancia kérdése.

Régi magyar közmondás: a suszter maradjon a kaptafánál - mi is ezt valljuk, a kőműves falazzon, a burkoló burkoljon és a Geminiduo szakszervize végezze a zuhanykabin, hidromasszázs zuhanykabin és egyéb termékek beépítését. 

A meghibásodások legnagyobb része a nem megfelelő beüzemelésből adódnak – ám ha profi szakembereink végzik ezt, nem kell aggódnia az esetleges későbbi problémák miatt. Garanciális meghibásodás esetén nem csak az alkatrészt kapja meg ingyenesen, hanem azt szakszerűen ki is cserélik Önnek. Magas szakértelemmel rendelkező szakszervizeseink az ország egész területén végzik a szaniter termékek profi beüzemelését kiszállási díj nélkül.

Szakszervizes beüzemelés mellé válasszon most extra szolgáltatást: meglévő termék ki/elbontása profi szakembereinktől most 8.500 Ft-os áron kérhető, ha szükséges az elszállítás, az pedig további 6.000 Ft-os áron igényelhető.

Gyors, precíz, egyszerű megoldás mindenkinek!